Floricele de liliac mai-iun (48)
Raspunsuri - Pagina 14
maribell spune:
CE CRIS????
SUNT ACRA PT CA NU-MI PLAC BAIETEII????
sincer imi este si frica.....si asta pt ca v-am tot citit ce spuneati despre igena la baieti plus decalotare....etc
si alta chesti....sigur o sa semene cu mine si o sa aiba parul cret...iar eu nu suport baietii cu parul cret gen scrich din salvati de clopotel
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 13 s
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
r_ocsy spune:
M-am uitat pe lista de tratamente decontate de CNAS : fluorizarile si sigilarile sunt decontate 100%.
http://www.casbv.ro/attachments/110_Pachetul%20de%20servicii%20medicale%20de%20medicina%20dentara.pdf
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
ioana1234 spune:
Ola...
victor ma termina...cred ca ii iese al 2lea dintisor si e tare marait , nimic nu ii mai convine. A descoperit ca poate tipa si toata ziua face vocalize si in plus mai face si ca o mica drujba si scoate toata saliva afara ( nu ar fi o pb , dar si cand are gura plina cu mancare incepe distractia:) . In rest ce sa mai...a descoperit ca daca nu-i convine ceva( nu-l las cu un obiect sau ii iau ceva din mana) poate urla...da urla si plange pana se face mov.... Rabdare...rabdare...:)
Maribell o sa fie fain si cu baietel..iti inteleg teama pt ca si eu credeam ( dupa ce am avut-o pe nepoata mea ) ca baieteii nu-s asa faini, nu-s simpatici , parca nici isteti nu mi se pareau...ei acuma parca as mai vrea unul:) . La fel si mama zice ca nu credea ca o sa-i placa asa de mult de el...( tot din acelasi motiv..- cica fetele-s mai simpatice)
Oricum orice ar fi o sa fie al tau, o sa fie sanatos si o sa-l iubesti neconditionat , daca e baietel cu atat mai bine ca o sa fie altceva:) te pup
Ce fain ca ati vb despre flourizari ...pt ca habar nu aveam, si e tare bine de stiut .
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy M-am uitat pe lista de tratamente decontate de CNAS : fluorizarile si sigilarile sunt decontate 100%. http://www.casbv.ro/attachments/110_Pachetul%20de%20servicii%20medicale%20de%20medicina%20dentara.pdf R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
adica pot sa iau o trimitere de la medicul de familie si sa ma duc cu copilul la orice cabinet dentar?
sincer, habar n-am care-i procedura...
Traiesc in Orasul Alandala
Crissy_C spune:
citat din mesajul lui ancutzicab Vivela, vrei sa ii sigilezi dintii de lapte? Oare se practica? Si merita pentru 2-3 ani? Sau e la alegerea "clientului"? Si eu vreau sa ii sigilez molarii, cei care vor iesi dupa 6 ani. Da' scump, dom'le, scump, carevasazica vreo 400 lei la 6 luni... Poate se mai ieftineste In alta ordine de idei, Vivela, sau cine se mai pricepe si e prin preajma, un sfat, va rog: e maraita rau de cateva nopti si doarme prost de tot - sunt aproape sigura ca e de la dinti (i-a mai iesit unul sus, acum are 3 ). Am niste Chamomila 7. Cate granule sa ii dau seara? Cu 15-30 de minute inainte de masa e OK? Ca ma gandeam sa i le dau inainte de baie. Multam. Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
Anca, eu ii dau 5 granule, dar le dizolv intr-o seringa cu apa, in 1-2 ml, nu mai mult, si i-o administrez cu juma de ora inainte de masa/bauturi. Asa mi-a zis medicul, asa fac. Ideal ar fi intr-adevar sa se dizolve sub limba, asa se absorb cel mai bine, dar la bebei asa mici nu cred ca e posibil, cred ca le-ar inghiti, asa ca prefer metoda cu dizolvatul.
Dar cred ca e cam tardiv raspunsul pt seara asta.
, o bebelusha dormicioasa iti doresc
Crissy_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Cat mai mult cu atat mai bine ! Este vorba de protejarea dintelui , pe vremea mea daca s-ar fi facut sigilari poate nu mai erau necesare 2 extractii la 14 ani ! R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Ah, mie-mi zici!
Ma caut si daca mai gasesc vreun molar intact mi-l sigilez! Se poate face asta si la maselele de minte, ca pe alea le am neatinse!?
Vivela spune:
hai, mai, Maribell, ca baietii sunt de nota 20! zici tu asa pt ca ai o fata si o iubesti de nu mai poti, dar sunt convinsa ca daca ai avea si un baiat ti-ai da seama cat de bine e.
si daca nu crezi ca baietii sunt frumosi, iti las o poza a piciului meu, poate te razgandesti : poza (cra-cra-cra )
Traiesc in Orasul Alandala
corinasmile spune:
citat din mesajul lui Vivela si daca nu crezi ca baietii sunt frumosi, iti las o poza a piciului meu, poate te razgandesti : poza (cra-cra-cra ) |
Io sunt fana declarata a feciorului tau
Si ce frumos iti seamana din ce in ce mai mult