Floricele de liliac mai-iun (48)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
veronicach spune:
Ruxi ai postat lucrusoarele pe care doreai sa le vinzi?
am o prietena gravidutza (nu e din cj) si i-as recomanda produsele tale
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Ruxi, eu iti recomand bona.
Cresa=imbolnaviri dese
Si ai sa vezi ca mai bine e cu o tanti acasa/parc (chiar de nu va impacati voi 100% ) decat in colectivitate o saptamana si 2 acasa bolnaviori.
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madamar/Madamar.jpg)
Madamar spune:
Buna fetelor!
Va tin aproape, va citesc, insa nu reusesc sa si scriu pe masura. Ma simt asa bine cind reusesc sa imi aloc putin timp sa mai aflu noutati depsre floricele;).
Sa vad ce am reusit sa retin:).
Ioana, imi pare rau pentru micuta Sabina, insanatosire grabnica! Sa auzim de bine! Am adaugat ca prietena Biblioteca Romaneasca si ti-am sugerat prietenii cu fetele noastre... evident, daca vei dori sa le accepti:). Vei intelege in timp cum funtioneaza FB - nu e mare filosofie, totul e chestiune de exercitiu:).
Tatiana: la noi nu se vomita dupa masa... nu stiu ce sa spun.
Mai stiti ceva de Nana? Nu a mai spus noutati despre micuta Ade.
MaryC: vai, ce spaima pe capul tau. Noua...era sa ni se intimple ceva similar. Lui Mateo ii plac rasucirile la nebunie. Eu imi taiam unghiile si tati il... "supraveghea" cica... Copilul s-a lasat cumva, dintr-o arcuire... nu pot explica prea bine, insa daca nu interveneam mi-era teama sa nu isi fringa coloana, ca era la marginea patului iar taticul lui se distra copios, fara sa inntervina responsabil. Si-acum ma ingrozesc cind ma gindesc.... Apropos: voi cum faceti cu taticii care nu realizeaza riscul? Mie mi-a gresit tati de mai multe ori... cind nu il tinea cum trebuie. Oare sa fiu eu exagerata?! Dar chiar mi-e teama!!
Corina, ce frumoooosss cu gravidutele astea!:)
Si eu am acum, in total, 4 prietene gravidutze:).
Cind am aflat despre prima am inceput sa imi imaginez ce si cum ii voi oferi cu drag dintr-ale noastre lucrusoare:). Cind a venit vestea cu a doua, la fel... cind insa s-au aglomerat, ma gindeam sa va intreb, daca aveti ceva de oferit si nu aveti cui, ma ofer voluntara sa va ajut sa faceti fapte bune:). Una dintre fete.... de fapt 2 din ele, stau foarte prost cu banutii - se bucura mult pentru sarcina, insa le este greu numai sa se gindeasca la ce investitii vor avea de facut anul viitor, dintr-un salariu redus la 600 lei acum - salariile unor oameni de facultate... care au ghinionul sa fie bugetari.
Cred ca trebuia sa mai spun cite ceva...dar am lapsusuri acum.
Doresc sanatate gindaceilor aflati in suferinta, tin pumnii sa nu se imbolnaveasca scumpii nostri bebei! Sa aveti somn bun! pe curind!
Mary, lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
NicoletaB spune:
Neata!
va o ofer o cafea extra strong! Eu iar sunt cheauna de oboseala, si nu din cauza copilului.....
Bubu -iti primesc la cresa copii asa mici?
Stiam ca e pt copii de 1-3 ani! Intreb si eu ca nestiutorul!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Neata!
Poftiti la www.pasi.ro/imagini/art/Coffe_maro.jpg" target="_blank">cafeluta!
Bubu daca tu spui ca bona nu se gandeste la toate,cum o face o mama,crezi ca tanti de la cresa o va face?Eu zic ca o sa dai din lac in put.Sincer mai bine ii zici bonei pe care o ai acum,ce ai pe suflet,sau cauti alta si ai copii acasa,sub ochii taiMai gandeste-te
De slabit...si eu as vrea,dar vointa 0
Tatyana nici noi nu vomam,asa ca nu stiu ca sa-ti zic
Mary si eu am multe proaspete mamici in jurul meu de am inceput deja sa fac tranzactiiHaintele lui Sebi i le-am dat verisorului sau,care e mai mic cu 6 luni,si deja i-au ramas si lui mici,asfel ca zilele astea mergem sa sortam de la el,sa le ducem unei vecine de la tara
Corina am vazut-o si eu pe micuta cantareata Mariuta,taaare frumos il acompaniaza pe tati.Prevad un viitor de succes:"Maria & dad"
Rocsy acum intelegi dc ma plangeam eu ca a mers Sebi de-a busilea de la 6 luni?Nu mai ai o secunda de liniste si curatenie
Nana e bine,nu mai are febra Adelina
Avem si noi un dintisor,tati l-a vazut de duminica,dar il asteptam de asa mult timp de nici nu l-am mai crezut,asfel eu l-am vazut abia ieri
E cam marait,dar eu zic ca merita pentru o dantura frumoasa
,sper sa o aiba sanatoasa ca a lui tati(pana la 30 de ani nici o carie)
Acum va pupam,si ne mai citim
Cristina,
![](hippi.gif)
![](aerobic.gif)
8 lunite frumoase
![](marinar.gif)
povestea stelutei de mare
Onana spune:
Ziua buna tuturor! Multe , mi-ati lipsit, ma mai primiti
?
Am reusit sa citesc pe diagonala si in mare viteza ce s-a mai scris, am citit de problemute si m-am intristat, insa sper sa fie toti bebeii sanatosi de-acum, am citit si de progresele floricelelor si m-am bucurat, am citit si despre Maribell (felicitari si o sarcina frumoasa, o nastere cat se poate de usoara si o surioara/fratior sanatoasa pt Antonia)
Nu am timp prea mult sa pomenesc despre tot ce-am citit, dar revin..
Theo, ei, nu am vrut sa fac niciun secret din plecarea mea si nici n-am vrut sa va las cu ochii-n soare
, doar ca nu am simtit ca este potrivit sa scriu aici despre excursia mea, stiti vorba aceea: tara arde si baba..Pe FB e alta poveste..
Oricum, multumesc celor ce s-au gandit la noi si ne-au transmis ganduri bune, aici sau pe FB
Ioana (Artu), mlte ,
pt tot ce faci, regret mult ca nu am reusit sa sprijin (pana acum) proiectul bibliotecii, mi-as fi dorit sa fi reusit, ma bucur mult pt toate vestile minunate de la voi..
Despre noi, ce sa zic, am umblat 3 saptamani prin Vietnam (in mare parte), un pic prin Laos si prin Cambogia, cu un rucsac in spate si-un aparat de fotografiat in buzunar, am vazut locuri minunate, am intalnit oameni interesanti, am cunoscut o alta lume, ne-am mai largit un pic orizontul, ne-am delectat culinar (eu am pus 2 kg), ne-a topit dorul de copii, ne-am intors cu nerabdare acasa.
Acum eu nu-s in cea mai buna pasa psihica, nu ma simt deloc o mama buna, nu vreau sa ma apuc acum sa va fac capul mare cu problemele mele existentiale, doar ca am niste framantari mari si nu stiu cum sa le aranjez pe toate.
Am citit despre ce fac bebelusii vostri si am intrat in panica rau, cred ca nu mai citesc o vreme, ma sperie prea tare pt ca Tudor e rau in urma, iar eu ma simt vinovata ca nu am reusit sa-l stimulez cum trebuie, am si lipsit perioada asta si am destule regrete..Nu e vorba neaparat de motricitate, aici a fost mereu in urma, e mai mult de-atat, sper sa reusim sa recuperam cumva.
Ma opresc aici, va cu drag pe toate, mi-ati lipsit tare,
si bebelasii scumpi, sa auzim numai de bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
neata
Ruxi, eu l-am avut pe David la cresa de la 1 an. dar nu era chiar cresa, era grupa mini la o gradinita particulara, unde l-au primit de la 1 an pt ca mergea singur in picioare (nu mergea foarte bine, dar oricum, binisor).
pretul era cam maricel, 1000 de lei de la 9 pana la 6 seara (as fi putut sa-l duc de la 8 si sa-l las pana la 8 seara). mie mi se parea scump atunci, acum vad ca astea cam sunt preturile.
la fel, n-am avut cu cine sa-l las, trebuia sa incep serviciul, am chemat cateva femei sa stau de vorba cu ele (sa le angajez ca bone), dar m-am lecuit repede. cele mai multe incepeau conversatia - la telefon! - cu "cat sunteti dispusa sa-mi dati?" . deci nu le interesa ce au de facut, ci cat le dau . normal ca nu ma asteptam sa faca munca voluntara, dar abordarea spune din prima ce fel de oameni sunt.
si pe niciuna cu care am reusit sa vorbesc fata in fata n-a interesat-o copilul, toate se uitau in alta parte si imi povesteau cat de fericite au fost celelalte familii unde au fost ele , ce probleme au
...nici macar nu m-au intrebat cum il cheama pe copil, atat de mult le interesa.
asa ca am zis ca mai bine cresa. dar da, s-a imbolnavit de cateva ori, nu atat de des pe cat am fost avertizata. si niciodata grav, doar viroze tratate cu antitermice.
asta a fost situatia la noi, poate am avut eu ghinionul sa dau numai peste "bone" care sa nu fie pe placul meu si norocul sa am un copil relativ rezistent la bolile din colectivitate.
de-ar fi sa dau timpul inapoi la fel as proceda.
Traiesc in Orasul Alandala
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach Ruxi ai postat lucrusoarele pe care doreai sa le vinzi? am o prietena gravidutza (nu e din cj) si i-as recomanda produsele tale mamica fericita de ![]() ![]() |
Mi-am facut cont pe bazar si am apucat sa postez primul produs (scoica auto) si nu prea m-am priceput ce fel de mod sa aleg la faza cu pretul si am pus la nimereala si m-am trezit ca e tip licitatie.
Asa ca nu sunt multumita ca nu vroiam licitatie si nu am mai postat restul produselor, trebuie sa imi fac timp sa schimb si sa pun si leaganul cu scaunel si marsupiile.
bubu30 spune:
citat din mesajul lui arturicii Ruxi, eu iti recomand bona. Cresa=imbolnaviri dese Si ai sa vezi ca mai bine e cu o tanti acasa/parc (chiar de nu va impacati voi 100% ) decat in colectivitate o saptamana si 2 acasa bolnaviori. ![]() Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
Da, stiu ca odata ajunsi in colectivitate asta va urma, dar la un moment dat cand fac 2 ani si ma intorc la lucru tot acolo o sa ajunga.
De aceea m-am gandit sa ii duc la 1 an ca sa intre in colectiv in sezonul cald si cand incep virozele, gripele si alte cele pe la cresa nu ii duc deloc o perioada avand in vedere ca eu o sa fiu inca in CIC.
bubu30 spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Neata! va o ofer o cafea extra strong! Eu iar sunt cheauna de oboseala, si nu din cauza copilului..... Bubu -iti primesc la cresa copii asa mici? Stiam ca e pt copii de 1-3 ani! Intreb si eu ca nestiutorul! Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h) |
Nu ii primeste decat de la 1 an, dar deja caut ca e bataie pe locuri si noi mai avem 3 luni pana facem 1 an.
Oricum s-ar putea sa nu ii ia decat in septembrie cand incepe un nou an si ei o sa fie de 1 an si 4 luni atunci.