Ghiocei de Martie-Aprilie***298***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

InaPreda, daca nu te-as fi vazut live poate gandeam altfel dar asa zau daca iti dau dreptate, esti frumoasa nu doar interesanta si arati nu bine ci super dar daca tie ti s-a pus pata ca vrei altceva si asta te face sa te simti mai bine, go for it !
Si mai cred ca buba e in interior si ar fi bine sa cauti cauzele si daca e posibil sa le indepartezi
Eu personal sunt anti tot ce inseamna astfel de tratamente, cred ca mi-e frica de reactiile secundare

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Anaan, cum fu la sindrofie ?? Andrei cum s-a simtit la bona ? cred ca a fost totul bine si acum esti la spa de fapt !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bianca, nu ma deranjeaza nimic din ce mi-ai spus vreodata; iti respect si-ti apreciez opiniile

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Ilinca, am incercat deja Retin A. Fara succesuri

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

InaPreda, daca nu te-as fi vazut live poate gandeam altfel dar asa zau daca iti dau dreptate, esti frumoasa nu doar interesanta si arati nu bine ci super dar daca tie ti s-a pus pata ca vrei altceva si asta te face sa te simti mai bine, go for it !
Si mai cred ca buba e in interior si ar fi bine sa cauti cauzele si daca e posibil sa le indepartezi
Eu personal sunt anti tot ce inseamna astfel de tratamente, cred ca mi-e frica de reactiile secundare

Intotdeauna cred ce spui, de-aia, de data asta, imi vine nu stiu cum sa ti spun ca nu-i asa dar imi place sa cred ca, de data asta, vedem lucrurile din perspective diferite

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Da, si eu vreau sa vina Ana sa ne povesteasca ce si cum fu la sinfrofie si daca Andreiu' fu la nivelul asteptarilor.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Nici el, nici eu n-am fost la nivelul asteptarilor. El a plans azi noapte (ceea ce va dati seama ca m-a intors pe dos). Am venit azi cu trenul am ajuns pe la 14.15; cand m-a vazut, m-a intampinat cu un zambet trist, o ora nu a spus niciun cuvant...of, of...apoi incet, incet si-a mai revenit. Acum l-am culcat, fiindca era foarte obosit, s-a trezit azi noapte si cateva ore a refuzat sa se mai culce. Al meu sot era practic la serviciu, asa ca nu mi-a putut tine companie prea mult timp, iar sa ma retrag glorioasa in vastele apartamente ( care chiar erau apartamente, si chiar erau vaste) si sa citesc ceva si sa trag un pui de somn nu dadea bine pentru el. Am avut ocazia sa o vad pe "favorita" Ilincai si prietena Olgai, Andreea Banica, la treaba, arata bine, dar mie mi-a placut mai mult dansatoarea ei la aratare decat ea. In seara asta sunt Jukebox si Proconsul, dar eu, dupa cum va dati seama, am spus pas. In rest, mi-am petrecut timpul prin apartamentul hiltonian si am tras concluzia ca nici confortul conforturilor nu alina prea mult dorul de pui, si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ANA imi pare rau ca Andreiul ti-a dus lipsa si ca nici macar n-a meritat efortul. Las' ca cresc ei mari si o sa ne rugam de ei sa mai doarma si p-acasa...

Da' o poza cu blonda nu ne pui? Si vezi ca s-a dat tema de weekend!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Anaan ma gandeam eu ca la ce companie ai nu te-ai dixtrat dar macar Andrei credeam ca a fost bine ! lasa ca la anu' facem intalneala si noi unde se tine sindrofia si ne amestecam printre invitati iar Andrei va fi cu gasca sa , ce zici ?!

Asteptam poze din toate timpurile

Si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetele care au acces la facebook.... sa inteleg ca AYLA a ales un nou drum in viata??? Moni esti pe faza??? ai intrat pe alta cale??

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput