Hipospadias (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danpopescu22 spune:

Am fost astazi la doctor, se pare ca acea fistula nu se va inchide! Marti ii scoate sonda si vom sti sigur daca face si pe acolo pipi dar aproape sigur va face...are in jur de 3mm gaurica si nu vad cum s-ar mai astupa...Stie cineva cand mai vine dl Hadidi in tara, in ce oras si cum ne putem programa si noi din timp la el pentru cosmetizare si inchidere fistula? Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_p spune:

Din cate stiu eu Hadidi vine in Bucuresti in toamna,dar Ennni stie mai bine pentru ca ea se ocupa de programarile doctorului.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

nu cred ca hadidi va face doar operatia de cosmetizare in care rezolva si fistula. noi am avut probleme cu fistulele aparute in urma oeratiei facute de alti doctori si cand in sfarsit ne-am hotarat sa mergem la hadidi, am facut 2 operatii ca si cum am fi mers la dansul din prima. cred ca doar pt cei operati de prima oara la dansul si in urma careia au aparut fistule le rezolva la a doua operatie si gata. sper sa nu vorbesc prostii dar cu noi asa a procedat. era frumos sa scapam doar cu o singura operatie si nu 2. cel mai bine este sa va interesati exact despre cate operatii va fi nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danpopescu22 spune:

Buna, din nou! Inca nu vrem sa ne bucuram prematur (cu toate ca ne este greu sa ne abtinem) dar i-am scos ieri cea de-a doua sonda (dupa 12 zile) si , spre surprinderea noastra, face pipi doar pe noua uretra, nu si pe acolo unde era suspect de fistula! Acolo, pe cusatura, jos la baza cucului, inca se vede ca o gaurica destul de mare (~3mm) dar nu iese pipi si pe acolo! Se pare ca s-a inchis la interior! Acum speram sa se refaca si acolo cat mai repede, sa nu avem vreo surpriza sa se desfaca iar! Astazi sunt exact 3saptamani de la operatie...exact 3 saptamani a stat si el saracutul cu sonde...dupa ce i-a scos-o acum pe a doua, nu a plans cand facea pipi, probabil nu l-a usturat ca dupa prima sonda...Despre jet nu pot spune prea multe...este continuu, pare destul de gros, face drept...Va tin la curent si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Va tin pumnii sa scapati de a 2-a operatie! Minuni se intampla! Avantajul corpului mic care se reface repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliaco spune:

Sa dea Domnul sa scape de o a 2a operatie bebele vostru.
Sa aveti grija sa-l feriti de lovituri (daca merge de-abusilea sau incepe in picioruse), fara premergator (noi am avut voie dupa 1 luna insa la noi a fost gr 1 de hs si fara complicatii) si sa-l mai urmariti saptamanal pentru inceput(la noi la consultul din mai 2011 dupa 6 luni a fost o adevarata aventura sa il urmaresc o ora prin casa si cadita ca sa-l surprind la pipi (din fericire face jet gros si prin centrul glandului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mateiut spune:

buna,
sunt si eu o mamica care are aceasi problema cu a voastra...baietelul meu a fost diagnosticat cu hipospadias...am fost la dr Voinescu si a spus ca este o forma foarte usoara si ca se va rezolva totusi imi este tare frica....Mi-am facut curaj sa scriu pentru ca am vazut ca si voi aveti cam aceleasi situatii...cateodata ma vinovatesc si cred ca e vina mea..nu stiu de ce dar asa simt..Daca sunt persoane ai caror copii au fost diagnosticati cu hipospadias balanic si au operat copii ii rog sa-mi dea di mie detalii sa stiu la ce sa ma astept...va rog din suflet sunt disperata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalexiu spune:

buna,

si eu sunt o mamica a unui super bebe de 5 luni, care a fost diagnosticat cu hipospadias balanic. Am fost la diferiti medici pentru controale si intr-un final am decis sa-l operam la Dna Dr. Laura Topor ( Grigore Alexandrescu). A fost si doctorita recomandata in maternitate de catre Dr neonatolog si cred ca ne-a si placut cel mai mult din toti medicii vizitati. ne-a oferit cea mai mare incredere. Am facut operatia lui bebe pe 08.06.2011, operatie ce a durat cam o ora si jumatate.A stat cu sonda pana a doua zi si nu a parut sa il doara f mult la scoaterea ei si nici in ziua respectiva, atunci cand urina. In cele 2 saptamani de la operatie am fost de vreo 3 ori la control la spital, la dna dr si se pare ca ar fi ok, pana in prezent.
ceea ce ma nelinisteste este ca, pare sa-l deranjeze un pic in momentul in care face pisu, deoarece se screme. rade imediat dupa ce termina, dar totusi...maine vom merge din nou la control.
Am si eu aceeasi senzatie de vina, desi mi s-a explicat ca nu am de ce, dar consider ca ceva din corpul meu nu a fost suficient de bun, astfel incat el sa nu mai aiba aceasta problema.Sper din tot sufletul sa nu apara complicatii (fistule etc) si sa se termine cat mai repede acest cosmar!
Daca ai nevoie de relatii in ceea ce o priveste pe Dna Dr Topor, cu cea mai mare placere. Noua, personal, ni s-a parut o femeie deosebita si un dr excelent. Are f multa rabdare sa raspunda la toate intrebarile -uneori idioate - pe care i le-am adresat, iti raspunde la telefon oricand, iar cu bebe s-a purtat minunat.
numai bine si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mateiut spune:

Buna Alexa,
sigur ca vreau relatii despre d-na doctor...de care sincer nu stiam...dar vreau sa mai merg sa aflu pareri..si daca ma poti ajuta te rog mult sa o faci.
cat avea baietelul tau cand i-ai facut interventia...?ati facut si cosmetizare?
multumesc mult pentru toate informatiile..sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalexiu spune:

Buna din nou,

noi am fost prima oara la control la Dna dr. cd David avea 2 luni. ne-a desenat pt a ne explica exact ce o sa-i faca prin operatie ( crede-ma ca ar trebui sa-i multumim Cerului ca este balanic si nu mai grav) si ne-a spus ca acum, conform studiilor s-a ajuns la concluzia ca cu cat este facuta mai devreme operatia, cu cat mai bine. varsta minima este de 4 luni. timp de 2 luni am fost la inca 4 medici, eram dispusi sa mergem si afara, doar ca am aflat costurile ( in jur de 7000 euro/operatie) si ne-am descurajat. toti medicii la care am fost (printre care si Dl Voinescu) ne-au dat acelasi diagnostic si cam aceeasi metoda de rezolvare. acum trebuia sa ne decidem la care sa mergem. exact cd a implinit varsta de 4 luni, am fost din nou la Topor - pe care o gasesti martea si joia in Euroclinic si lunea in clinica Delta Pro si in fiecare zi de dimineata in spital. pt prima consultaie si parere, ti-as recomanda sa mergi in clinica pt ca are mai mult timp sa stea cu voi. ti-l consulta din cap pana in picioare si-ti spune tot ce trebuie sa stii ( te trimite sa-i faci ecografie pt a vedea daca la rinichi si in general daca tot aparatul urinar este ok.). in spital este ffff aglomerata si nu are atat timp de stat cu tine. Noi speram ca am facut alegerea cea mai buna. Astfel ca la varsta de 4 luni si jumatate l-am operat. Noi am zis ca e important sa-l vada cat mai multi dr si apoi sa ne decidem pe mana cui il dam. Topor a operat si cu dr Hadidi cd a fost in tara. Acum avem 2 sapt 4 zile de la operatie, ieri am fost la control si este ok totul. la hipospadias balanic cosmetizarea se face in aceeasi operatie, sau cel putin Topor asa a facut. nu stiu exact cum o are baietelul tau, la noi preputul nu imbraca toata putica, deci cosmetizare nu a insemnat prea mult.ce varsta are baietelul tau? am sa-ti las numarul meu de telefon - pe mesajul privat - si eventual ma poti suna, cred ca ar fi mai usor sa-ti dau toate detaliile.
Oricum, pe Topor o gasesti : lunea la Delta Pro de la orele 18 - 20, martea: 14.30 - 18.00 si joia: 14.00 - 16.45 si cred ca in fiecare dimineata dupa ora 8 la Alexandrescu. Poti sa cauti despre ea pe net...o sa gasesti lucruri frumoase scrise .
Daca crezi ca te mai pot ajuta cu alte informatii, te rog sa-mi spui.
multa sanatate si curaj! trecem noi si peste asta!

Mergi la inceput