Hipospadias (15)
Raspunsuri - Pagina 4
magdaz_ina spune:
Noi am fost la controlul genetic,la Medsana, vom face analiza genetica pentru sindrom Williams si cariotipul genetic la IOMC.
Este destul de probabil ca malformatia cardicaca sa fie izolata, nu in cadrul unui sindrom, iar retardul de crestere sa fie cauzat doar de problemele cardiovasculare.
Pentru hipospadias vom face o ecografie abdominala sa vedem daca nu sunt probleme interne. De asemenea, rezultatul se va corela cu analiza cariotipului.
Pentru ecografie medicul cu care colaboreaza in mod obisnuit nu este disponibil cateva luni, pot face eco tot la Medsana.
Daca ati mai facut eco abdomino-pelvin pediatric, va rog sa imi recomandati si mie un medic.
La multi ani de 8 martie si multa sanatate copilasilor !
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
narcisica28 spune:
Ce bine ca e liniste pe aici, poate nu mai sunt atatia baietei cu probleme...sau poate nu ne-au gasit...
O primavara frumoasa va doresc ! cu sanatate !
raluca974 spune:
Draga theooo, cum as putea sa aflu mai multe amanunte despre operatia copilului tau ? Am si eu in familie un copilas cu aceasta problema si nu stim pe nimeni cu care sa putem discuta direct , pentru cateva sfaturi. Avem cateva reticente fata de dr Hadidi , deoarece face operatia in doua etape , deci doua anestezii.Cum as putea lua legatura cu tine ? raluca974
theooo spune:
raluca,
imi poti scrie pe adresa de email alina10theo@yahoo.com sau la telefon 0733561630.iti voi raspunde cu drag la orice nelamurire ai.
ana.simionov spune:
Dragi mamici,
Am vazut ca Medlife are contract cu CAS Bucuresti. Stiti cumva daca operatia de hipospadias este decontata de CAS?
Multumesc
ana.simionov spune:
Cred ca daca era decontata, ar fi fost o groaza de mamici care sa povesteasca aceasta minune. Curios lucru, la Iasi, la recent infiintatul spital privat Arcadia, aceasta operatie era pana de curand decontata intr-o anumita proportie de CAS. Adica noi plateam aproximativ 1500 ron, iar CAS aproximativ 3500 (nu mai retin exact suma, dar era ceva de genul asta). Acum, au scos de tot decontarea, si platesti tot(4750 sau 5650). Pacat ca nu are cine sa opereze puii. Dr Aprodu, care e cel mai bun din Iasi opereaza doar dupa 3 sau 4 ani, depinde de gravitate. Si ca fapt divers, la clinica Pedilife, tot din Iasi, unde opereaza tot dr. Aprodu, costa 1500 Ron, indiferent de gravitate. Interesanta jecmaneala, Arcadia!
Prin urmare, ciudat cum dispare operatia asta de pe lista operatiilor decontate de CAS...
madaelen spune:
Buna mamici si tatici!
Revin dupa 2 ani de pauza. Am continuat sa citesc, dar nu am mai scris pt ca am hotarat sa amanam operatia. Iata ca a sosit si ziua de 28 martie, cand am fost operati de dl. dr. Voinescu la clinica Medlife. Acum suntem in recuperare, cu sondita la purtator. Vreau sa confirm si eu ca sunt conditii f. bune la Medlife, personalul este extraordinar. Pretul operatiei nu s-a modificat, dar a crescut pretul spitalizarii - 500 lei/zi. Multumesc lui D-zeu ca exista aceasta posibilitate, multumesc ca exista acest forum de unde am aflat f. multe informatii.
O zi buna!
Sanatate maxima!