Pepenasi de iulie-august 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cu polipii - o sa "ma" repet cu asta, dar cu polipii, cititi despre "colargol", tratamentele care se prescriu in romania nu au niciodata efect, decat pe moment, ca e o moda sa operezi copilul.
Substanta asta este o minune, dar nu convine nimanui sa o prescrie, pentru ca nu aduce bani companiilor farmaceutice, si nici chirurgilor.
Daca nu o incercam pe copilul meu, nu as fi vorbit (luat la recomandarea unui medic, dupa consultarea altor 4 sau 5...).
Credeti-ma, le dati degeaba siropuri, antibiotic, Bioparox, picaturi diverse, scheme intinse pe 2-3 saptamani, .... Am avut si noi de-astea, si degeaba. Efectul este doar pe moment, simptomele reapar, totul se inrautateste.

Dana - da, amandoua au crescut Eliza s-a schimbat mult de cand suntem aici. E prima data cand nu ii mai cumpar blugi "slim", ca nu mai incape in ei

Mona - s-ar putea ca ordinea ingredientelor sa fie problema. La masina noastra, puteam sa le pun oricum, le tufleam acolo impreuna, uneori "din ochi" dar stiu ca multe persoane respecta o anume ordine, altfel nu le iese. Revin cu asta. Vad ca zice si Ooka acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau fetele,

Va pupic pe toate.

Vio, felicitari !
Bebe Stefan, bine ai venit! Sanatate, noroc si o viata frumoasa!

Si noi am iesit astazi la zapada, am facut cazemate, ne-am tras cu sania si am facut si un om de zapada. Avem ceva poze, dar nu le-am descarcat inca.

pup you all,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

anka, merci de detalii. notez picaturile si vedem ce putem face. iti dai seama ca incerc orice numai sa nu se ajunga la cutite. oricum mai avem timp sa decidem pana pe la 3 ani....

--------------------------------------------
Marina22+ & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor ce sfaturi imi dati?Sunt ragusita de vreo 2 saptamani si nu stiu ce sa fac sa-mi treaca.Am fost racita,m-am tratat dar am ramas cu raguseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

tecky, sa bei oua crude
glumesc, chiar nu stiu ce ai putea face...

Marina22+ & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mona, la masina de paine nu ma prea pricep, eu fac manual pt ca iese mai gustoasa. Framantatul nu e complicat, eu nu framant mai mult de 5-10 minute si e suficient. Raportul faina/apa poate sa varieze, nu e mereu ca in reteta pt ca depinde mult de faina folosita, unele absorb apa mai bine, altele mai putin. Conteaza sa simti tu aluatul bine la mana, sa il poti framanta dar sa nu fie nici prea tare. Cred ca dupa ce incerci de cateva ori prinzi ideea
Eu de regula adaug ulei de masline (cam vre-o 3-4 linguri) in timp ce framant, asta ajuta si sa nu mi se lipeasca de maini, dar ii da si o textura placuta painii.
[EDIT]: ma intrebai de retetele alea: da, merg si la masina de paine si manual. Cred ca Laura Adamache le-a framantat la masina de paine apoi le-a copt in cuptorul de la aragaz. Multa lume asa face pt are un gust mai bun coapta la aragaz.

Colargol i s-a prescris si Aidei cand a fost racita in toamna asta. Da, pare sa fie o solutie eficienta si ieftina si fara stiu eu ce efecte adverse.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Bine ai venit pe lume,bb STEFAN!!!! sa cresti mare si sanatos!!

MONA...nu te pot ajuta cu painea...eu cumpar

MARINA...ai fost mortala...sa faci paine in loc sa cumperi??? asta da...eu nu zic ca e lene..nu stiu cum sa o numesc...dar esti tare.

ANKA...sa foloseasca cu sanatoase cele cumparate,fetele!!

Si acum sa va povestesc cum a fost la oftalmologie.

VICHI...Irina nu ar fi stat singura..in nici un caz...asa ca am intrat impreuna si a cooperat minunat. Nu ma asteptam.
Ne-a trimis in spate,undeva in curtea spitalului unde am facut un test optometric,special pentru copii. Chiar scria control oftalmologic pediatric. Iddea este ca a stat singura pe un scaun si eu tb sa ii acopar ochisorii pe rand ,iar ea tb sa spuna ce figurine ii arata dr.pe ecran. Dar Irina nu a vrut sa spuna figurine si a ales sa spuna literele..a fost mult mai usor. Ea nici nu stie ce e aia lampa . Erau cam ciudate figurinele...era o cescuta cu lingurita,nici eu nu prea imi dadeam seama ce reprezinta figurinele.

A confundat la un moment dat ceva,dar erau literele de pe ultimul rand de jos,alea mici mici. Si a stat cam la 3 4 m distanta. Mi-a spus dr. ca stabismul este in limite normale. Apoi am fost iar in cabinet si acolo i-a facut control cu dioptronul si are hopermetropie cu astigmatism. Apoi i-a pus picaturi de 2 ori la interval de 15 minute. Dupa ultimele picaturi am asteptat o jumatate de ora sa se dilate pupilele si a facut iar control la dioprtron. Are intr-adevar hipermetropie cu astigmatism,exact ca tati si ca mine. Oricum astigmatismul se mosteneste. Acum ne-a mai chemat miercuri sa puna dioptrii sa vedem daca ii facem sau nu ochelari. Dar mie mi se pare mult 2.5 dioptrie,asa ca nu-i voi face ochelarii. Asteptam pana miercuri sa vedem. A fost exterm de cooperanta.Nici cand i-a pus picaturi nu a plans si nu s-a speriat,desi ustura. A fost exterm de cuminte,a primit si diploma"cea mai curajoasa fetita".....Era tare incantata!!!Pe mine ma intereseaza sa se corecteze strabismul,ochelari poate purta incepand de la scoala zic eu. Acum nu sta asa mult la scris si citi...Voi ce parere aveti???

Mergi la inceput

TECKY...ce zice Marina de oua crude sa stii ca e valabil. Daca ai curaj sa le bei cu lapte fiebinte si un pic de zahar. Daca nu iti surade ideea,fa-ti lamaie amestecata cu miere si pune un pic de apa calda,nu fierbinte. La mine are rezultate. Medicamente pentru raguseala nu cred ca se prescriu,poate din alea gen tantum verde....
Sa te faci bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Tecky-actorii folosesc Homeovox de la Boiron pt raguseala!

SURSULA,mama lui TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Ce e linistea asta aici???

Muncesc fara prea chef,iar cand mai dau si eu refresh..nimic...
Cine spunea ca foumul produce dependenta,mare dreptate avea. Eu spuneam ca pot si fara,dar vad ca de cand am inceput serviciul sunt mult mai activa...am mai mult timp aici decat acasa

Va las acum..
ma duc la puiul meu
pe maine

Mergi la inceput