Pepenasi de iulie-august 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Da Marina face azi morfofetala sau doar o eco? Hai doamna, intra mai repede cu vesti.

bujo mami de Filip si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna,

MONI...eu dupa laptele de seara o intreb pe Irina la vreo 20 de minute daca vrea sa faca un pisu...si de cele mai multe ori face inainte de nani. Apoi pana dimineata nu se mai trezeste.
Ea bea lapte doar dimineata si seara. In resta mananca iaurt,branza,smantana de vreo 2 ori pe saptamana.

MARINA...si eu astept sa vad ce e bebe.

Legat de dentist...am citit pe scurt. Sincer eu merg o data pe an sa imi fac detrartraj. Si daca dr. vede ceva dubios lucram. Nu e genul pe luate,dar e un dr.destul de scump. Dar si bun pe masura. Merg la el de peste 10 ani si nu l-as schimba pentru nimic in lume.

KIMY.SURSU...bine ati revenit cu vesti despre pepenasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Buna seara!

Nu e ora mea obisnuita de forum dar sotul doarme saracul ca e rupt, copilul se joaca asa ca uite ce articol am gasit la colegele de la Iasi.
Nu vrea Doamne fereste sa reluam discutia cu nasterile dar chiar mi s-a parut un articol induiosator, chiar am-a emotionat.

http://mamepentrumame.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=55%3Arevista-unica-home-delivery-ana-maita&catid=35%3Anasterea&Itemid=54&showall=1

Marina te asteptam

O seara placuta!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

dr_anca, f frumos si emotionant articolul .
Ce bine ar fi daca s-ar ocupa cineva in tara asta de lucrurile cu adevarat importante...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

dr_anca ce articol,m-au luat frigurile.
Marina nicio veste?

Mergi la inceput

Super super poveste, pacat ca nu avem posibilitatea de a alege.

bujo mami de Filip si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

fetele ca sunteti cu gandul la mine

Aseara am avut o tentativa sa va scriu de pe telefon, cand eram in pat deja dar am pierdut tot mesajul si nu am mai avut putere sa reiau....
Am venit tarziu acasa. Ecografia s-a desfasurat seara spre sfarsitul programului apoi am mers la sora mea sa o recuperez pe Sofia. Deci m-am intors tarziu si foarte obosita.

Am facut morfologia, mi-a dat medicul un teanc de foi printate dar de data aceasta nu mai sunt atat de paranoica sa stau sa studiez pe net fiecare indicator, asa cum am facut in cazul Sofiei. Acum cel mult o sa fac o comparatie cu ecografia ei...
Ma multumesc cu rezumatul medicului in timp ce facea ecografia. mereu exclama: Excelent! Perfect! Super! F bine!
Ce sa-mi doresc mai mult?
Cat despre sex, m-a tinut in suspans destul de mult. s-a cam jucat cu rabdarea mea dar pana la urma mi-a zis bineinteles.....
Am stabilit si data nasterii. Speram sa ma tina pana atunci

--------------------------------------------
Marina22+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

vreau sa fac un sondaj de opinie cu voi
fetele care au avut 2 cezariene. a doua la cate saptamani exact au facut-o? ma tine pana la 39 sapt si vro 2 zile?

bujo, tu cum te simti?

Marina22+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Marina ma bucur ca totul e bine si felicitari pentru rochita numaru 2.

Eu ma simt acceptabil, am greturi dar sunt cu mult mai suportabile decat la Filip cand erau permanente si mai si varsam.

Mie dr mi-a zis ca a doua cezariana se face intre 38 si 39 sapt, dar avand in vedere ca au trecut 2 ani de la prima cezariana putem astepta sa fac 39 sapt.

bujo mami de Filip si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Marina felicitari pt "roz".In sfarsit inca o surioara de pepenas ca numai fratiori au fost pana acum.Sa ingrosam randurile...Galy,Bujo!!!

MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)

Mergi la inceput