Gravidute prin FIV(67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Huski, Camelia, multam mult pt incurajari. Ma bucur sa aud ca au fost mai cazuri cu lichid din asta in exces si bebeii n-au avut nicio problema. M-am mai linistit.

Despre epilat cu ceara n-am auzit sa fie vreo problema. Eu insa n-am mai suportat de pe la 3 luni incolo.

Bianca, ma bucur ca bebe e bine. Creste, creste, e dolofan

Puup tote fetele, burticute si mamici! Si inca o data multumesc mult pt incurajari. Incerc sa-mi regasesc optimismul.

in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Pup burticutzele,

Despre epilat, eu toata sarcina cu Vlad m-am epilat fara probleme, dar cu o zi inainte de a naste, am mers sa cosmetizez duamna cosmeticiana a refuzat pe motiv ca sarcina este mare si sa nu am contractii. Am fost putin suparata dar nu aveam ce face, am zis ca a 2-a zi fac alta programare, nu am mai apucat ca in acea noapte s-au rupt membranele si am plecat la maternitate. Asa ca eu cred ca este in functie de cat de bine rezistati la durere.

Despre lichid in exces, eu am fost stresata toata sarcina ca nu am suficient, sunt o persoana care pe cele mai mari calduri daca am nevoie de o cana de apa, asa ca in sarcina mi-am impus sa beau 4 pahare de 400ml/zi minim. La toate controlalele facute la mai multi dr., toti au zis lichid ok. In noaptea cand am nascut la camera de garda o dr. rezident, care cand a vazut cat imi curge nu a gasit de cuviinta sa-mi spuna decat ca am in exces lichid. Eu eram asa linistita, urma sa-mi vad comoara, incat m-am uitat in ochii ei si i-am spus ca nu are de unde sa stie cat am pierdut, ea vede numai ce a mai ramas, am reusit sa o panichez, mai ales cand a aflat ca-i sarcina prin FIV si ca dr. mea nu raspunde inca la tel, dar eu eram linistita.

Bianca sa fie sanatos flacaul, despre cum o sa nasti numai tu stii daca vrei sa mai treci odata prin travaliu.

Gata ma retrag, incepe ritualul de seara

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Gabi, poti sa-mi spui te rog cat ai avut valoarea free beta HCG la triplu test? La triplu test a fost mai mica decat la dublu test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Adria, n-am mai facut triplu test. La dublu test mi-a iesit riscul biochimic mai mare decat riscul de varsta, iar riscul global era de 1/626(la Medsana) si 1/500 si ceva (la Synevo). Dupa care, dr la care mergeam atunci mi-a zis ca, pe baza acestor rezultate, am de facut fie triplu test, fie amniocenteza, nu amandoua. Eu inclinam sa fac amnio, ca e mai sigur, cand am avut hemoragia si m-am internat...si n-am mai facut nimic.
Acum ma bazez doar pe ecografii, care au zis tot timpul ca bebe e ok, si sper si ma rog sa aiba dreptate!!!

Oricum, ma gandesc ca, la sarcinile obtinute prin FIV sau FET, betaHCG e mai mare, asa ca, daca ti-a iesit riscul statistic mare la DT, o sa iasa si la TT...daca se mai adauga si varsta peste 35, sigur ies niste valori de speriat...cea mai sigura ramane amnio, dar e o decizie personala daca o faci sau nu, avand in vedere riscul de 1/200 de a pierde sarcina.
daca vrei amnio, sa stii ca face dr Herghelegiu la Euroclinic. Alta varianta buna este dr Pelinescu la Medlife.

Gabi+30
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna seara fete dragi,
vad ca vorbiti de dt si tp, acum am primit si noi rezultatul:
la fetita:
risc trisomia 21 (sindrom down) - 1/2792
risc defect tub neural - 1/274 - aici riscul este crescut
risc trisomia 18 (sindrom edward) - mai mic de 1/10000
la baietel:
risc trisomia 21 (sindrom down) - 1/1971
risc defect tub neural - 1/496 - aici riscul este crescut
risc trisomia 18 (sindrom edward) - mai mic de 1/10000
am vorbit acum cu medicul, a zis ca nu trebuie sa mai facem nici un fel de investigatii, ca analizele au iesit bine, l-am intrebat de defectul crescut de tub neural si a zis ca daca ar fi fost vreo problema s-ar fi vazut la eco si putem sta linistiti, voua v-a iesit risc crescut de tub neural? oare ar trebui sa mai iau acid folic? eu am luat in tot trimestrul I de sarcina apoi l-am intrerupt la recomandarea medicului
ma duc sa va citesc din urma
va pup

and the miracle happened... 15 + si

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

Mergi la inceput

alina, eu zic sa stai linistita, si mie medicul mi-a zis la fel ca orice malformatie s-ar vedea ecografic, iar daca totul a iesit perfect, nu cred ca ai motive de ingrijorare, mai ales pe baza unor banuieli, tu ai date concrete: eco perfect, asa ca stai linistita
husky, mani bany, sa va traiasca puiutii
monas, pisuc mic, adria, gabi
bianca, felicitari pentru piticut

and the miracle happened... 16 + si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Cristy, multam. Deja incep sa ma linistesc, pe zi ce trece. Imi recapat increderea si optimismul.
Si tu sa stai linistita. Si mie mi s-a spus ca totul se vede la eco. Asa ca noi, ca si Gabi, n-am mai facut nicio investigatie.

in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor am luat si eu rezultatul la TT si am risc scazut pt. toate cele, asa ca mi s-a mai luat o piatra de pe inima.
Am primit si rezultatele de la secretie si culturi col, toate ok, asa ca avem unda verde pt. cerclaj.
Luni dimineata ma internez la Elias.
Sa-mi tineti pumnii.
Va pup pe toate !

Alina 14+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

alinaoprea, felicitari pentru rezultat, sa inteleg ca ai discutat cu medicul si nu urmeaza amnio, cine iti face cerclajul la elias? si de ce il faci? totul va fi bine, pup

and the miracle happened... 16 + si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Alina cu siguranta totul o sa fie bine.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput