Floricele de liliac mai-iun (48)
Raspunsuri - Pagina 13
yoyoyo spune:
Bun gasit (re) ca la noi e prima postare in noul an, pe aceasta cale doresc sa va urez un An minunant , binecuvantat cu multa sanatatate si bebelushi cuminti papaciosi si vorbareti :)
Maribell, ouauu sarcina noua?! felicitari! sa fie un baiat , cred ca asta ai vrea:)?? da in primul rand sa fie un bb sanatos si ambitios ca mamica:)
ma pun sa mai citesc putin in urma si revin cu raportelul de la noi!
Vivela spune:
eu am citit cum ca sigilarea se face odata la 2-3 ani, nu la 6 luni. sunt metode diferite?
oricum, nu costa chiar putin, cel mai mic pret pe care l-am gasit e de 50 ron/dinte sigilat. daca ar tb sa faci la 6 luni ...
eu as face chestia asta pe la 4 ani, deocamdata david nu are probleme, sa-i "ajunga" sigilarea pana cand incepe sa-i schimbe cu cei definitivi. apoi - sigilare pe cei permanenti, obligatoriu, avand in vedere mostenirea ...
.
Traiesc in Orasul Alandala
maribell spune:
YOYOYO 
FLRY BLANCA 
SUNTETI DULCI....MULTUMESC DE URARI
eu as vrea tot fetita....cred ca sunt mai frumusele decat baieteii, dar iubi vrea baiat....si asa a tinut-o de cand am ramas....si cum la tony a ghicit din prima, se poate sa nu greseasca nici acum....
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
si......BOMBA
cu
13 s 
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
PUPICI TUTUROR 
maribell spune:
LENA.....cum se mai simte BIA????
sper din suflet ca pana acum sa-i fi iesit dintisorul.....ca sa nu se mai chinuie atat 

MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
si......BOMBA
cu
13 s 
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
PUPICI TUTUROR 
ancutzicab spune:
Vivela, vrei sa ii sigilezi dintii de lapte? Oare se practica? Si merita pentru 2-3 ani? Sau e la alegerea "clientului"? Si eu vreau sa ii sigilez molarii, cei care vor iesi dupa 6 ani. Da' scump, dom'le, scump, carevasazica vreo 400 lei la 6 luni... Poate se mai ieftineste![]()
In alta ordine de idei, Vivela, sau cine se mai pricepe si e prin preajma, un sfat, va rog: e maraita rau de cateva nopti si doarme prost de tot - sunt aproape sigura ca e de la dinti (i-a mai iesit unul sus, acum are 3
). Am niste Chamomila 7. Cate granule sa ii dau seara? Cu 15-30 de minute inainte de masa e OK? Ca ma gandeam sa i le dau inainte de baie. Multam.
cris_09 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui maribell YOYOYO ![]() FLRY BLANCA ![]() SUNTETI DULCI....MULTUMESC DE URARI eu as vrea tot fetita....cred ca sunt mai frumusele decat baieteii, MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010 ![]() si......BOMBA cu 13 s ![]() GALERIA ZAMBETELOR FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE ![]() PUPICI TUTUROR ![]() |
Cristina,
mamica lui Sebastian Mihai
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.20108 lunite frumoase
povestea stelutei de mare
Vivela spune:
| citat din mesajul lui ancutzicab Vivela, vrei sa ii sigilezi dintii de lapte? Oare se practica? Si merita pentru 2-3 ani? Sau e la alegerea "clientului"? Si eu vreau sa ii sigilez molarii, cei care vor iesi dupa 6 ani. Da' scump, dom'le, scump, carevasazica vreo 400 lei la 6 luni... Poate se mai ieftineste In alta ordine de idei, Vivela, sau cine se mai pricepe si e prin preajma, un sfat, va rog: e maraita rau de cateva nopti si doarme prost de tot - sunt aproape sigura ca e de la dinti (i-a mai iesit unul sus, acum are 3 ). Am niste Chamomila 7. Cate granule sa ii dau seara? Cu 15-30 de minute inainte de masa e OK? Ca ma gandeam sa i le dau inainte de baie. Multam.Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
anca, e ok cu chamomilla cum zici. nu conteaza nr granulelor, dar sunt suficiente 2-3. eu i le pun direct in gura, pe principiul blw
cu sigilatul, 4 mil pana la cei definitivi (adica 2-3 ani), apoi mai mult, ca-s mai multi dinti
.Traiesc in Orasul Alandala
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui Vivela eu am citit cum ca sigilarea se face odata la 2-3 ani, nu la 6 luni. sunt metode diferite? oricum, nu costa chiar putin, cel mai mic pret pe care l-am gasit e de 50 ron/dinte sigilat. daca ar tb sa faci la 6 luni ... eu as face chestia asta pe la 4 ani, deocamdata david nu are probleme, sa-i "ajunga" sigilarea pana cand incepe sa-i schimbe cu cei definitivi. apoi - sigilare pe cei permanenti, obligatoriu, avand in vedere mostenirea ... .Traiesc in Orasul Alandala |
Depinde de tipul masticator al copilului , 6 luni ar fi un minim. Tu ca parinte il poti verifica, se vede daca mai are material sau nu. Se lucreaza si cu casa de asigurari si atunci e gratuit pentru copii; anul trecut taiasera profilaxia dar nu mai stiu daca in totalitate sau nu . In fiecare an modifica fondul sau tratamentele care intra la gratuitati. Anul asta se vor afisa doar in martie/aprilie noile tarife si tratamente decontate de CNAS.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui ancutzicab Vivela, vrei sa ii sigilezi dintii de lapte? Oare se practica? Si merita pentru 2-3 ani? Sau e la alegerea "clientului"? Si eu vreau sa ii sigilez molarii, cei care vor iesi dupa 6 ani. Da' scump, dom'le, scump, carevasazica vreo 400 lei la 6 luni... Poate se mai ieftineste In alta ordine de idei, Vivela, sau cine se mai pricepe si e prin preajma, un sfat, va rog: e maraita rau de cateva nopti si doarme prost de tot - sunt aproape sigura ca e de la dinti (i-a mai iesit unul sus, acum are 3 ). Am niste Chamomila 7. Cate granule sa ii dau seara? Cu 15-30 de minute inainte de masa e OK? Ca ma gandeam sa i le dau inainte de baie. Multam.Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
nu dintii de lapte ... era vorba de molarii de 6 ani , cei definitivi !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."