Gravidute prin FIV(67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

multumesc de incurajari, dragelor!!! nici mie nu-mi vine sa cred, ce putin mai e!
azi voiam sa ma duc la eco, dar m-am speriat de vreme, asa ca am amanat pt maine...

la toate burticile!
ia uite ce semnatura:
Gabi+34
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Gabi, felicitari pt semnatura! In 2 zile schimb si eu . La cat timp mergi acum la eco?

Bebelusul meu se misca foarte tare in burtica. Banuiesc ca nu e o problema nu? Ma gandesc ca o semana cu tac-su care e tare sportiv. Adica ma gandesc ca nu il deranjeaza ceva de se agita, nu? Ca n-are ce... Eu am si ceva lichid in exces, ceea ce e bine a zis dr., ca are loc sa stea bine... Ce ziceti?

in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

al meu are zile si zile, cand e f activ si "face valuri", cand somnoros, de intru la idei...
Azi am fost la eco si si-a mutat capsorul din partea stanga (unde era acum 2 sapt) in partea dreapta. Are 2,5 kg si e miscacios!!!
Iar placenta mi-a zis ca e pana in dreptul buricului...

mi-a iesit un nenorocit de streptococ betahemolitic la culturi si acuma tb sa fac tratament cu Augmentin 12 zile, apoi o sa fac Candida...OOFF!!! nu mai termin cu chimicalele astea, parca sint o baba! ma bucuram si eu ca scap de Arefam in curand, si acuma alta!

burticile
Gabi+34
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Gabi, nu e musai sa faci candida, ia un probiotic (ex Biotics cps-3/zi)
la 2-3h distanta de antibiotic.Ti-a masurat si ventriculii inca odata?

Vorbeati voi la un moment dat despre faptul ca in Germania lucrusoarele pt bebe (carut, patut, scoici, biberoane) sunt mai ieftine, ati avut mare dreptate! Am gasit pe amazon si ebay de toate la aproape jumatate de pret, noroc ca are cine sa le aduca.

Pupici pe burtici!

26+

Mergi la inceput

Gabi, ma bucur ca bebe e bine si dolofan
Mie dr nu mi-a mai dat sa fac culturi. Sunt f importante, avand in vedere ca fac cezariana?
Camelia e super bine ca are cine sa ti le aduca. Si eu vreau sa comand ceva de pe amazon de la ei. Cred ca livreaza in Romania. Sper sa ma descurc sa pun comanda, ca eu n-am habar de germana.

Si apropo de streptoccul ala, Gabi... oare de la ce apar? Daca inainte nu am avut, contact sexual nu am avut, toalete, nu am folosit decat in mod eceptional alta decat cea de acasa...? De unde? Ca nu pricep...

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Cami, a masurat ventriculii, tot asa sint, pana in 11mm, neschimbati. Bine ca nu-s mai mari.

alina, asta am intrebat si eu de streptococul asta buclucas pe dr, si m-a intrebat daca am mai avut vreodata. Si intr-adevar, inainte de al 2lea FIV am avut si am luat antibiotice amandoi, si apoi n-a mai iesit la culturi. Dar cica se ascunde in nu stiu ce cripte pe-acolo, si in conditii speciale hormonale, de sarcina etc se multiplica din nou.
Deci n-am scapat de antibiotice!
Mi-a zis ca la cezariana e mai putin probabil sa se contamineze piticul fata de nasterea naturala, dar exista un fenomen de translocatie prin placenta, iar dupa nastere, el va trebui testat de prezenta acestui streptococ, pt ca nou-nascutii infectati merg mai prost...si daca are, i se vor da 14 zile antibiotice!!!
o fericire, ce sa mai!

Gabi+34
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Ahaaa, am inteles cum e cu streptococul. E intr-adevar logica explicatia. 14 zile de antibiotic la bebe . Doamne Fereste!

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Gabi, ma bucur ca bebe este bine si s-a facut dolofanel!
Mi se pare cam mult 12 zile de antibiotic pt amaratul ala de streptococ (cred ca 10 zile erau suficiente), da sigur ca medicul tau hotaraste. Si eu am facut candida cand am luat ultima data augmentin (am fost racita la sfarsitul lui dec) si am scapat destul de greu de ea. din pacate probioticele nu prea sunt eficiente pt candidoza vaginala. pup bebe miscacios si pe mamica lui!
V-ati decis cu numele?

MelisaPupici pt tine si fetita!
Eu n-am cumparat nimic pana acum. M-am tot uitat pe net la oferte, dar mai asteptam pana in aprilie.
Alina06, Pisucmic, Monas, Camelia, Bianca
Cristy,ce mai faci, cum te mai simti?

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dimineata fete dragi,
Ce faceti si cum va mai simtiti? Ca eu..iar cu greturi si cu aceeasi veche problema a mea de salivatia abundenta. Am ajuns sa-mi fie frica ca nu scap de ea nici dupa nastere, ca nu mai pot.
Ma uit ca afara iarna nu se prea da dusa, insa mai mult de o luna nu-i dau pe aici:). Asa ca primavara o sa vina si cu bebicii nostri .
Nu am inteles despre ce streptococ vorbiti mai devreme?
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Gabi draga, bravo pentru eco! Deci bebe e inca transversal? Inseamna ca se invarte ceva pe acolo daca s-a rasucit cu totul
Tu mai mergi la spital, sau stai acasa pana aproape de nastere?
Si eu am avut aceeasi discutie cu streptococul: dat fiind ca nasc prin cezariana programata, a ramas sa-mi faca profilaxie antibiotica la operatie (cu amoxi injectabil) si sa nu mai testez streptococul acum (nici prea mult chef de umblat pe col n-am).
Noi am luat totul din Romania... asta e...

Alina, Monas, Camelia, Many, Adria

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput