Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

neata fetelor! multumim de cafea, oramona! mi-ai facut o pofta de clatite..cred ca fac si eu azi!!!
azi dimi la masa de la 7 a vomat piciu meu tot...dar a papat agitat ca il frecau partzurile...sper sa nu fi vomat din alta cauza! febra nu are!

donna, daca noaptea mananca,fa si ziua la fel si da-i pe jumate adormit, poate nu mai da afara!

mari-mariuk, dar ce nu ti-a calculat bine? nu a aplicat corect procentul de 85% si apoi scazut cu 15% sau? spert sa se rezolve!

A facut pustiul de bine si in loc sa calculeze CM pe baza celor 6 luni dinainte de prenatal, ea mi-a calculat pe baza incadrarii cu 25%taiere, iar procentul pentru CM de acolo l-a scazut, si in loc sa iau aproximativ 1100lei cat am luat prima luna cu CM(ca se calculeaza la salariu brut nu la net) am luat 2 luni cu vreo 200lei mai putin, apoi a spus ca a gresit ca mi-a dat 100% si ca imi opreste in luna urmatoare, si am luat doar vreo 500 lei in a treia luna.

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

mesajul anterior l-am scris in interiorul citatului...sper ca se intelege...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Mari, da... e greu cu calculul. Eu cand am intrat in prenatal a trebuit sa ii explic la contabila ce si cum

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

da,se intelege!!! nasol cu contabilii astia...la ce si-or mai lua banii?

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

buna dimineata!
noi ii facem inca baie in cadita lui, i-a ramas deja mica dar parca mi-e teama sa-l bag in cada mare atata timp cat nu sta in funduletz.
vad ca faceti masaj cu ulei... ulei de masaj sau ulei de masline fiert si racit? inainte sau dupa baie? va intreb pt ca dupa vizita la dr, pentru dermatita lui i-a dat cea mai grasa crema de pe piata - o crema pe care am platit 22 lei si are 30g ma gandeam ca uleiul e si mai gras, as putea sa incerc. si as incerca sa-l masez cu ulei de masline, desi o sa miroasa ca o salata mediteraneana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Neata fetele,
Oramona ms de cafea
Clatite vreau su ei...dar ajung cam greu la mine asa ca o sa-mi fac si eu o portie...intre timp eu va invit la gogosi ....azi primesc pachet din tara cu amandine de la cofetarie
La muti ani! sarbatoritilor

Noi punem in cadita apa de la robinet si nu s-a iritat niciodata,in schimb o masam cu ulei dupa baie,,oare asa o fi,nu e bine sa-i dam cu ulei...o sa intreb si eu pediatrul

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

De omul rosu stiam si eu ca atata timp cat alaptezi nu vine....

Mergi la inceput

Am pus noi pozici cu margelutza

POZE ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Arianna, nu putem vedea pozele, cred ca nu le-ai facut publice

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Hop si eu la o cafea mare, ca mi-e asa somn...bolfosenia tocaie de cateva ori pe noapte..cam de multe ori.
Am luat de ieri dupa-amiaza galafor, azi a 3-a oara, dim., dar inca nu a aparut ceva nou. Sper sa fie bine.

bebecris, eu nu am fiert apa niciodata, o pun direct de la robinet. La Iustina o fierbeam, ii puneam tarate, faceam ceai...sterilizam tot ce prindeam...acum mi-a trecut, m-am vindecat.

Kamy, 6 pastile/zi o sa iau si eu si, oricum, beau si ceai de stimulare a lactatiei zilnic. Ala a fost degeaba pana acum... si galactogilul, la fel.

oramona, bafta azi la medic! Eu vreau clatiteee!!!

Mariuuuuk, daca te mai aud mult cu retete din astea cu peste, eu vin la tine, sa stii! Sunt innebunita dupa peste!

Donna, sigur o fi luat in lungime Tudor, masoara-l. Ma gandesc ca nu sta el flamand, oricum...ori are de gand sa se faca manechin, cine stie!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput