tratament cu clexane

Eu am inceput de 3 zile tretamentul cu clexane ( sunt in 9 saptamani) si inca din prima zi au inceput sa imi apara niste scurgeri maronii. Voi ati mai patit asa ceva?
In prima zi am dat fuga la ginecolog, m-a pus la ecograf dar totul parea normal, bebele era ok, era activitate cardiaca, nu se vedeau cheaguri in placenta.
Totusi sunt ingrijorata ca persista secretiile si parca sunt tot mai deschise la culoare.
Raspunsuri

sunshine4ever spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladutza07 Eu am inceput de 3 zile tretamentul cu clexane ( sunt in 9 saptamani) si inca din prima zi au inceput sa imi apara niste scurgeri maronii. Voi ati mai patit asa ceva? In prima zi am dat fuga la ginecolog, m-a pus la ecograf dar totul parea normal, bebele era ok, era activitate cardiaca, nu se vedeau cheaguri in placenta. Totusi sunt ingrijorata ca persista secretiile si parca sunt tot mai deschise la culoare. |
Daca persista petele eu zic sa te duci inapoi la dr. AL ce dr esti din Cluj?
Colul cum iti era. Poate e de la Clexane.
Eu zic ca intri la subiectul Trombofilie, sunt multe fete care te pot ajuta.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

kitzy spune:
Si eu am facut tratament cu Clexane, dar n-am avut probleme dupa el. Oricum, daca secretiile se deschid la culoare e ok, dar daca persista n-ar strica sa te tina mai bine sub observatie. Poate fi de la implantare, poate fi din cauza de uterul se mareste si vasele de sange periferice se sparg...pot fi multe cauze. Multa sanatate!

Arianna_M spune:
Si eu am facut clexane , am 10 sapt de sarcina si acum aproape o sapt am avut asa o scurgere maronie cum spui tu , care dupa 3 zile se transforma in sange perfect rosu.
ginecologul mi-a spus sa intrerup clexanul , am avut dubii pt k nu aveam parerea hematologului.
intre timp am mai discutat cu 3 medici ginecologi ,si 2 medici hematologi......concluzia...am intrerupt clexanul.
10 + ........ cu
Bebe

vladutza07 spune:
Multumesc de raspunsuri.
Sa vedem cum trece weekendul asta si daca nu se schimba nimic voi merge din nou si la ginecolog (Alin Butnaru) si la hematolog.
Ceea ce mi s-a parut ciudat a fost faptul ca toate acestea au aparut dupa ce am inceput tratamentul cu clexane.
Sper sa fie totul ok.

miki-miki spune:
Iei si aspirina(aspenter, thromboass, aspirin cardio) in paralel cu clexane? Dc da at tb sa intrerupi aspirina, mie asa mi s-a spus sa fac dc incep sa sangerez.

sunshine4ever spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladutza07 Multumesc de raspunsuri. Sa vedem cum trece weekendul asta si daca nu se schimba nimic voi merge din nou si la ginecolog (Alin Butnaru) si la hematolog. Ceea ce mi s-a parut ciudat a fost faptul ca toate acestea au aparut dupa ce am inceput tratamentul cu clexane. Sper sa fie totul ok. |
Alin Butnaru este chiar ok, si din cate stiu este si la Gynia unde sunt multe fete cu tratament cu Clexane. Sa ii ceri parerea, si poate tot el iti va zice si un hematolog , cu care multi lucra de al Gynia.
Activeza-ti PM ca nu vreau sa fie reclama scriind despre medici.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

catalina2307 spune:
Magduta - repet si aici....este minunat daca poti ajuta. Cum ar putea fi considerata reclama o discutie despre medici ?
Nu este suficient ca si asa sunt putini hematologi, ii mai tinem si la secret? Posteaza sa stie toate fetele catre cine se pot indrepta.

sunshine4ever spune:
Am citi si doncolo , la trombofilie Catalina , multumesc si scuze.
E vorba de dr. Cucuianu, de la Cl de Hematologie.
Dar de ce nu scri la subiectul de trombofilie. Legat se simptome sigur te pot ajuta fetele mai cu experienta.

vladutza07 spune:
Tratamentul cu aspenter l-am intrerupt in ziua in care am inceput injectiile cu Clexane.
La Hematologie am fost vazuta de dr Torok - Vistai Tunde ( ea consulta in ambulatoriu)- a fost foarte draguta, mi-a prescris si injectiile compensate.
Nu am intrat la subiectul Trombofilie ca m-am pierdut printre atatea pareri.
In ceea ce priveste faptul ca scriu nume de medici chiar vreau sa stiu si parerea altora despre medicii la care merg eu.
Eu am fost foarte multumita atat de dr. Torok - Vistai Tunde cat si de dr. Alin Butnaru la care merg de vreo 6 ani si cu care am nascut acum 3 ani jumate un baietel sanatos tun.

vladutza07 spune:
Am fost azi la medic si totul e ok.
Secretiile pot aparea din cauza fluidizarii sangelui, dat atat timp cat sunt de culoare inchisa si nu sunt in cantitate mare e ok.