Gravidute prin FIV(67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Sa-ti traiasca baietelul !!!Gabi

Mai ai un pic si gata,lasa ca ai sa te plimbi cu bebele prin parc cat sa recuperezi lunile astea de stat in casa.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna fetelor,
Sunt pe aici, citesc mereu, insa nu-s asa harnica sa scriu .
Aceelasi porbleme le am si eu cu spalatul, insa ma gandesc ca mai e putin si voi reveni la forma in care sa nu-mi mai fie asa greu cu ridcatul din cada si asezatul:). Am zile mai rele, in care orice mi se pare o piatra de moara, si zile mai bune in care sunt mai sprintzara. Cel mai greu este cand nu dorm noaptea...dar tot asa, ma gandesc ca mai este putin si voi putea dormi iar pe burta cum obusinuiam:).
Pentru fetele care nasc fara cezariana, ;le declar din start eroine. A inceput de curand o emisiune cu nasteri la TV nu mai stiu pe ce program, si eu una ma declar total incapabila sa fac fata unei nasteri naturale. E cam singura multumire pe care o am ca traiesc in tara noastra acum, pt ca se naste la greu prin cezariana si eu asta am dorit din start. Sa nu ma condamnati pt asta

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Gabi, monas, ce apropiate suntem ca termen de nastere: gabi, la o sapt monas si la inca o sapt eu .

Ce pofta mi-ati facut de plimbare in parc cu bebe Doamne, abia astept! Sa nasc si sa mai treaca o luna si jumate, sa vina si sotul in tara. Deja visez la cum o sa merg eu cu bebe sa-l luam de la aeroport.

Many, tu esti in focuri cu procedura de fiv. Ma gandesc la tine sa stii, bafta si Doamne Ajuta!

in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Many, tu esti in focuri cu procedura de fiv. Ma gandesc la tine sa stii, bafta si Doamne Ajuta!

AMR 9 saptamani

Multumesc mult, da sunt in focuri, maine am ET .

Burticute va citesc si ma bucur cand vad ca a mai trecut o sapt. si sunteti ok

Cristy, Pisucmic voi pe unde sunteti?

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
fiindca voi scrieti mai rar, sunt mai activa la odiseea de martie-aprilie (impreuna cu Alina06 si cu Monas). Dar mi-e tare drag sa va citesc, v-am mai spus eu ca va simt mai apropiate din cauza experientelor si sentimentelor comune!
Noi suntem bine, am intrat in s34, si probabil voi naste undeva repede dupa 1 aprilie. Trebuie sa mai negociez data (evident ca stiu ca nu totdeauna depinde de noi, poate el vrea mai repejor un pic, dar sper sa stea oricum macar inca 5 saptamani in burtica!)
Am cumparat mobila din camera, si tot felul de maruntisuri, sambata vine caruciorul de la prietenii nostri, am luat scoica potrivita lui, deci stam binisor

Many_bani - mult mult mult succes maine, iti tin super strans pumnii! Sa fie cu noroc un fratior sau o surioara pentru Vladut!
Gabi, tii minte cate griji iti faceai pe la 18-20 de saptamani? Iti vine a crede ca ai ajuns asa departe, si ca lucrurile merg asa de bine? Te imbratisez si iti tin si tie pumnii in continuare!

Pup toate gravidutele norocoase, sa fie tot asa de bine pana la 40s!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Wow! Many, ce veste, maine ET!!!
Doamne ajuta! O sa ma gandesc la tine! Cati embrioni ati avut? Sau de fapt, cati transferi? Mmm, nu mai conteaza, sa fie bine si Doamne Doamne sa va ajute din nou!

Pisuc, eu cred ca te voi urma cu bebe cam la 2 saptamani distanta

Fetelor, eu cred ca cristy s-o fi internat pt problema aia digestiva, ca n-a mai intrat de mult... Sper ca e bine! O sa intru la ea la odisee sa vad daca a mai scris sau daca stiu fetele ceva de ea.

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Wow! Many, ce veste, maine ET!!!
Doamne ajuta! O sa ma gandesc la tine! Cati embrioni ati avut? Sau de fapt, cati transferi? Mmm, nu mai conteaza, sa fie bine si Doamne Doamne sa va ajute din nou!

AMR 9 saptamani

Am avut 8 ovocite din care 7 mature si 6 s-au fecundat. Vom transfera probabil 3 si 3 vom criogena. Asa gandesc eu acum, vedem ce zice si prof. maine

Pisucmic

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

Foarte bun rezultatul. Cam asa am avut si noi 5 perfecti in ziua a 5-a. Am pus 2 si mai avem 3
Bafta multa!

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

BAFTA MULTA Many-bani!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_B

buna, fetelor!

Din cate am citit, sarcinile obtinute prin FIV se abordeaza exact ca cele obtinute natural (doar ca e stresul mai mare, fiind obtinute asa greu). Pentru ca altfel am fi urmarite doar de medici care fac FIV. Asa ca, daca nu-s motive obiective, de genul fat mare sau placenta previa, se poate naste natural.
Pe de alta parte, cam 20% din nasterile vaginale se transforma in cezariene de urgenta, pentru ca apare suferinta fetala...
Si pana la urma, cred ca un rol trebuie sa aiba si mama, ar trebui sa i se explice avantajele si dezavantajele fiecarei variante, si sa aleaga, pentru ca e corpul ei pana la urma!
Asa ca, fetelor, daca va doriti nastere naturala (si credeti ca puteti face fata la asta) insistati la dr vostri, pt ca e dreptul vostru, atat timp cat nu exista un motiv medical contra. FIV nu e motiv de cezariana.

Adria, sintem bine, bebe si eu. La ultima eco, la 32 de sapt, avea grasunelul 2 kg! avea insa ventriculii laterali la limita superioara a normalului, adica 10,4 si 10,8 mm, dar dr Herghelegiu a zis ca daca raman asa, nu e nici o problema! asa ca am hotarat sa nu ma mai stresez si de asta, destul imi fac probleme legate de NASTERE!!!
Era vorba sa ma internez de sapt viitoare, dar dr la care sint acuma a zis ca e inchis colul si sa mai stau acasa 2 sapt, sa vin apoi la control...o sa nasc la Polizu, care arata jalnic...dar are neonatologie buna, ce nu fac eu sa fie bebe bine!

toate gravidutele!
Gabi+33
placenta previa centrala

Gabi, ma bucur din inima c-ati ajuns asa departe, tu si bebe! Sanatate multa in continuare si multi pentru asa luptatori!

16+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput