Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
ana_25 spune:
Buna dimineata!
ORAMONA multumim de cafeluta si mic dejun!
MARI eu ma mut la tine,sa stii! Pana nu ma satur de peste,nu plec acasa!![]()
![]()

Noi am dormit ceva mai bine,Maia nu a facut febra,intepatura abia se mai vede,si acu e vesela si radeee! Inainte de vaccin avea temperatura 37.5,iar aseara avea 36.6.
Acu de dimi a avut 37.2,deci e ok !Ce ma bucur ca nu am avut probleme!
Aseara a fost un pic suparata dar i-a trecut.![]()
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
oramona spune:
Apa nici eu nu o fierb. Mi-a trecut prin cap asta la inceput, dar nu am pus in practica, e de la robinet. Hainutele le spal cu detergent obisnuit si masina noastra are si prog pentru bebelusi si le spal la acela. Temperatura la prog bebe e de 65 grade si doua clatiri. E adevarat ca daca adaug si putin balsam ii mai dau o clatire suplimentara
.
Donna, e buna cafeluta si nici nu frige ![]()
Dar la clatite nu se inghesuie nimeni? Nu-i nimic, le pap eu ca si asa sunt mareee. Vad ca al meu tot comenteaza ca am burta 
, dar asa...pentru sanatatea mea, daca-l mai aud ii pun pe el la cura 
Anuta, o pupam pe Maia cea curajoasa 

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
ana_25 spune:
ORAMONA eu vreau clatite!
Aaaa ,avem 6 kg!!
![]()
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
oramona spune:
Anuta, felicitari pt kg. Si deschide geamul ca arunc cu prastia vreo 2-3. Sper sa ajunga, nu ca atunci cu colacul secuiesc ![]()
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
Nici eu nu fierb apa pentru baita pentru ca nu mai incape in albiuta, face baie in cada cu tati
. La inceput cand era prea mic si avea pielea prea subtire fierbeam apa si puneam galbenele in ea, dar nu am facut asta mai mult de o luna.
VREAU SI EU CLATITE!
ANA, felicitari Maiei pentru greutate!
Si sa stii ca nu ma supar de vii aici...gasim noi peste![]()
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Anuta, felicitari pt kg. Si deschide geamul ca arunc cu prastia vreo 2-3. Sper sa ajunga, nu ca atunci cu colacul secuiesc mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) |

Eu inca mai asteptam colacul!Dar nu-i nimic,ma pun pe asteptat clatitele!

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010) Poze
pop_adelina spune:
neata fetelor! multumim de cafea, oramona! mi-ai facut o pofta de clatite..cred ca fac si eu azi!!!
azi dimi la masa de la 7 a vomat piciu meu tot...dar a papat agitat ca il frecau partzurile...sper sa nu fi vomat din alta cauza! febra nu are!
donna, daca noaptea mananca,fa si ziua la fel si da-i pe jumate adormit, poate nu mai da afara!
mari-mariuk, dar ce nu ti-a calculat bine? nu a aplicat corect procentul de 85% si apoi scazut cu 15% sau? spert sa se rezolve
!
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
ionela.n spune:
Neata 
Si Raisei ii transpira manutele si uneori si piciorusele.
Apa pt baita o fierbem pt ca apa calda nu e niciodata asa calda. Si dupa ce e fiarta o combinam cu apa rece de la robinet.
Azi bebelina mea a facut asa mult kk, ca a trebuit sa arunc la gunoi body-ul ![]()
Poze Raisa
ana_25 spune:
Eu pana la o luna jumate o clateam cu ceai de musetel dupa baita. Dar acum nu mai fac asa,o spal si o masez cu ulei.
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
pop_adelina spune:
eu la inceput ii dadeam dupa baie cu ulei, dar dr mi-a zis sa nu-i mai dau ca pielea lor se face moale si fara ca mai rau ii fac cu uleiu ca o hidratez eu si se obisnuieste asa...acum ce sa zic..o ascultam pe jumatate...si inainte de baita facem masaj cu ulei si apoi spalam uleiu la baita
..nu stiu daca fac bine...dar m-a pus putin pe ganduri ce mi-a zis dr!
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS