Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
office spune:
Buna dimineata!
Ce bine miroase cafeaua!
Dimineata am fost la ecografia de sold. Totul este bine. ne-am distrat cu maiut ca era fascinat de monitor, nu putea sa-si desprinda privirea din ecran desi noi nu intelegeam nimic din "umbrele" acelea gri miscatoare.Dar el radea cu gura pana la urechi!
Referitor la Galafor, ieri "productia" a fost redusa la jumatate, dupa o zi de consum. Mai incerc astazi, daca nu voi renunta inainte sa pierd tot laptele. Eu am luat doar 3 pastile/zi. Ar trebui sa iau mai multe? Ceai pentru lactie de la Humana mai beau si eu. Din pacate eu sunt cam certata cu lichidele.![]()
Mie mi-ar fi placut sa pot fierbe apa pentru baie, dar nu am reusit niciodata. Hainutele le calc intotdeauna. Sanii ma dor dimineata caci noaptea nu scot laptele.
Meme de
Maiu si
Lulia
Arianna11 spune:
Ce ne bucuram ca e bataie pe Alesia...avem de unde alege....![]()
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
LoraG76 spune:
office, ma bucur ca e totul bine! Eu am citit ca se iau 6 pastile/zi.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
pop_adelina spune:
Idalis, te provoc la duel
office, ma bucur ca a iesit bine ecografia! si eu inainte eram cam certata cu lichidele, dar incet incet m-am impulsionat si acum am ajuns la peste 3 litri de apa pe zi, plus daca mai e vreo supa, fructe, etc! incearca si poate se mareste productia! tine o sticla mereu langa tine si bea si daca nu ti-e sete!!!
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
idalis spune:
Din categoria "Laude" : am depasit pragul de 8 kg. In ritmul asta voi avea un mic Hercules ![]()
Idalis, mamica fericita cu
Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
idalis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pop_adelina Idalis, te provoc la duel ![]() |
Nu ma bag la duel cu tine ca imi esti prietena. Il las pe "Hercule" sa se dueleze in zambete :)
Idalis, mamica fericita cu
Tavis Matei (15.10.2010)pozele noastre
varsta lui Tavis
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Am pus noi pozici cu margelutza POZE ALESIA DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 |
hihi, ce scumpica e margeluta

Poze Raisa
pop_adelina spune:
| citat din mesajul lui idalis Din categoria "Laude" : am depasit pragul de 8 kg. In ritmul asta voi avea un mic Hercules Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)pozele noastre varsta lui Tavis |
wow...8 kg...sa-ti traiasca micul hercule...eu m-as bucura acum la 3 luni daca are 6 kg...stau cu pumnii stransi
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)POZE BEBE DARIUS