Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Apa am fiert-o la bebe nr 1 acum la bebe 2 am sarit peste etapa asta si mai nou il spal in cada cea mare , ca in baliuta de bebe nu mai are loc si nici nu am chef sa cumpar alta balie , asa ca in cada cea marre cu jupanu. Il pun pe suport de ala de bebei si il spal cu dusu , e asa de incantat

Sanii nu-i golesc , cred ca mai ramane ceva ceva de samanta.

Intrebare ..mai e cineva pe la care nu a venit OMUL ROSU??? Eu deja sunt ingrijorataoare pot ramane insarcinata???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Buna seara si noapte buna!

Sa avem parte numai de lucruri bune in acest nou capitol!

In sfarsit a adormit Emanuel, de obicei il culc intre 9 si 10, dar azi nu a vrut mai devreme. A fost cam agitat, cred ca ii simte lipsa tatalui. Sotul il leagana la culcare. Eu prefer sa-i pun cantece de leagan pe CD sau calculator si sa i le cant si eu. Adoarme mai greu dar macar nu-mi rup mainile. De ieri doarme cu mine in pat, vad ca ii place, ca azi noapte mi-a dormit legat 7 ore, iar eu m-am odihnit mai bine avandu-l in patul mare langa mine, n-a trebuit sa-l tot pun in patut.

Sotul a plecat ieri la Madrid, nu stiu cat timp va ramane, initial 2 saptamani, dar daca isi gaseste de lucru ramane mai mult. Am crezut ca nu voi plange la plecarea lui, dar, spre bucuria sotului, m-a apucat un plans la despartire..."E rau cu raul, da-i mai rau fara el!"

Vorbeati de GALAFOR, eu cu Galaforul am rezultate pozitive. Sunt deja la a doua cutie. La inceput luam cate 6 capsule pe zi, dar apoi am trecut la 4 (2 dimineata si 2 dupa masa). Seara nu iau fiindca mi se prea incarca sanii peste noapte. E clar ca nu numai Galaforul stimuleaza lactatia, trebuie baute si multe lichide. Ceai de la Plafar beau 3-4 cani mari pe zi, plus lapte dimineata si seara, supe...

Vorbind depre reusitele copiilor vostri, Emanuel al meu face peste 2 saptamani 5 luni, dar el NU se intoarce nici de pe spate pe burta nici invers, dar nu-s ingrijorata, fiecare copil are evolutia proprie. In schimb se intinde cand il tinem in brate, ar vrea sa stea drept. Eu il tin, ca se bucura f. tare, se crede si el mai mare , dar clar ca nu-i las greutatea corpului pe picioruse.

Mi-amintesc ca Denis, baiatul cel mare statea in picioare la 9 luni, dar apoi a preferat sa mearga "in 4 labe" si de-abia la 1 an si o luna a inceput sa mearga (am plans in momentul acela de bucurie si emotii). Sau mai tarziu cand avea 3 ani si jumatate cunostea literele si a format primul cuvant. Si totusi ce folos? Acum scoala nu-i place, nu are note stralucite...

Va doresc o noapte linistita!

P.S. Am o rugaminte, imi poate trimite si mie cineva parola de la mail-ul comun? Merci anticipat!

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

kamy13, ti-am trimis PM cu adresa si parola!!!

anaalina, nici mie nu mi-a venit inca OMU ROSU si stiam ca nu vine cat alaptezi, dar au zis fetele pe aici ca lor deja le-a venit..deci...poate veni oricand!

bebecris, du-te la un control cu sanii!! poate e doar un canal infundat si de aici durerea, dar nu poti fi sigura si mai bine sa stai linistita ca nu e nimic!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetele,

M-am trezit sa golesc sanii si a s-a dus si somnul :(.
Nici la mine nu a venit OMUL ROSU, am deja 4 luni si o sapt de la nastere.
Si eu am patit cu Galactogil ceea ce Office a patit cu Galafor. Am trecut repede la Humana si s-a rezolvat . Sincer nu as mai incerca altceva, m-am panicat rau in ziua cand am vazut ca nu mai cresc sanii, se vedea ca erau aproape goi :(.

Apa de baita e de la robinet. Hainutele ei le spal separat de ala noastre, pana nu demult cu Dermalin, acum cu detergentul ce-l folim de regula, hainutele nu i le mai calc (de vreo 2 sapt) si vad ca e bine, nu s-a intamplat nimic.

Mari, tare faina poza, ma bucur ca ai gasit ceva care sa-ti mai ridice moralul ...asteptam poze noi???

Va las, voi cand veti incepe sa va treziti eu probabil atunci voi adormi, asa ca va urez o zi buna si La multe lunite sarbatoritilor de azi .

Ah, anna_ivan ms de PM.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata fetelor. Va poftesc la o cafeluta si la clatite cu dulceata de visine si capusuni. Am facut aseara , asa ca le bagam putin la microunde.

Pitica mea nu a mai avut scaun cu sange, asa ca nu am fost la doctor, o sa mergem azi la 16.40 cand avem programarea. Dar , taticul din exces de zel a aruncat pampersul acela si accum ce o sa-i arat doamnei dr? Si mai trebuia sa ii duc si la analiza din el. Offf. Acum, o sa-i duc la analiza alt scaun si sper sa nu se mai repete.

Multumesc fetelor pentru sustinere si cand o sa am vesti va anunt.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

La multi, multi ani si lunite sarbatoritilor de astazi: Irina Alexandra de luy ,Matei de simona24, Marian de eugcem si Maya de cori_mic.. Apropo, imi pare rau ca Cori_mic nu mai scrie aici

Mari, te tine ocupata Vladut?

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
ORAMONA, da, sa stii ca pana acum m-am jucat cu Vladut. Multumim de cafea
E urat afara, si nu stiu cum o sa fac, ca trebuie sa ajung la inspectoratul scolar sa vorbesc cu o contabila sau cu juristul pentru recalcularea concediilor mele din septembrie/oct/nov...am cam luat teapa cu vreo 700lei, si nu a vrut contabila de la primarie+scoala sa ma asculte cand i-am spus ce lege se aplica si cum trebuie calculat, mi-a trantit ca nu sunt eu atat de desteapta sa fiu invatatoare si contabila pe deasupra...e buna de dat in judecata tipa, dar nu am bani sa fac asta...ca sincer, chiar as vrea sa vad si eu cum se desfasoara un proces la tribunal
Am in program sa fac malasolca=cartofi fierti(cu coaja), peste sarat fiert si mujdei de usturoi. Plus o prajitura cu mere mai spre seara. Asa ca, cine doreste, cine pofteste, sa vina la mine!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

CAMELUSKA, nici pe aici nu aparut omu'rosu...dar sincer m-am obisnuit fara si nu mi-e dor...sper sa nu ma trezesc cu burtica mare din intamplare, cel putin nu anul asta, ca avem in plan sa schimbam locuinta intai, ca suntem 3persoane pe 20mp si e cam inghesuit, nu ar fi potrivit si pentru a 4a persoana...
BEBECRIS, sper sa-ti treaca repede durerea si sa nu fie problema. Despre hainute, eu le-am spalat de la inceput cu detergent obisnuit, chiar de multe ori cu haine de-ale noastre la un loc(tricouri, camasi, si chiar prosoape). De sterilizat, am doar 2 suzete pe care le sterizilez dar nu foarte des, le spal cu apa fierbinte apoi cu apa rece si cam atat.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata! Am luat o gura de cafea fierbinte de ma ustura si urechile! asa imi trebuie daca-s lacoma si nu vin sa impart cafeaua cu voi!
ORAMONA, multu' pt cafea, a ta e aromata si fina si numai buna de baut, sunt sigura!
Pupam si noi cu drag sarbatoritii zilei: Irina, Matei, Marian si Maya! Sa cresteti mari, frumosilor!
SIMOOOOOO, mi-e dor de tine!
Pe scurt, pana se raceste cafeaua:
Sanii nu ma mai dor de ceva tim, am avut dureri dar pe la 6 sapt, in schimb de cca o luna daca nu mai mult am un nodul, sper ca va trece la sf alaptarii.
Lui Tudor ii transpira talpile, palmele nu stiu ca-s mereu in gura!
Nu fierb apa (BEBECRIS, te chinui rau, draga mea! eu NU am apa curenta, am put in curte si tot nu fierb apa, o pun asa cum o incalzeste centrala, am ceva filtre dar nimic special, copilul nu are nimic!) hainutele le spal la masina, la 60 grade, iar cele la care nu merge temperatura inalta le-am bagat si la 30-40. Detergent de bebei, ff putin parfumat, am renuntat la Dermalin pt ca bebe nu are probleme e cu pielea si nu-mi placea cum miroseau hainutele. Sterilizez tot, mai mult din pasiune, ca suzeta o ia si o scuipa, biberonul il vede o data pe luna.
Nici la mine n-au venit "musafirii" dar ce bine mi-e fara... poate nu se grabesc.

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Tot eu...
Copilul meu e in continuare "la dieta"... nu mai plange la san dar in schimb... rade! Ziua nu mai reusesc sa-l fac sa suga linistit, intoarce capul dupa orice stimul vizual, se frichine, se suceste iar daca reuseste sa suga ceva atat da din picioare ca iese tot afara pana la urma. Noaptea papa mai bine, culcat langa mine si semiadormit. Sau in masina, in mers. In consecinta, in 10 zile abia a luat 100gr (adica sper ca a luat constant, sa nu fi luat mai mult si apoi sa fi scazut). ma gandesc sa-l masor, o fi crescut mai mult in lungime in perioada asta

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput