Floricele de liliac mai-iun (48)
Raspunsuri - Pagina 15
r_ocsy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Vivela
adica pot sa iau o trimitere de la medicul de familie si sa ma duc cu copilul la orice cabinet dentar? sincer, habar n-am care-i procedura... Traiesc in Orasul Alandala |
Nu iti trebuie trimitere, doar copie dupa certificatul de nastere, trebuie doar sa intrebi daca lucreaza cu casa de asigurari.
Fondurile sunt mici, ar fi bine daca ai stii un medic dentist !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Crissy_C
Ah, mie-mi zici! Ma caut si daca mai gasesc vreun molar intact mi-l sigilez! Se poate face asta si la maselele de minte, ca pe alea le am neatinse!? Cristina, mamica fericita de fetita strengarita Patricia Andreea 9 iunie 2010 |
Se poate, de ce nu ! Conditia este sa fie absolut intact molarul.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Vivela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui r_ocsy
Nu iti trebuie trimitere, doar copie dupa certificatul de nastere, trebuie doar sa intrebi daca lucreaza cu casa de asigurari. Fondurile sunt mici, ar fi bine daca ai stii un medic dentist ! R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
mersi mult, Rocsy, am un cabinet chiar la parterul blocului, dna dr e foarte de treaba, o s-o intreb daca lucreaza cu casa de sanatate. uau, ar fi chiar minunat sa fie asa.
(bine, si sa accepte printzul sa stea cu gura cascata un pic. aseara ne-am certat, ca el nu se spala pe dinti. eu incep cu teoria, cu jocul, cu bacteriile care fac rau dintisorilor, etc. el cica: "si ce daca? si ce daca ma doare? ce daca imi pica dintii? ba nu pica! nu trebuie sa ma spal!" etc. de regula e cooperant, dar il mai apuca cate o criza de personalitate. ).
Traiesc in Orasul Alandala
maribell spune:
'neatza .....
VIVELA... DACA AS AVEA BAIAT FRUMOS CUM SUNT AI TAI, NU AR FI O PROBLEMA,DAR CUM AM MAI SPUS.....NU VREAU SA-MI SEMENE
SUNT SUPERBI BAIETII TAI...SI NU NUMAI.IN NENUMARATE RANDURI AM LAUDAT FLORICIOII DE LILIAC. DECI NU URASC BAIETEII...DOAR MI-E FRICA PT CA SUNT ALTFEL
poate m-a,m exprimat prost....avand prima o fetita...mi-e groaza de un viitor baietel.....
IOANA1234....MERCI DE INCURAJAREESTI O DULCE
dupa cum vb si cu LENA ieri....cred ca de fapt mi-e frica de o schimbare...de putzica....
m-am obisnuit cu fetita si cred ca mi se pare ciudat cu un baietel...atata tot
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 13 s
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
aly_ spune:
Buna dimineata,
Raportam si noi una bucata copil marait deci ne asteptam la un al doilea dintisor,mai incapatanat ca primul care a iesit pe nesimtite.
Tocmai am citit ceva interesant despre o femeie care a nascut doi copii acasa si am vrut sa pun link-ul dar, spre rusinea mea, nu reusesc
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
Vivela spune:
Maribell , cum, mai, sa-ti fie frica de putica? asta-i buna!
si sa stii, cu parul nu-i problema, baietii oricum si-l tund scurt, deci nu se vede cret. eu,pe la 19 ani l-am batut la cap pe sotul meu (pe atunci prieten) sa-si lase parul lung. daca nu ar fi facut-o, n-as fi stiut ca e asa cret. dar cum acum il tunde scurt, chiar nu se vede.
oricum, baietii cretulini sunt adorabili, posed una bucata .
Traiesc in Orasul Alandala
maribell spune:
mie nu-mi place parul cret nici la fete....dar la baieti.cred ca am o fobie.toata copilaria mi-am urat parul, aveam complex.eu nu puteam sa-l aranjez nici cum, eram o oaie.....bleah
tot timpul ma sicaneaza iubi....imi pune mana pe burtoi....pt ca este burtoiul ramas de la TONY.....si-i spune baiatul lui tati.cred ca doar sa ma enerveze
offffffffffff....de abia astept sa ajung in martie la control si sa vad ce e.....
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 13 s
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
Crissy_C spune:
Neata!
Multumesc Ruxi, Flory_Blanca si Artu pt raspunsuri legate de schimbarea camerei Patriciei.
Ruxi, imi imaginez ce frustrant trebuie sa fie ca unul sa-l trezasca pe celalalt, sa n-ai niciun moment de respiro, dar cred ca atunci cand vor mai creste si vor avea o singura repriza de somn ziua, la pranz, plus una de noapte (la modul ideal) o sa-ti fie mai usor.
Flory_Blanca, la voi cred ca a fost mai simplu, daca voi v-ati mutat din camera ei si nu invers, ca schimbarea n-a fost asa mare, om vedea la noi.
Artu da, ai dreptate, nu ma astept acuma gata, sa doarma toata copilaria fara probleme si fara noi, eu abia astept sa vina sa se mai cuibareasca in pat cu noi cand mai creste. Oricum cred ca mie imi va fi mai greu sa o mut decat ii va fi ei, m-am obisnuit sa dorm langa ea, ii aud fiecare miscare, o mai invelesc, ii mai dau suzi, deci clar eu ma voi perpeli cateva nopti si daca ea va dormi 'ca un prunc'
M-am gandit sa-i fac tranzitia mai usoara si am montat in camera ei patutul de voiaj, am lasat-o sa se joace un pic in el azi, acum am si culcat-o acolo, dar am adormit-o in brate, deci sunt curioasa cum va reactiona cand se trezeste in alta camera, dar cred ca va fi ok. De cate ori am fost plecati in vacanta nu a avut niciodata probleme de adaptare la noul mediu, doar ca mereu ne-a avut pe noi in camera cu ea... I
ar dupa cateva zile de dormit ziua acolo, o s-o mutam definitiv cu tot cu patut.
corinasmile spune:
Fetelor, o colega de-a mea de serviciu azi a nascut (prin cezariana) doua gemanute!!! Au 2640 si 3090 gr si sunt sanatosele. Avea aproape 38s.
Sunt asa emotionata si bucuroasa pentru ele!
Sunt primii copii, doriti si asteptati mult de tot.
Imaginati-va impreuna cu mine bulgarasii aia mici-mici
aly_ spune:
Corina,felicitari pt colega;mama da ce bebelusi mari ,unde au incaput ???
Si in jurul nostru sunt iar multe gravidute,parca ma apuca dorul!