Pepenasi de iulie-august 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DIDI, dar ai incercat mai multe zile doar cu chilotei? Ca si eu vara trecuta m-am dat batuta doar dupa o zi si mare prostie am facut. Ca acum cand a renuntat Luca in primele 2 zile a facut aproape exclusiv in chilotei, si kk si pipi, pentru ca el cat era cu pampers cand il intrebam daca vrea la wc spunea da doar cand avea el chef sa stea pe tron, nu cand ii trebuia, eu cred ca la pipi cel putin ei nici nu prea simt cand le trebuie daca absoarbe pampersul lichidul. Eu cred ca ar trebui sa o tii cateva zile doar cu chilotei, chiar daca ti se pare ca la inceput n-o deranjeaza ca se uda. Luca dupa ce a tot pisat chiloti 2 zile a 3-a zi miraculos a avut doar un singur accident, in rest a inceput sa spuna cand ii trebuie (de fapt la inceput il intrebam eu foarte des, nu spunea din proprie initiativa, dar spunea "da" cand ii trebuia, nu mai dadea drumul in scutec).

Eu cred ca pe ei mai mult ii deruteaza daca acum le punem acum nu le punem pampi, ca nu mai stiu cand e voie si cand nu e voie sa faca pe ei. In primele zile mie fiindu-mi frica de accidente i-am pus si la somnul de amiaza si cand iesea afara si am observat ca accidentele au incetat cu totul atunci cand nu i-am mai pus deloc, ca sa nu-l mai confuzez. Acum ii pun numai noaptea.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Nici eu nu sunt adepta a fanatismului si in general sunt de parere ca o cale de mijloc e mai buna, ca e bine sa fim moderati. Dar ce m-a impresionat pe mine la articol (trecand peste poze care da, sunt excentrice) a fost faptul ca fata asta a infruntat sistemul. Mi s-a parut absurd sa i se spuna in toate spitalele ca nu accepta ca ea sa nasca intr-o pozitie naturala, ca e mai importanta comoditatea medicului decat a ei, etc. Da, si-a asumat un mare risc si a avut noroc cu carul (eu nu asi fi facut asa in nici un caz), dar condamn sistemul medical si incapatanarea unora care insista sa se petreaca totul asa cum stiu ei!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Moni, o sa mai incerc fara scutec la primavara, cand s-o mai incalzii. Acum nu stiu, a fost o perioada cand, desi cu scutec, tot facea mai mult la olita, dar se pare ca s-a plictisit.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Didi in Lyon este o singura clinica unde poti naste cum vrea muschiul tau. Eu am nascut clasic si mi s-a parut f comod. Stai linistita pe spate si gata. Si eu ii inteleg si pe medici, sunt cu ochii acolo, vad imediat daca "nu iese", daca trebuie sa taie, etc.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Legat de subiectul asta cu nascutul...,nu cred ca exista o pozitie ideala. Cred ca fiecare femeie se simte bine intr-un anumit fel daca putem numi "simti bine"..cum va spuneam....bunica mea a nascut saraca stand pe-o parte. Era singura pozitie in care simtea cumva ca o las durerile. Asa ca nu putem acum sa contestam atat de mult sistemul. Pana la urma urmei,ar trebui sa le lase pe fiecare sa stea cum vor,sau sa gaseasca o pozitie asa zisa ideala.

Sistemul este intr-adevar cum este.Dar a riscat pana la urma viata copiilor ei. A fost alegerea lor. Eu nu o condamn,dar nici nu o felicit. A facut exact cum a simtit,dar asta nu inseamna ca sunt de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Nici eu nu as naste cum a facut tipa din reportaj...
Ralu face numai la wc,pampers numai noaptea ii mai pun si cand iesim din casa,avand in vedere ca este frig mi-e teama sa nu se scape....La primavara am sa o scot afara fara pampersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

propun sa se inventeze niste mese de nascut unde gravida sa se afle " la inaltime". Adica o masa inalta cu o gaura si medicii de desubt :)))

--------------------------------------------
Marina22+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

propun sa se inventeze niste mese de nascut unde gravida sa se afle " la inaltime". Adica o masa inalta cu o gaura si medicii de desubt :)))

Marina22+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Marina felicitari pentru caruciorul roz!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Super tare ideea marina

Mergi la inceput