Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
ORAMONA multumim de cafeluta si mic dejun!
MARI eu ma mut la tine,sa stii! Pana nu ma satur de peste,nu plec acasa!

Noi am dormit ceva mai bine,Maia nu a facut febra,intepatura abia se mai vede,si acu e vesela si radeee! Inainte de vaccin avea temperatura 37.5,iar aseara avea 36.6. Acu de dimi a avut 37.2,deci e ok !Ce ma bucur ca nu am avut probleme! Aseara a fost un pic suparata dar i-a trecut.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Apa nici eu nu o fierb. Mi-a trecut prin cap asta la inceput, dar nu am pus in practica, e de la robinet. Hainutele le spal cu detergent obisnuit si masina noastra are si prog pentru bebelusi si le spal la acela. Temperatura la prog bebe e de 65 grade si doua clatiri. E adevarat ca daca adaug si putin balsam ii mai dau o clatire suplimentara .

Donna, e buna cafeluta si nici nu frige
Dar la clatite nu se inghesuie nimeni? Nu-i nimic, le pap eu ca si asa sunt mareee. Vad ca al meu tot comenteaza ca am burta , dar asa...pentru sanatatea mea, daca-l mai aud ii pun pe el la cura

Anuta, o pupam pe Maia cea curajoasa

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

ORAMONA eu vreau clatite!

Aaaa ,avem 6 kg!!

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Anuta, felicitari pt kg. Si deschide geamul ca arunc cu prastia vreo 2-3. Sper sa ajunga, nu ca atunci cu colacul secuiesc

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Nici eu nu fierb apa pentru baita pentru ca nu mai incape in albiuta, face baie in cada cu tati. La inceput cand era prea mic si avea pielea prea subtire fierbeam apa si puneam galbenele in ea, dar nu am facut asta mai mult de o luna.
VREAU SI EU CLATITE!
ANA, felicitari Maiei pentru greutate! Si sa stii ca nu ma supar de vii aici...gasim noi peste

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Anuta, felicitari pt kg. Si deschide geamul ca arunc cu prastia vreo 2-3. Sper sa ajunga, nu ca atunci cu colacul secuiesc

Eu inca mai asteptam colacul!

Dar nu-i nimic,ma pun pe asteptat clatitele!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

neata fetelor! multumim de cafea, oramona! mi-ai facut o pofta de clatite..cred ca fac si eu azi!!!
azi dimi la masa de la 7 a vomat piciu meu tot...dar a papat agitat ca il frecau partzurile...sper sa nu fi vomat din alta cauza! febra nu are!

donna, daca noaptea mananca,fa si ziua la fel si da-i pe jumate adormit, poate nu mai da afara!

mari-mariuk, dar ce nu ti-a calculat bine? nu a aplicat corect procentul de 85% si apoi scazut cu 15% sau? spert sa se rezolve!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata

Si Raisei ii transpira manutele si uneori si piciorusele.
Apa pt baita o fierbem pt ca apa calda nu e niciodata asa calda. Si dupa ce e fiarta o combinam cu apa rece de la robinet.

Azi bebelina mea a facut asa mult kk, ca a trebuit sa arunc la gunoi body-ul

Poze Raisa

Mergi la inceput

Eu pana la o luna jumate o clateam cu ceai de musetel dupa baita. Dar acum nu mai fac asa,o spal si o masez cu ulei.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

eu la inceput ii dadeam dupa baie cu ulei, dar dr mi-a zis sa nu-i mai dau ca pielea lor se face moale si fara ca mai rau ii fac cu uleiu ca o hidratez eu si se obisnuieste asa...acum ce sa zic..o ascultam pe jumatate...si inainte de baita facem masaj cu ulei si apoi spalam uleiu la baita..nu stiu daca fac bine...dar m-a pus putin pe ganduri ce mi-a zis dr!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput