Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
idalis spune:
Buna dimineatza. Cam tarziu ne-am trezit noi dar sper ca mai aveti o cafeluta si pt mine 
- apa pt baita o fierbeam la inceput ca-i puneam si plante, acum folosesc direct de la robinet. Nu stiu cum face sotul dar o aduce la exact 38 grade ca nici nu imi mai trebuie termometru
- faptul ca alaptati nu e o garantie ca nu puteti ramane insarcinate; exista anticonceptionale speciale, compatibile cu alaptatul. Eu am fost la un cabinet de planning familial si mi-a explicat in detaliu
- manutele nu ii transpira, nici talpile
- sanii ma dor doar daca sunt prea plini si atunci folosesc pompa
- grele calculele, dar nu dati cu rosii kiar in toti contabilii, nu de alta dar sa nu ajunga si la mine vreuna
- ma tot intreb ce metoda folositi ca sa le faceti baie la copii in cada mare ca nici al meu nu mai incape in cadita dar mi-e frica sa folosesc cada mare
M-am intins cam mult si nici cafea nu am baut
Idalis, mamica fericita cu
Tavis Matei (15.10.2010)pozele noastre
varsta lui Tavis
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Arianna, nu putem vedea pozele, cred ca nu le-ai facut publice mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) |
incearca acum...am selectat public pe web,asa e nu?
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
Mari-Mariuk spune:
IDALIS, daca stiam ca esti contabila, te puneam sa imi calculezi CM!
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
idalis spune:
Mari contabil "in rezerva", reprofilat intre timp. Dar pt tine calculam orice, numai sa nu dai cu rosii ![]()
Arianna foarte frumoase pozele.
pt Alesia
Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
pop_adelina spune:
Arriana, e o scumpete Alesia, poate mi-o dai de nora
! e tare bucalata, cate kg are?
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Arianna11 spune:
Multumim de aprecieri la toata lumea...Idalis,Adelina...
De ce nu-mi ramane linkul cu poze la fiecare postare?
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui pop_adelina Arriana, e o scumpete Alesia, poate mi-o dai de nora mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)POZE BEBE DARIUS |
Are 5 kg la 3 luni....e potrivita...s-a nascut cu bolfutele alea,mostenire de la tati
idalis spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Multumim de aprecieri la toata lumea...Idalis,Adelina... ![]() De ce nu-mi ramane linkul cu poze la fiecare postare? DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 |
l-ai pus la semnatura? si e bifat sa introduci semnatura automat in mesaj?
Tavis Matei (15.10.2010)pozele noastre
varsta lui Tavis
bebecris26 spune:
Neata!
Daca ieri spuneam ca nu mai pot, ca bebe se trezeste din doua in doua ore sa pape,azinoapte parca m-a ascultat si am avut o trezire la 3 lumate apoi la 7 si la 10
.
Iau cafeluta si vin sa o beau impreuna cu voi (citindu-va, ca a-ti scris ceva in dimineata asta).
Cristina, mami de bebita David
idalis spune:
Vreau si eu o nora ca Alesia pentru bolfosul meu!! ![]()
Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis