Hipospadias (15)
Raspunsuri - Pagina 5
mario18dany spune:
buna la toata lumea.in sfarsit am fost la consultatie la dr Voinescu .bebe are o forma f usoara de hipospadias si o sa-l opereze pe 9 iunie.ne-a spus ca nu o sa aiba nevoie de sonda si o sa plecam acasa in aceeasi zi.acum sunt mai linistita.sanatate la toata lumea si sa aveti parte de sarbatori frumoase.
mario18dany spune:
buna la toata lumea.in sfarsit am fost la consultatie la dr Voinescu .bebe are o forma f usoara de hipospadias si o sa-l opereze pe 9 iunie.ne-a spus ca nu o sa aiba nevoie de sonda si o sa plecam acasa in aceeasi zi.acum sunt mai linistita.sanatate la toata lumea si sa aveti parte de sarbatori frumoase.
ana.simionov spune:
Dragi mamici,
Va rog impartasiti din experienta voastra cu medicii chirurgi din Iasi. Este imposibil sa nu putem opera puiutii si la Iasi! Mi se pare culmea sa ma duc tocmai la Bucuresti, pt ca la Iasi sunt prea invechiti si opereaza HS-ul dupa 4 ani! Ma pot pronunta doar in privinta dl. dr. Aprodu, la care am fost la consultatie si mi-a zis ca ne vedem anual la control si dupa 4 ani pt operatie.
Poate mai sunt mamici care totusi au operat puiul la Iasi si au cuvinte de lauda pt un dr. anume?
Va rog sa imi recomandati, pt ca ma incapatanez sa cred ca si la Iasi sunt doctori buni.
Multumesc tuturor.
heisenberg spune:
Nu cred ca e vorba ca la Iasi sau in alte orase mari, nu sunt doctori buni.
E important ca HS-ul sa fie operat de un doctor specializat in urologie si astfel de probleme. Un chirurg opereaza diferite probleme, zi de zi, dar poate opereaza HS de 2-3 ori pe an ...
anamiton spune:
in ceea ce-l priveste pe dr. aprodu, este un medic extraordinar,poate cel mai bun chirug pediatru din tara, dar pt. hypospadias trebuie medici care opereaza frecevent.
adik hadidi numai asta opereaza in proportie de 90%.
si vi-l recomand si pe dr. voinescu care, de asemenea, opereaza f. mult si la varste mici hypospadias, are specializare pe hypospadias si are rezultate f. bune.
sanatate copiilor!
ana.simionov spune:
Am vazut ca au fost mamici care s-au confruntat cu cosmarul complicatiilor.
Puteti da mai multe detalii despre felul cum se repara o fistula, si cam cat de mult il afecteaza pe micut? E la fel de dureros ca la operatia initiala? Dar de necrozarea grefei de piele s-a lovit cineva? Ce stiti despre acest subiect?
Multumesc,
Ana
theooo spune:
ana,
noi ne-am confruntat cu 2 fistule. fistulele se rezolva tot printr-o operatie. la noi dupa prima fistula a urmat a 2-a operatie dar tot nereusita . a urmat a 2-a fistula si cu ajutorul prof. hadidi am reusit sa scapam de ea.
din cate am vazut doctorii din bucuresti incearca sa rezolve fistulele printr-o alta operatie identica cu prima. oricum ei merg din start doar pe o singura operatie ( reconstructie + cosmetizare).
prof hadidi merge pe 2 operatii tocmai din aceasta cauza, daca se intampla sa apara fistula o rezolva la operatia de cosmetizare.
parerea mea care a trecut prin atatea operatii cu bebe este sa incerci sa mergi la prof hadidi unde ai mult mai multe sanse de reusite si chiar la dr voinescu. nu spun ca doctorii nostrii nu sunt buni dar noi am avut ghinion.
bafta si sanatate multa
Ennni spune:
Prof. Hadidi va opera/consulta din nou la Bucuresti in perioada 23 - 27 mai. Cei interesati va rog sa ma contactati cat mai curand posibil.
Sanatate multa tuturor,
Eni
ana.simionov spune:
Theoo, te rog lasa-mi un nr de tel sau o adresa de e-mail pe ana.simionov@yahoo.com. Multumesc.