Hipospadias (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexalexiu spune:

nu reusesc sa-ti trimit mesaj privat cu nr de tel.imi spune ca nu accepti mesajul. voiam sa-ti las si nr doctoritei de tel.
iti las adresa mea de mess: alexalexiu@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mateiut spune:

buna ,
ti-am raspuns pe mess, astept raspunsul tau..o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna, eu am fost la dr. Topor cu baietelul cd era f mic si ne-a pus diag de pseudohipospadias, cu scrot bifid, sus inserat (ma dusesem la ea pt un control ortopedic). Nu mi-a venit sa cred, pt ca pana atunci nimeni nu-mi zisese nimic, pediatrei cd i-am zis s-a uitat la mine chioras. Am fost la dr. Voinescu care mi-a zis ca nici vorba de asa ceva, bebe nu are nimic. Acum are 8 luni bebe si inca il urmaresc dc face pipi ok, ca am ramas cu pitici pe creier. el arata perfect normal, face pipi ok, dar nu pot sa trec peste socul care l-am avut atunci.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Buna Corina,

daca dr. Voinescu ti-a spus ca e ok, cu siguranta asa este - am auzit ca este un dr f bun. la noi era vizibil si atat Topor, cat si Voinescu cat si restul pe care i-am consultat ne-au dat acelasi diagnostic si aceeasi metoda de rezolvare.nu erau dubii.... de ce nu mai mergi si la un alt dr pentru o alta parere?incearca pe dna dr. Florica Dinu - tot de la Grigore Alexandrescu, sau chiar la Basca...asta doar asa, ca sa-ti elimini si ultimii piticei pe care ii ai.
multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Buna, tuturor

nu am mai postat demult aici, insa, din pacate, vad ca se adauga noi si noi user-i, ceea ce inseamna noi copilasi cu aceasta pb si ma simt datoare sa mai impartasesc din experienta noastra.

Noi am fost operati de 2 ori de dr hadidi (la 9 luni si 1 an si 4 luni) de hipospadias proximal, fara complicatii ulterioare - am povestit ambele experiente aici. Clar recomanda dr hadidi in urma experientei pozitive.

In primul rand, as recomanda mamicilor "noi" sa citeasca toate capitolele pentru a fi cat mai informate.

Am fost la control, inainte de Hadidi, la Topor si Bisca, la 4 luni ale copilului.
Bisca a zis ca o rezolva dintr-o sg operatie, la 6 luni, insa atat de rece si disptant mi s-a parut, incat am zis "pas".
Topor a zis ca sa ne apucam de la 4 luni, ca pana la 3 ani (!) sa il rezolve. Am ramas soacata, dar ulterior, dupa ce m-am intalnit la Zalau cu o mamica al carui baietel fusese operat de Topor de 10 ori (!) mi-am dat seama ca a fost sincera (poate pt ca ajunsesem la ea printr-un prieten f apropiat).
De asemnea, tot Topor i-a pus diagnostic de tal-valgus i urma unui control superficial (infirmat de dr Alexandru Thiery) si a tinut sa vada si rezultatul primei operatii de HS pe care o facusem la hadidi cu 1 luna inainte si si-a exprimat parerea ca citez "se astepta la mai mult" !!! fapt care m-a facut sa ma indoiesc (pentru a 3 a oara) de profesionalismul ei. Mentionez ca aspectul la acel moment (la 1 luna dupa prima operatie, fara cosmetizare) era mai mult decat ok.

Corina, asa cum i-am spus si sotului tau, ti-as recomanda sa mergi la un control la Hadidi cand revine in Ro, asta ca sa iti treaca tie piticii, pentru ca sunt convinsa ca bebe Patrick e ok.

Mergi la inceput

Buna Andreea,

eu nu ii iau apararea lui Topor - oricum nu cred ca are nevoie de asa ceva! dar fiecare cu expeienta lui! in cazul nostru suntem mai mult decat multumiti de cum a decurs totul. bebe face bine pisu si arata f bine interventia! ma gandesc ca si a fost ceva mai simplu decat la baietelul tau ( HS balanic). important pana la urma este rezultatul. in ceea ce o priveste pe mamaica baietelului cu cele 10 operatii...ma cam abtin.ma gandesc ca daca nu as fi multumita dupa cel mult 2 operatii, in nici un caz nu as continua cu acelasi dr! 10 operatii???

multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexalexiu

Buna Andreea,

eu nu ii iau apararea lui Topor - oricum nu cred ca are nevoie de asa ceva! dar fiecare cu expeienta lui! in cazul nostru suntem mai mult decat multumiti de cum a decurs totul. bebe face bine pisu si arata f bine interventia! ma gandesc ca si a fost ceva mai simplu decat la baietelul tau ( HS balanic). important pana la urma este rezultatul. in ceea ce o priveste pe mamaica baietelului cu cele 10 operatii...ma cam abtin.ma gandesc ca daca nu as fi multumita dupa cel mult 2 operatii, in nici un caz nu as continua cu acelasi dr! 10 operatii???

multa sanatate

1. nu am intrat sa o acuz de ceva pe Topor si doar am povestit experienta noastra cu ea, pentru ca parintii care cauta info despre un dr sa aiba cat mai multe pareri;
2. nu judec niciun parinte pentru alegerile pe care le face pentru copilul lui;
3. complicatiile la o forma usoara de HS sunt mai crescute decat la o forma mai complexa, cf celor spuse de Hadidi si vazute de mine in decursul celor 2 operatii;
4. postarea mea a fost strict pentru a recomanda parintilor sa citeasca tot topicul pt a fi cat mai info.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiton spune:

buna, tuturor,
sincer, felicitari celor care au avut curajul sa opereze copiii cu operatori romani!!!
da, e usor sa ai reusite la hp. balanic, dar va rog eu mult urmariti discutiile anterioare sa vedem cate operatii de hp. penoscrotal sau distal cu curbura sunt reusite...
si va spun eu ca mai sunt care nu au postat pe forum si care regreta ca nu au ales sa mearga la prof. hadidi...
in fine, succes si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamiton spune:

de asemenea, ca si ciufik, cu care m-am intalnit in spital, postarea mea este pentru informarea parintilor care ar fi interesati acum de alegerea doctorului pentru operatie.
in spital vezi multe si iti dai seama de multe lucruri, si am cunoscut parinti care au facut eforturi supraomenesti pentru a opera copilul la prof. hadidi, dar a meritat.
eu cred ca avem privilegiul de a veni dr. hadidi sa opereze in romania, pentru ca a te duce in strainatate implica costuri uriase, pe care nu multi parinti si le-ar putea permite, indiferent cate eforturi ar face...
noi am fost foarte multumiti de operatiile prof. hadidi, este intr-adevar un profesionist si face cam 5 operatii de hyp. pe zi de ani de zile, baietelul nostru a avut o forma serioasa de hp distal cu curbura, nu cea mai grava, dar deloc usoara si acum este bine, multumim lui Dumnezeu si prof. Hadidi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

buna fetelor,
si eu sustin cu tarie cele spuse de anamiton si ciufik. poate ca dr nostrii au reusite la operatiile de hs usoare dar nu si la cele mai grele . asa ca mamicile cu copii cu hs gr 2-3 aveti mare grija. noi am avut ghinionul sa facem fistula la primele 2 operatii - operatii facute de ai nostrii dr........nu-i condamn dar regret ca am chinuit copilul cu 2 operatii, statul prin spital si cu sonda 10-14 zile cand totul se putea rezolva in 4-5 zile de spitalizare. este f adevarat costurile nu se compara. si pt noi costul dr hadidi a fost f mare dar intr-un final mi-am zis ca nu mai conteaza banii cand e vb de copilul tau.
pe dr topor o cunosc de la prima noastra operatie. am stat 14 zile in spital si ea s-a ocupa de noi desi operatia nu a fost facuta de dansa , fiind mana dreapta a dr care a operat. bineinteles, acum nu stim ce se intampla in sala de operatii cine opereaza . ca si in cazul dr basca oare chiar opereaza el sau trebuie sa mai invete si ceilalti care il asista......o intrebare la care reaspunsul il stiu doar ei. pe cand la hadidi chiar daca este asistat de dr nostrii,operatia este facuta de el fara doar si poate.
cat despre dr topor este o dr super de treaba si f f draguta. ulterior ne-am intalnit la ultima noastra operatie -de cosmetizare , unde il asista pe hadidi si ne-a recunoscut. ne-a intrebat ce facem in clinica si cand i-am povestit ca in final am ajuns la prof hadidi pt rezolvarea fistulelor nu a comentat nimic a spus doar ca stie ca el are alta tehnica de operare si ca da rezultate.
bafta multa in alegera corecta.

Mergi la inceput