Hipospadias (15)
Raspunsuri - Pagina 10
gabriela_ spune:
Buna ziua! Va multumesc tuturor pentru mesajele pe care le-ati postat. Mi-au fost de un real folos. Vreau sa va intreb daca a avut cineva copilul cu hipospadias penoscrotal operat de dr. Voinescu. Baietelul meu are 1 an si 6 luni si nu a fost operat inca. Multa sanatate tuturor!
anamiton spune:
buna, gabriela!
sincer, nu cred ca vei primi raspuns si, daca ar fi, nu unul pozitiv.
iti spun din surse sigure ca dr. voinescu opereaza cu succes hyp. de gr. i, forme usoare, atat.
mai mult, la gradele 2 si 3 nu are rezultate bune, crede-ma.daca ar fi avut, operam si eu puiul la el, dar il depasesc formele mai grave.pentru el si pentru orice alt dr. roman formele 2 si 3 de hyp. sunt si vor ramane ecuatii cu necunoscute...
hyp. penoscrotal nu este de joaca, si iti recomand sa te duci la hadidi, am vazut cu ochii mei rezultate de nu ziceai ca baietelul acela a avut vreodata hyp., crede-ma.
poti intreba pe forum despre asta.
succes in alegerea doctorului si sanatate!!!
gabriela_ spune:
Multumesc mult pentru raspuns. Nu stiu ce sa fac. Sper sa gasim o solutie si sa fie cea mai buna pentru Bogdan. Iti multumesc inca o data.
anamiton spune:
gabriela, dak ai un mail, iti pot spune mai multe...trimite pm, private mess. pe forum, eu nu reusesc sa iti trimit pm.
o zi buna!!!
anirazec spune:
Buna! Citesc de ani de zile pe forum...Am un baietel cu hs penian anterior, operat pe 20 iulie 2011 de catre domnul dr. Aprodu Gabriel, la Iasi...Am fost foarte multumita atat de modul in care am colaborat pe parcursul acestor ani...ne vede de la varsta de doua luni, hotarand ca e oportun la implinirea varstei de 4 ani sa faca doua interventii in una...Si asa am si facut.Doar ca...de ce iti e teama nu scapi...a aparut fistula...abia pe 1 august mergem la control..nu stiu cum sa procedez...sa anunt ca pe aceasta fistula urineaza destul de mult (fara jet) sau sa astept pana pe 1 august. Mentionez ca noua uretra functioneaza bine.
Ma intereseaza si pareri de la mamicile care au mers tot la dumnealui.
Va multumesc! sanatate tuturor copiilor.
danpopescu22 spune:
Buna! Cu siguranta, ai gresit anul operatiei! Sau cel putin luna... Chiar daca nu am avut copilul operat la acest domn doctor, imi permit sa iti dau un sfat! Noi am anuntat imediat doctorul nostru ca are fistula, am fugit la spital, i-a pus repede alta sonda pe care a tinut-o 2 saptamani si, in acest interval, am avut norocul ca acea fistula sa se inchida singura! Ni s-a spus ca daca nu veneam asa de repede cu el, nu avea nicio sansa sa se mai inchida fara sonda! Bafta!
anirazec spune:
Multumesc pentru sfat! Da ai dreptate am gresit luna...iunie-e corect
Si sa inteleg ca dupa ce ai folosit a doua oara sonda s-a rezolvat? Multumesc mult pentru ajutor!
danpopescu22 spune:
Cu placere! Da, asa este! Dupa ce a tinut 12 zile cea de-a doua sonda, atunci cand am inlaturat-o, pe afara se vedea inca asa ca o gaurica dar se inchisese pe dinauntru si nu mai iesea pipi pe acolo! Acum dupa aproximativ 1luna, se mai vede un pic o mica urma acolo unde a fost fistula dar este totul ok!
Sefi spune:
Buna seara, tuturor!
Urmaresc de ceva timp discutiile voastre pe forum pentru ca si baietelul meu sufera de hipospadias balanic. Am tras concluziile proprii, corecte sau gresite, in ceea ce ii priveste pe diferitii medici de care ati vorbit aici. Am inteles ca operatia costa mult mai mult daca e facuta de dr. Hadidi decat daca e facuta de medici ca Voinescu si Basca etc. Din pacate, e si aspectul financiar un criteriu de decizie. Am vazut niste sume, dar cred ca sunt mai vechi, ca, de exemplu, costul consultatiei pe care l-am gasit in randurile voastre era deja mai mare cand am fost eu in martie, deci cu siguranta s-au schimbat si costurile operatiilor. Astfel, daca ma putet ajuta cu niste sume informative, la acesti trei medici pe care i-am mentionat, ar fi excelent. Multumesc anticipat.
Maria
sefuta spune:
buna! revin si eu dupa mult timp. noi suntem bine. urineaza normal, jetul bun. in urma experientei mele sunt si eu de parere ca dr Hadidi merita "toti banii"vorba romanului. chiar este un profesionist. sfatul meu este de a face orice efort posibil pentru a ajunge la el pentru a nu pune la "loterie " suferinta copilului tau. eu sunt printre persoanele care regreta ca nu s-au dus din prima la el si care a sperat ca totusi se rezolva si la noi. da se ajungi la mai multe operatii ca si mine, sumele taxa hadidi-"onorarii" medici romania aproape se egaleaza asa ca nu se merita
multa sanatate la toti, si judecati bine inainte de a lua o decizie