Ghiocei de Martie-Aprilie***298***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Vestea nasoala e ca a iesit pozitiv la bacteria cu pricina- H. pylori, deci va trebui sa-i dau tratament cu 2 antibiotice! mor de nervi
Stie cineva de aici vreun remediu homeopat??? eu am citit de mierea Manuka si ulei de masline dar cica nici una nu elimina 100% bacteria asta nebuna.
Noi deja am inceput tratamentul si va zic doar ca am un gust metalic de mi se face rau cateodata de la claritromicina am inteles ca vine gustul ala de "cocleala"- bleah!
Va pup, o zi frumoasa va doresc!

imi pare rau ca va chinuiti cu bacteria asta.
imi amintesc ca in timpul tratamentului aveam si eu un gust metalic in gura.
pentru remedii homeopare, trebuie sa cauti un homeopat bun. daca ai fi in bucuresti ti-as recomanda pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Poze cu mine ioc, adica exista, dar nu pe camera mea, fiindca a fost un fotograf profesionist care se ocupa cu trasu-n chip, o sa le primim saptamana viitoare, probabil. Tema nu stiu daca o pot face azi, din motive obiective: sunt singura cu Andrei si nu pot merge in camera de la subsol, unde e arhiva personala, sa caut. Cu blonda am facut cateva poze, cu dedicatie speciala pentru voi, ca ma gandeam eu ca veti fi curioase, dar nu pot sa le incarc, ca nu mai stiu parola de pe Picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Anaan asa e la prima despartire de pui. data viitoare va fi mult mai bine.
daca nu poti pe picasa, pune pozele pe facebook.
la picasa e o metoda de recuperare a parolei, ca am avut si eu nevoie odata.
edit: la picasa acceseaza linkul: "nu va puteti accesa contul?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Ziua buna, cucuiete! Sper ca sunteti bine cu totii si cu toatele, sper sa reusesc sa citesc si capitolul acesta ...am intrat sa va salutam, sa va spunem ca ne e dor de voi, ca suntem inca in convalescenta dupa gripa puternica, ca mergem pe drumul cel bun cu homeopaticele noastre...si sa va mai lasam o amintire ca sa nu ne uitati de tot.

Kea, sper sa fi depasit faza critica si sa te fi acomodat cu ideea unu nou bebe...felicitari inca o data, multumesc si eu tuturor fetelor inca o data pt incurajarile la adresa mea la vremea respectiva.

Aditapop, tratamente homeopatice sunt infinite, insa trebuie recomandate de un doctor homeopat si nu de mine...imi pare rau ca duci o lupta contra acestei bacterii, sper sa o duceti cu bine si cu rabdare.
Novusica, de mult vreau sa iti zic ca am vazut filmuletul cu minunata fiinta din viata ta si ca am ramas uimita de cate stie sa vorbeasca...nu m-a mirat insa ca era fara pampers, deoarece am dedus ca peste toate stie si sa ceara la olita daca are nevoie.

Ilinca, am trecut si noi prin faza groaznice similare, bine ca ati trecut cu bine, pupici Fifilicai si tie pt curaj.

Pisik, minunea ta mica e intr-adevar o dulce si o scumpa...primii pasi spere gradinita cu ghiozdanelul m-au emotionat tare de tot...abia astept sa il inscriu si eu pe Nicho anul acesta( din nou) si sper sa mi-l si ia din toamna.

Sunt in urma cu raspunsurile...imi pare tare rau..asta e tot ce imi amintesc din ceea ce am citit in capitolele anterioare.

Ma duc sa fac niste gogosele pana se scoala Nicholas....si sper sa va delectati un pic si cu pozele noastre de la Adam incoace

http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/Am%20mai%20crescut%20un%20pic/

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Nicky, multumim de complimente dar sa stii ca fara pempi am mers la risc , nu cere ea olita, ne anunta doar dupa eveniment

V-am admirat pozele, ce a mai crescut Nicholas
Multi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Anaan, m-ai lovit unde ma doare mai tare...noi in seara asta o ducem pe Eva la ai mei pt ca avem programata o iesire intr-un karaoke club. Acum o sa stau si mai stresata, dar macar ne putem duce oricand sa o luam daca apar probleme, ca suntem in oras.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, Anaan, bietul Gulioara, a fost trist fara mama lui. Imi inchipui genu' ala de sindrofie, mie mi-ar fi placut sa iau parte fiindca tare-mi place sa analizez natura umana, parca e fascinanta si cand se prezinta sub forme grotesti. Eu am avut ocazia sa am tangente cu acest soi de cuconet, la o sala de tratamente corporale extrem de scumpe (si eficiente) unde eu aveam acces liber, fiind prietena cu tipa care avea afacerea. Vai, cate am putut sa vad si sa aud, as putea scrie un roman...Pune macar pe feisbuc poze cu blonzimea, daca ai ubliat parolul.
Inapreda, deci ai incercat retin A-ul ala in mod consecvent, ca la carte? Fara efect? Si incepeam sa-mi fac iluzii, sa ma las pagubasa inainte sa m-apuc?...
Dyanna, poate a fost silita Monica sa aleaga alta cale, dati-i si voi un mesaj pe feisbuc, vedeti ca aici nu prea intra.
Io o sa-l pun pe huzband maine sa faca poze la pozele liceene. Astept cu nerabdare pozele Tinei Turner...aaaa, pardon: novus Apropo, novus, ai pm.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Anaan, m-ai lovit unde ma doare mai tare...noi in seara asta o ducem pe Eva la ai mei pt ca avem programata o iesire intr-un karaoke club. Acum o sa stau si mai stresata, dar macar ne putem duce oricand sa o luam daca apar probleme, ca suntem in oras.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Karaokeee? Si te bagi? Mereu mi s-a parut amuzanta chestia, dar nu cred c-as avea curajul sa ma bag...fara vreo 3 beri la bord
L-am admirat si pe ferchesul Nicholas, baiat mare, parca seamana tot mai mult cu tine, Nicky!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Nu stiu inca, Ilinca, iti spun maine . Mie imi e suficienta si o bere, ca ma ametesc repede.Oricum, cand eram studenta, ne-am adunat intr-o seara la un amic, pasionat de muzica, si, avand microfon si negative, a propus sa facem o seara de karaoke. Eu cand am auzit nu stiam cum sa ies mai repede pe usa, ca eu nu cant nici cu pusca-n tampla. Dupa doua ore ma bateam pe microfon, se rugau ceilalti de mine sa le dau si lor sa cante Dar intre timp m-am mai copt, nu cred ca mai am tupeu Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Am creat aici http://www.facebook.com/Ghiocei2009 pagina facebook a clubului nostru. Cine are cont facebook si doreste sa se alature, va astept sa ne reintalnim acolo.

Mergi la inceput