Ghiocei de Martie-Aprilie***298***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

fetelor, multumesc pentru " complimenturi " , ma flateaza.

Anaanimi pare rau pentru tine si pentru Andrei, macar daca te simteai si tu bine, il pupam sa-i treaca supararea.

Legat de chirurgia plastica, eu sunt pro atata timp cat nu exista alte altrnative , riscurile nu-s prea mari si nu te simti bine in pielea ta, de ce nu? Daca Inapreda crede ca asta e ultima solutie pentru ea, orice am zice noi nu cred sa o convinga, cu toate ca si eu sunt de aceeasi parere cu fetele, ca arata foarte bine , din ceea ce am vazut din poze si inca nu se pune problema.

Nicky felicitari pentru Nicholas, e tare elegant si mi-a placut poza cu mamaruta si cea cu masca.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ina, tu trebuie sa iti regasesti frumusetea interioara si sa reinveti sa ai incredere in ea si, implicit, in tine. Parerea mea este sa iei decizii privind genul asta de tratamente de infrumusetare abia cind te vei simti mai bine, mai optimista, mai vesela. Nu sa astepti sa iti regasesti buna dispozitie apelind la mijlocul asta.

Anaan, imi pare rau ca Gulia a fost agitata. Probabil ca ar fi fost mai usor pentru el daca raminea acasa; daca se trezea peste noapte in mediul sau familiar cred ca accepta mai usor absenta voastra. Vorba lui monique, data viitoare o sa fie mai bine.

Tufetelor, eu iar am intrebari existentiale. Mai e careva care doarme in pat cu odrasla...?
Intreb pt ca citeam azi o carte de-a lui Anne Bacus si la un moment dat zicea ea ca, considera ca este f important ca, copilul sa doarma in patul sau in camera sa, sau daca nu e posibil in camera sa, macar sa aiba un paravan care sa ii separe spatiul de dormit de cel al parintilor. Ca e un pas f important spre ulterioara independenta, ca blabla. Si ca afecteaza relatia celor doi parinti.
Acu ce sa zic, de afectat ne afecteaza, da nu ca doarme la noi in pat, ci ca se culca tirziu cind noi sintem fleashca de obositi. Nu ne afecteaza relatia de cuplu, ne afecteaza confortul noaptea (ca doarme de-a latul). Insa ea nu agreaza patutul ei deocamdata, iar eu ma simt nesigura sa o las sa doarma acolo, ca inca ma trezesc de 3-4 ori pe noapte si pun mina pe ea sa vad daca nu e fierbinte.Bine, e problema mea asta, nu a ei, eu m-am defectat la mansarda. Da...mai doarme cineva cu copilul in patul conjugal?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisigri, eu dorm cu Eva, insa nu in patul conjugal, ne-am mutat in alta camera, pentru ca sotul meu are prostul obicei de a sta noaptea tarziu pe laptop in pat, si cu TV-ul deschis pe deasupra. La oricare dintre ele ar renunta, nu e suficient pentru mine, iar la ambele n-am nicio sansa.Si Brazelton a spus cam aceleasi lucruri despre dormitul singur, dar eu nu am avut pana acum forta sa incerc sa o culc singurica. Desi sunt nopti cand stau cu sotul la TV pana tarziu, iar ea doarme fara probleme. Doar ca pe la 5-6 dimineata cere lapte, si nu ma vad impiedicandu-ma prin casa moarta de somn sa ajung la patul ei sa o servesc, mai ales ca e ceva distanta...In concluzie eu m-am impacat cu varianta asta, si gata.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Sa completez: in 2-3 ani planuiesc sa redecorez camera (mai exact sa ridic un perete, long story), si atunci o sa incep incet-incet desprinderea. Nu stiu insa daca voi si avea succes, stiu ca parca Spock zicea ca daca nu culci copilul singur incepand cu 4-5 luni, dup-aia ani buni nu mai ai sanse de reusita.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisigri, io dorm cu odrasla in patul conjugal si am rezolvat si problema confortului ca l-am exilat pe consort in camera lui Andrei, cu Winnie si prietenii lui. Adevarul e ca, adunand toate argumentele si contrargumentele, mi-as dori ca Andrei sa doarma singur in camera lui, dar nu stiu cum oi pune nazuinta-n fapta. Pana la un an exact asa facea: dormea singur in camera lui si, dintr-o data, a descoperit ca sunt variante mai bune. Referitor la burta: Andrei are doar dupa ce mananca, intre mese e suplu.

Sa stiti ca am fost nevoita sa-mi cenzurez mesajul despre cuconet, fiindca am aflat cu mirare ca sunt cam citita...dar impresiile raman aceleasi.

Pentru karaoke eu am nevoie de nenumarate beri, avand in vedere glasul de vis cu care m-a inzestrat destinul. Important e ca Gulia vede in mine o privighetoare!

Acum doar am citit de problema Mihaelei cu Maria...of, of...eu credeam ca probleme pot aparea doar la baieti. Pup fetele curajoase!

Tufete, pe blonda nu pot s-o pun pe FB, ca rad copiii mei de mine cu anii. Oare cum as putea sa pun pozele pe contul de FB al ghioceilor? Autoarea misterioasa a contului nu-mi da si mie parola?

Mergi la inceput

Ina, eu subscriu la parerea lui Monnvas si Pisigri. Am senzatia ca tu treci printr-o perioada dificila si, asa cum facem cu totii, de altfel, cand ne confruntam cu relele vietii, vezi totul mai sumbru decat este. Mie mi-ai parut o tipa foarte faina - si sa nu faci efortul sa ma contrazici, ca nu-mi schimb parerea!- care nu are nevoie de mari eforturi ca sa arate super. Oricum, eu nu sunt contra unor interventii menite sa te faca sa te simti mai bine, spun doar ca prima data ar trebui sa vindeci putin ranile din interior si dupa aia sa "renovezi" exteriorul, ca altfel s-ar putea ca si schimbarile pe care acum le vezi ca o solutie, sa le percepi ulterior ca fiind cu efecte negative.

Referitor la botox: in afara de vedetele de pe la Hollywood, eu am vazut o singura tipa care si-a injectat (la Cluj si-a facut procedura) si am constatat doua lucruri:
1. locul unde si-a injectat arata foarte bine, fara riduri
2. fata i-a capatat un fel de incremenire stranie

Referitor la interventiile estetice: eu aveam o deviatie de sept foarte pronuntata ( nu se vedea in exteriorul nasului nimic anormal, dar in interior imi era adancit nu stiu cum un cartilagiu), care a necesitat interventie chirurgicala de corectie, fiindca aveam mari probleme cu respiratia - operatia trebuia facuta pana la implinirea a 25 de ani etc. Bun, am facut-o! Vreau sa spun ca am vazut atunci in spital (la Tg. Mures m-am operat) niste orori care m-au cam lecuit de gandul vreunei operatii estetice vreodata in era asta! E adevarat, lucrurile se intamplau prin '95, de atunci a evoluat mult medicina estetica, dar eu greu imi scot din cap si durerile mele de atunci, si pe cele ale colegelor de salon. O tipa isi facuse rinoplastie si ii curgea sange pe ochii - asta asa, sa va faceti o idee.

Mergi la inceput

Admirat Chatonela, Monnvasul si Carla in ipostaze adolescentine si am de zis urmatoarele ( tot numerotate, ca azi am dispozitii contabile):
1. Chatonela parca-i rupta din filmele opzeciste ale lui Dan Pita: carliontata si silueta, dar cu zambet misterios de femeie "endependenta". Vreau si eu secretul criogeniei!!!
2. Monnvas, ti-o fi placand tie femeile fara forme, care fac reclama anorexiei, da' tu esti mai faina acum: nu ca ai avea ceva sunci (ca alea is numai in ipostaza de gargauni grasani care iti cutreiera creierul), dar te-ai mai rotunjit pe ici, pe colo, prin partile esentiale...exact pe unde trebuie ca o femeie sa faca trecatorul sa-ntoarca privirea dupa ea!
3. Pai, tufete, de ce-mi place mie intotdeauna sa ma uit la pozele Carlei?! Ca-i femeie faina, de-aia!!! Si faina era si-n adolescenta!

Mergi la inceput

Nimeni nu mai zice nimic????

Mergi la inceput

Mai, nu stiu, eu cred ca mi-as putea pacali mindra sa doarma si in patutul ei, dar o data ca-s eu ingrijorata si nesigura, si doi mi-e peste poate sa ma trezesc noapte de noapte sa ii dau sa bea apa. e adevarat, cere o singura data pe noapte, dar intre a intinde mina spre noptiera si a o salta un pic in fund, si pe de alta parte, a ma da jos din pat si a tropai repede pina la patul ei sa nu se trezeasca de-a binelea...ce credeti ca aleg?:D
E drept ca nu mi-am intrebat sotul ce parere are, dar ici el nu s-a plins. Inca :D

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

hihi, Ana, as zice io, da nu stiu ce.
Uite tocmai am gasit pe mail un forward de la un coleg de job, cu un indemn de a nu alimenta nu stiu cit timp de la OMV si Petrom. Si o comparatie absolut gretoasa intre cei care au murit in '89 (in revolutie sau nu, nu conteaza, pentru ei si pentru familiile lor aceea a fost revolutie) si noi cei de azi care tre sa ne sacrificam doo saptamini. Sa ma sacrific sa ce? Sau sa nu ce?
Ei, si ca sila sa fie completa, tocmai l-am vazut si pe dl Miron Cozma la Antena3. Invitat sa isi dea si el cu parerea. Sotu zice ca e nush ce lider/reprezentant al unei asociatii a muncitorilor sa ceva de genul. Da tot nu-mi pasa. Cum poti sa ai un asemenea invitat intr-o emisiune ce se vrea serioasa, pe un post ce se vrea serios...? La o ora de maxima audienta?
Si iaca mi-a sarit cheful de orice...

Mergi la inceput