Gravidute prin FIV(67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Adria, bineinteles ca veti ajunge cu bine!

Fetelor, apropo pt cine face bagajul de spital. Am gasit la Kaufland, la raionul de genti de voiaj si alte chestii maruntisuri de voiaj, seturi cu hartii de pus pe wc. Un set de 10 costa vreo 10 lei, ceva de genul asta. Mi-am luat un set, dar cred ca o sa trec sa-mi mai iau unul ca daca stau 5 zile in spital, cred ca folosesc mai mult de 10. Ei, si daca mai raman, sunt bune si apoi in alte situatii.

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Pai daca tot vorbiti de AMR sa vi-l spun si pe al nostru 15 sapt daca merg pe natural si doar 14 daca va fi cezariana - o vesnicie ...
Many_bani vesnicia merge mana-n mana si cu sarcina nr 2 nu doar cu nr 1
Multumesc foarte mult de sfaturi si incurajari. Tare bine imi mai face sa aud ca nu e sfarsitul lumii cand esti diagnosticat cu lichid in exces. Mi s-a spus ca sansele unei nasteri inainte de 33 sapt sunt mai mici de 1% in cazul meu deci trebuie sa ma consider o norocoasa. Dupa cum spuneam nu am alte simptome si sper ca nu e atat de grav pe cat am perceput-o in ziua ecografului.
Astazi am avut dureri de burtica dar doar ptr 30 min si sincer ma asteptam caci am fost singura cu David la biserica si l-am tinut in brate vre-o 2 min ptr impartasanie. Se pare ca 14 kg e prea mult ptr burtica mea asa ca voi evita sa-l ridic si tin in brate.
si sa visati cu ingerasi

Petrecere 1 anisor Craciun 2010

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 25+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Adria , noi suntem bine, astept in fiecare seara momentul cand va da din picioruse, simt eu ceva ca un gandacel pe acolo, si tot incerc sa simta si barbati-miu dar nici o sansa.
Pe 18 martie sunt programata la morfologia de trim 2, sunt asa curioasa cum arata micutza.
Suntem bine aparent, doar ca-n sufletul meu sunt plina de emotii, am candida, si doctora nu ma baga pe tratament zice ca nu-i grava, iar eu inainte de fertilizare am avut si tricomonas, si nu stiu cum acum la lama ei ia iesit doar candida, stau si-mi omor timpul cu ce sa fac , ma tot intreb daca am si ei nu i-a aparut si eu stau asa fara sa ma tratez.

Nu pot sa ma bucur de sarcina, cum se bucura probabil cele care raman natural, tot timpul sunt incordata, dar probabil toate suntem la fel care am obtinut o sarcina prin fertilizare.

Pupici si ai grija de tine si de bebe!

19+

Mergi la inceput

Bianca, 14 g, sa le tii tu in brate, e cam mult. Stiu ca puiul ar vrea, si tu la fel. Dar de', mi se pare mult pt o femeie insarcinata. Si-asa ne doare ba spatele, ba burta, si fara sa ridicam greutati...

Fetelor, eu cred ca n-am ratat niciu simptom de sarcina. Acum, de vreo saptamana, ma mancau degetele de la maini si de la picioare. Azi am observat ca mi-au aparut pe degete niste bubite fff mici, ca un prurit. Am cautat pe net si am aflat ca exista "prurit de sarcina" . Banuiesc ca asta am, dar sper sa nu se agraveze, ca am citit niste povesti pe net, ca poate sa apara pe picioare, in palme, pe burta... Doamne Fereste! Si te mananca de nu mai poti sa dormi noaptea. Bine, si pe mine ma mananca, dar deocamdata incerc sa ma abtin de la scarpinat. Ma dau cu crema de galbenele si maine o sa-mi cumpar un spray cu apa termala de la Avene... poate se mai atenueaza...
Va puup

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Melisa, si totusi ar trebui sa-ti dea un tratament. Acum poate nu te deranjeaza, dar daca se agraveaza si incep usturimi, mancarimi... Mi se pare aiurea sa nu-ti dea ceva, niste ovule. Am vazut ca e frecventa candida in sarcina si se dau cateva zile ovule.
Te pup, bafta!

P.S. Incearca sa te bucuri de sarcina, perioada de nesiguranta, primele 3 luni au trecut. Sa nu-l stresezi pe bebe

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

melisa, eu zic sa tratezi candida, n-are rost sa te chinui cu secretia respectiva! Mie mi s-a dat Canesten 1 ovul/zi, seara, 7 zile si Clotrimazol crema la exterior, si a trecut (medicamente permise in sarcina). Acuma, cu tratamentul cu antibiotic, ma astept sa fac din nou....
te cred ca nici nu indraznesti sa te bucuri ca lumea de sarcina asta, asa sint si eu, abia dupa 30 de saptamani am inceput sa vad lucrurile mai roz, dar acuma ma bantuie ganduri legate de cezariana!....

dar, de fapt, intrasem sa va urez O PRIMAVARA FRUMOASA la toate gravidutele bataioase si curajoase!!!

Gabi+35
placenta previa centrala

AMR 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragi burticutze va urez o primavara de vis.

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

O primavara frumoasa si de la noi!!! Cand o veni si primavara... Si sa fie plina de vesti bune !

Cat despre griji... pe mine aseara m-a apucat frica de tromboflebita. Ca de 2 zile aveam piciorul stang umflat. Eu am facut analizele de coagulare in sapt 12, dar na... tot m-au luat gandurile. Am stat cu picioarele in sus, azi noapte azm dormit cu ele pe 2 perne si dimineata era dezumflat. O sa-l urmaresc si o sa incerc sa mai stau cu picioarele pe pereti
A!Si de azi mananc nesarat cateva zile macar...

Va pup de martisor!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Martisoare si flori pentru minunatele viitoare mamici!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Dragele mele burtici si mamici fivosase,
am intrat special sa va urez soare in suflet si in priviri!
micii vostri ingerasi, fie ca sunt inca in burtici sau sunt deja printre noi, sa va lumineze viata!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)

Mergi la inceput