Pepenasi de iulie-august 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Am intrat sa va salut si am rams fara cuvinte..

CAMY...sunt alaturi de voi!! sa dea bunul Dumnezeu sa fie doar o alarma falsa.As vrea sa pot face ceva pentru tine,orice. Daca te pot ajuta vreodata cu ceva,nu ezita...
Nu am cuvinte...de cand am deschis calculatorul ma gandesc doar la voi si am atata treaba la munca pentru ca e sfarsit de luna.
Nu stiu,de fiecare data cand citesc la mame de ingeri mi e face pielea de gaina si ma gandesc la toate mamicile si la dramele lor.
Dumnezeu sa va ajute! Ma voi ruga pentru micutul Flavius!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna seara

Multumim frumos pentru urari ! Bebe este tare cumintel si Alexandra e foarte mandra de fratiorul ei

O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete

Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) si bebeusul 38+

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Violeta...sa va traisca!!! si sa fiti sanatosi!

Marina..ce tare e Sofi...Si Irina cand are chef sa fie mica,e mica. Daca vrea sa faca un lucru de copii mari,atunci e maricica.

Irina a inceput sa fie agasata de oamenii care o tot intreaba cum o cheama si cati ani are. Si ca sa fie lasata in pace,cand e intrebata cum o cheama ,raspunde ca o cheama "MOGHI=Mowgli"

MONA..nu-ti face griji.Cine stie ce va fi pana la toamna. Nu vezi ca astia schimba de pe o zi pe alta...

Eu ma tot gandesc la Camy...nu mi-o pot scoate din cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

pe aici pe undeva am citit : fa-i un tricou cu mesajul "nu spun poezii si nici cum ma cheama sau cati ani am sau pe cine iubesc mai mult "

Mergi la inceput

SYB...super tare!!!

Am asa mult de lucru si nu am nici un chef
Si am si o sedinta la ora 3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

pe aici pe undeva am citit : fa-i un tricou cu mesajul "nu spun poezii si nici cum ma cheama sau cati ani am sau pe cine iubesc mai mult "

Sib Aripi tot mai grele *** Nasterea ariciului Vladimir *** *** Anna, o nastere cu viteza

foarte tare
dar intrebarea "pe cine iubesti mai mult" mi se pare cea mai stupida ever!

observ ca DC-ul si-a schimbat look-ul

--------------------------------------------
Marina23+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

ce s-a schimbat ? eu nu-mi dau seama de nimic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

sib, nu pagina de forum. e vorba de pagina http://desprecopii.com/
e alta interfata

Marina23+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

aaa, mersi, chiar ca arata fain situl !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ce mi-era teama tot s-a intamplat, s-a molipsit si Aida de la mine [:(((]. De ieri a inceput sa faca febra, azi a fost incredibil de molesita, niciodata nu a mai fost asa (alta data si cu febra mare era vioaie), a vomat de 3 ori si desii mancase doar iaurt am vazut ceva maroniu destul de mult cantitativ acolo si ne-am speriat sa nu fie sange asa ca am fost cu ea la doctor. Concluzia a fost ca ala nu pare sa fie sange ci mancare de ieri (nu am inteles de ce nu a facut niste analize ceva ci doar si-a dat cu parerea...). Nu a prea vrut lichide, sau ma rog ce a vrut a vomat dupa aia. Acum seara insa a fost mai bine, a mai baut niste apa, a luat cateva linguri de supa si a mancat multa paine la cererea ei. Uf, sper sa isi revina repde-repede ca nu am mai vazut-o asa

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput