Floricele de liliac mai-iun (48)
Raspunsuri - Pagina 16
marylenac spune:
Buna dragelor,
Am incercat sa mai scriu de cateva ori dar nu stiu cum am reusit sa pierd mesajul. Am incercat sa scriu pt ca vroiam sa "atrag atentia", mai ales mamicilor care sunt la primul bebe sau care au bebei mai nazdravani (ca al meu) ca nu e de glumit cu ei, adica nu trebuie sa ne lasam pe o ureche, ca nu pot face anumite lucruri, sa nu le subestimam curiozitatea si perseverenta. De exemplu , Tudor s-a aruncat pur si simplu din patutul lui. Bine, aucm cand scriu, sunt mai calma si mai in firea mea, dar dupa ce s-a intamplat, nu am mai fost om, vreo 2 zile. Cum s-a intamplat? Pai simplu....cu mine la 1 m distanta de el. NOi avem pautut din acela sport, cu plasa, gen tarc.Cand am vazut noi ca a inceput sa se ridice bb in genunchi si mai apoi in picioare, facusem in asa fel incat am lasat salteaua patutului la un nivel intermediar, am prelungit cumva chinga care sustine salteaua in asa fel incat sa nu fie nici jos de tot, nici sa fie periculos pt bb sa cada. Dar nu a fost bine nici asa. Marginea patului ii ajungea lui Tudor undeva pe la nivelul sanilor. Am zis ca noi ca nu se poate intampla una ca asta, ca nu e in stare de atat de mult. Si iata ca a fost. Este de departe, cel mai neastamparat copil al odiseei. Eu eram langa el, pe patul nostru si scriam ceva intr-o agenda. El se certa cu niste jucarii si s-a ridicat pe marginea patutului. Si-a luat cumva avant si numai ce il vad cum sare peste marginea patului. Am crezut ca mor....Si mai mult, in incercarea mea de a-l prinde cumva, ii mai bag si pixul pe care il aveam eu in mana, in ochi. I-a ramas urma pixului la cativa mm de ochisor. Nu am apucat decat sa mai atentuez din avant , ca el oricum s-a dus pana jos. SLAVA DOMNULUI, NU A PATIT NIMIC. Dar, am tras o spaima, sora cu moartea. Iar eu ce lipsa de reactie, in loc sa arunc naibii pixul din mana, il indrept spre copil. Bineinteles ca mi-am facut mii si mii de reprosuri, ca nu am fost atenta, ca nu trebuie sa il scap din ochi nici o secunda...dar cam tarziu. Deci sa nu ne subestimam copiii, ca nu ar putea sa ajunga la anumite lucruri sau sa faca te miri ce lucruri periculoase. Trebuie sa fim super, super precauti si vigilenti. Cam asta am patit noi, pe scurt.
Insa, in continuare lucrurile care il atrag sunt prizele, incarcatoarele de tel, ii place sa se bage te miri pe unde, de ma mir ca incape, adica pe sub scaun, intre unitatea calculatorului si birou.
Plec sa ii dau sa pape si sper sa mai apuc sa va scriu (sau macar sa apuc sa va citesc din urma).
Sanatate multa, multa copilasilor bolnaviori. Nici Tudor nu e prea bine, azi merg cu el la un control.
Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)
ancutzicab spune:
Off, Marilena, bine ca nu a patit nimic. Si eu sunt patita cu Luca, asa ca incerc sa fiu mai vigilenta.
Multa sanatate nazdravanului!
Ioanact spune:
Buna!
Maribell mie imi place parul tau.
Imi doresc ca si Justina sa aibe parul cret (ca al lui tati), Ioana il are.
Imi plac copii cu parul cret.
Stai linistita, ca te vei descurca si cu baietel, sanatos sa fie!
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Sofia si Iustin Gabriel!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
NicoletaB spune:
Marilena- m-ai bagat in sperieti. Acelasi lucru am facut si noi la patutul sport. Tot pana la sani vine si ma gandeam ca nu mai daca sare hoteste se poate arunca din pat si m-am gandit ca astfel de prize nu poate face. La nivelul de jos, mi se pare prea jos.
Al meu din premergator a descoperit steckerele si priza, dar si sertarele. Nu ma asteptam ca de la 7 luni sa-l feresc de prize si sertare.
Sanatate multa va doresc!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marylenac Buna dragelor, Am incercat sa mai scriu de cateva ori dar nu stiu cum am reusit sa pierd mesajul. Am incercat sa scriu pt ca vroiam sa "atrag atentia", mai ales mamicilor care sunt la primul bebe sau care au bebei mai nazdravani (ca al meu) ca nu e de glumit cu ei, adica nu trebuie sa ne lasam pe o ureche, ca nu pot face anumite lucruri, sa nu le subestimam curiozitatea si perseverenta. De exemplu , Tudor s-a aruncat pur si simplu din patutul lui. Bine, aucm cand scriu, sunt mai calma si mai in firea mea, dar dupa ce s-a intamplat, nu am mai fost om, vreo 2 zile. Cum s-a intamplat? Pai simplu....cu mine la 1 m distanta de el. NOi avem pautut din acela sport, cu plasa, gen tarc.Cand am vazut noi ca a inceput sa se ridice bb in genunchi si mai apoi in picioare, facusem in asa fel incat am lasat salteaua patutului la un nivel intermediar, am prelungit cumva chinga care sustine salteaua in asa fel incat sa nu fie nici jos de tot, nici sa fie periculos pt bb sa cada. Dar nu a fost bine nici asa. Marginea patului ii ajungea lui Tudor undeva pe la nivelul sanilor. Am zis ca noi ca nu se poate intampla una ca asta, ca nu e in stare de atat de mult. Si iata ca a fost. Este de departe, cel mai neastamparat copil al odiseei. Eu eram langa el, pe patul nostru si scriam ceva intr-o agenda. El se certa cu niste jucarii si s-a ridicat pe marginea patutului. Si-a luat cumva avant si numai ce il vad cum sare peste marginea patului. Am crezut ca mor....Si mai mult, in incercarea mea de a-l prinde cumva, ii mai bag si pixul pe care il aveam eu in mana, in ochi. I-a ramas urma pixului la cativa mm de ochisor. Nu am apucat decat sa mai atentuez din avant , ca el oricum s-a dus pana jos. SLAVA DOMNULUI, NU A PATIT NIMIC. Dar, am tras o spaima, sora cu moartea. Iar eu ce lipsa de reactie, in loc sa arunc naibii pixul din mana, il indrept spre copil. Bineinteles ca mi-am facut mii si mii de reprosuri, ca nu am fost atenta, ca nu trebuie sa il scap din ochi nici o secunda...dar cam tarziu. Deci sa nu ne subestimam copiii, ca nu ar putea sa ajunga la anumite lucruri sau sa faca te miri ce lucruri periculoase. Trebuie sa fim super, super precauti si vigilenti. Cam asta am patit noi, pe scurt. Insa, in continuare lucrurile care il atrag sunt prizele, incarcatoarele de tel, ii place sa se bage te miri pe unde, de ma mir ca incape, adica pe sub scaun, intre unitatea calculatorului si birou. Plec sa ii dau sa pape si sper sa mai apuc sa va scriu (sau macar sa apuc sa va citesc din urma). Sanatate multa, multa copilasilor bolnaviori. Nici Tudor nu e prea bine, azi merg cu el la un control. Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010) |
sa treaca sperietura si bubutza.
Noi n-am reusit weekendul trecut sa coboram salteaua. Dar vineri, pt ca are Vlad zi libera, o facem neaparat.
Stau mai relaxata, pt ca noi acum dormim impreuna, in patul nostru. Doar ziua o mai las in patut cu jucariile, cat sunt eu la baie, de ex.
Dar coboram salteaua. Am zis.
Ioanact spune:
corinasmile felicitari, colegei!
Refacere rapida si putere sa-i poata creste!
marylenac bine ca nu a patit nimic! Asa e tb sa fim in permanenta langa ei.
Eu am dat nivel jos de tot.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
corinasmile spune:
Nati -
Aly, multumesc. Chiar sunt maricele fetitele si asta ne bucura, au un start bun. A fost sarcina din FIV, dar destul de usoara, fara probleme (mama are peste 30 de ani). I-a fost intr-adevar greu in ultimele luni, din cauza dimensiunilor, dar a ajuns aproape de 38s, ceea ce o mare chestie pt sarcina gemelara
aly_ spune:
Cristina, Eliza doarme singura in camera ei de la 2 luni.Intr-adevar cateodata imi este greu sa ma trezesc si sa merg la ea in camera cand se trezeste des dar eu nu ma odihnesc daca dorm cu ea in pat,oi fi eu mai paranoica dar mie frica sa nu ma sui pe ea,sa nu cada din pat,sa nu se suie sotul pe ea etc.Plus ca am citit ca nu e bine sa doarma in aceeasi camera,respectiv pat cu un fumator(sotul).
Dimineata abia astept sa merg in camera ei si sa ma rasplateasca cu cel mai minunat zambet din lume(cra cra)
Va doresc sa functioneze tranzactia in timp record
arturicii spune:
Hello
dupa 2 zile de febra 38.5 + nas usor infundat + maraiala + mancare putina azi dimineata Sabina era pliiiina de bubite. Am fugit la dr si are rozeola. Nu se trateaza dar asteptam sa treaca...
Noi am lasat demult salteaua jos la patut. Avem tot sport insa i-am facut o saltea pe masura de vreo palma grosime. Insa deja mi-e teama sa o mai las acolo pentru ca imi e teama sa nu se cocoate pe plasa si sa cada. Si asta era singurul loc safe unde o mai putea lasa...
In rest oricum e cocotata de mine sau cu mine de mana prin casa.
A, care este adresa de facebook? Am facut ptr Biblioteca un cont si vreau sa adaug floricelele la prieteni. Oricum insa nu m-am dumirit ce si cum e cu fb acesta
sanatate puiutilor bolnavi
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
taty_ana spune:
buna seara,
vivela ti-am admirat feciorul ,ochii aia o sa franga multe inimi
maribell si eu am parul ondulat spre cret si tare mi-asa fi dorit sa fie drept,dealtfel il indrept tot timpul insa partea buna este ca atunci cand am vreo petrecere n-am nevoie de coafor,il strang in spate cu o clama si zici ca e proaspat coafat
bubu eu una n-as putea sa te sfatuiesc insa parerea mea este pt linistea ta si a bebelusilor sa-i separi ziua ca sa doarma linistiti,eu ma uit la a mea daca nu doarme ziua bine o am maraita si nervoasa plus ca nici noaptea nu o are linistita
artu sanatate multa sabinei,nici nu stiam de boala asta am citit acum pe net ce este,sa-i dai multa multa apa sa fie hidratata bine
pupici