Hipospadias (15)
Raspunsuri - Pagina 3
CrisAndy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ennni Cel mai probabil urmatoarea vizita a prof. Hadidi in Romania va fi in luna aprilie. Cine doreste sa se inscrie pt operatie/consultatie sa ma contacteze cat mai curand posibil. Pe cei care sunt deja pe listaii contactez eu in cateva zile. Sanatate multa tuturor Eni |
Buna tuturor. Enni trece-ma si pe mine pe lista aceea. As dori o consultatie pentru Andy. Este bine momentan, adica urineaza cu jet gros si nu are fistula. Refluxul vezico-uretral este complet vindecat. El are o singura operatie de uretroplastie facuta de dl. dr. Basca, cu reusita bineinteles. As dori totusi sa ii fac operatia estetica la prof. Hadidi, daca se poate.
Multa sanatate tuturor.
angerona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui casianacas ANGERONA,cred ca ai vazut postarea mea anterioara.Costul consultatiei la medlife la dr. VOINESCU ESTE DE 70RON sper ca nu gresesc.Operatia propriuzisa costa 3500ron iar cazarea ptr. o zi in rezerva cu 2 paturi prt. copil si insotitor costa 290ron ,asta incluzind si masa ptr. ambele persoane. Dr. VOINESCU este dupa parerea mea si cred ca si a celorlalte mamici de pe forum cel mai competent din tara in rezolvarea hs.Mai exista posibilitatea de a fi op. de dr.Hadidi, cred ca ai citit despre el pe forum dar asta este alegerea ta.Dupa op. chiar daca intervin complicatii ca si in cazul meu nu trebuie sa platesti nimic-nimicut.Eu nu am platit nimic in plus nici in spital si nci ulterior.Cred ca as fi jignit pe oricine de acolo daca incercam sa dau ceva .Am vazut pers. care veneau cu buchete de flori - nu stiu ptr. cine erau.Din punctul meu de vedere cerd ca dr. Voinescu s-ar fi uitat la mine ca la o nebuna daca incercam sa-i dau ceva in plic asa cum se obisnuieste in spitalele de stat.Asta a fost impresia mea iar daca este cineva care sa ma contrazica oricum nu o sa o faca pe forum.ITI DORESC MULTA RABDARE SI NU DISPERA PTR.CA E O PROBL. CARE SE REZOLVA desi op. este laborioasa si de finete in unele cazuri. |
Multumesc pentru informatii.
As mai avea o intrebare: cat timp dureaza refacerea bebelinului dupa operatie?
casianacas spune:
ANGERONA,asta depinde de copil si de tipul de hs.Dupa op. in general se pune o sonda care trebuie tinuta 5-7 zile- fiu-meu a suportat f. bine sonda si cred ca ,daca nu aveam complicatiile despre care am spus aici, ar mai fi durat vreo saptamina si s-ar fi simtit perfect ,oricum dupa scoaterea sondei o sa aibe ceva usturimi dar nu insuportabile citeva zile -3,4 zile.Fiul meu este mare,are 9 ani asa ca nu stiu cum ar reactiona un copil mic dar asta poate sa-ti spuna fetele ca Andreea,Otiliaco,Magdy .Ca si vindecare totala ,mie Dr.Voinescu mi-a spus ca dupa cca 2 saptamini-poate sa se dea cu bicicleta ,cu rolele, cu sania deci poate fi considerata vindecare totala .Eu cred totusi ca 1 -2 luni ar fi de preferat ca sa fie menajat dpdv al efortului,loviturilor etc.
mari_p spune:
Buna!Copilul nostru a fost operat de hipospadias distal de catre Prof Hadidi la Szeged in 27 ian.2011.Operatia a fost facuta joi in jurul orei 11 si a durat cam 1 ora.A doua zi pe la vreo 4 pm i-a scos sonda si din fericire a si urinat in acel moment ,iar pofesorul ne-a zis ca asta era urmatorul pas care trebuia facut si ca putem merge acasa urmatoarea zi ,adica Sambata dimineata,ceea ce am si facut,desi vreau sa zic ca sederea in spital nu a fost neplacuta,din contra chiar n-am simtit foarte bine,plus ca mai erau multi copii din Romania.Dupa ce i-a scos sonda nu i-a mai pus pansament,decat o crema cu care trebuie sa-l ungem de 4 ori pe zi pana se desumfla.Acum,dupa 1 saptamana si 5 zile e aproape la forma initiala si nu are dureri deloc.Dureri a avut in prima zi dupa operatie,si cand i-a scos sonda.Pana acum suntem foarte multumiti,si sper din suflet ca toti cei cu hs sa ajunga la Profesorul Hadidi,pt ca am auzit cazuri cu multiple operatii la alti doctori,si nu merita copilul aceste traume.
Multumim Eni pentru rabdarea si sfaturile tale.
Multa sanatate!
Salutari la Sighet!Voi cum sunteti?
Mari,Tibi si Robi din Baia Mare.
Ennni spune:
mari_p ma bucur mult pt vestile bune.
sefuta
CrisAndy ai pm
Sanatate multa tuturor
Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)
casianacas spune:
MARI P TE-AS RUGA SA-MI SPUI CE FEL DE CREMA TI-A RECOMANDAT DR HADIDI,LA EXTERNARE .
mari_p spune:
Din spital am primit ceva unguent care are substanta activa Neomicina,dar in Romania nu este(sau nu am gasit eu)decat amestecat cu bacitracina si se numeste Baneocin.Noi din asta am folosit dupa ce am terminat unguentul primit din spital.
casianacas spune:
Buna fetelor as vrea sa intreb la cit timp de la op. pot aparea comlicatiile ca de ex.fistula sau stricturile,mi-a spus dr. dar mi-am uitat
mari_p spune:
Buna!
Dr.Hadidi mi-a zis ca dupa 1 luna se poate vedea daca este in regula operatia.Mai avem 1 saptamana.Pana acum nu l-am urmarit sa vad cum urineaza,pt ca s-ar putea sa mai scape pe langa cusatura si astept sa treaca luna sa stim exact.
Multa sanatate!
Mari de Robert (30.03.2010)
theooo spune:
o primavara frumoasa va doresc din tot sufletul. sa fiti fericite si iubite si copilasii vostrii sa fie sanatosi si norocosi.