tratament cu clexane

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Valdutza , sa sti ca e ok ca hematolog si dr Torok - Vistau Tunde. Eu am corespondat cu ea prin intermediul malurilor si mi-a placut fff de ea, dar prin alte circumstante am ajuns la dr Cucuianu.
Ceea ce nu mi-a placut la ea este ca imi dadea Clexane cel mai repede de la beta pozitiv, dar al mine nu e sufiecient , ca din pacate trebuie sa induc in organism estrogeni care coaguleaza sangele. Dar inca o data ma repet, mi-a palcut de ea.
Ma bucur totusi ca totul e ok.
Iti doresc succes in continuare.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladutza07 spune:

De cateva zile am avut o sangerare puternica, mai mare decat la ciclu ( acum sunt in 14 saptamani).
Am fost la urgente si mi-au spus ca este placenta foarte jos si asta ar fi cauza si mi-a recomandat utrogestan vaginal. Cand am fost la dr meu mi-a confirmat faptul ca e jos placenta dar mi-a recomandat sa iau duphaston- 4 pe zi pana se opreste sangerarea si apoi 2 pe zi pana in saptamana 20.
Voi ati luat dupfaston asa perioada indelungata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

salut, eu una am luat utrogrstan , insa din cate stiu eu duphastonul si utrogestanul au aceeasi substanta de baza. Mergi in continuare dupa cum iti zice ginecologul
Sanatate multa!

S34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

si pentru ca am vazut ca se vorbea despre medici gine. din cluj.Puteti sa-mi spuneti parerea voastra despre Dr Rotaru D , si despre nasterea la Gynia, in situatia noastra a celor care suntem sub tratament cu clexane.
Multumesc

S34 cu

Mergi la inceput

Eu peste cateva zile o sa merg pentru prima data la ea, la cabinetul din Buna ziua.
Am auzit ca e specializata pe probleme de trombofilie.
De nascut nu stiu pe nimeni care sa fi nascut cu ea.
O sa iti spun prima impresie.

Mergi la inceput

Super draguta dna dr Rotar.
M-a ascultat, mi-a facut tot felul de masuratori, sfaturi, super.

Mergi la inceput