Fluturasi de martie-aprilie 2011 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am mai pus si eu ceva in bagaj: halatul si slapii
aa...ia sa-mi pun si 2 paie ca ziceati ca sunt necesare.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

viss ba mie mi se pare ca merge ffffffffffff bineeeeeeeeeeee
iar la numele fetei optez pt sara
care e si acesta nume de sfant
se serbeaza pe 13 iulie
suna superb ambele nume
si de fata si de baiat
super alegere

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Roxy eu mi-am luat 2 pungi si 2 suluri, asa am mai citit pe la buburuze. Mi-a recomandat o mamicuta pt buric un spray Oximed. Cica e foarte buna. Voi ce stiti?

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

oximedul e pt arsuri..si cred ca are si alte porcarii prin el, eu zic ca nu-i nevoie sa apelezi la el..tin minte ca eu l-am luat pt epiziotomie sperand ca se vindeca mai repede si dupa ce am citit prospectul nu l-am mai folsoit..eram ca paranoia si eu cu medicamentele si alaptatul, aveam asa o frica sa n-ajunga ceva prin laptic

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza...am de astazi intr-o sapt la ora 10. Deci tot joi...

Ally , Eduard 30 sapt bebe

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy, multumesc frumos...am luat notite!!!

Ally , Eduard 30 sapt bebe

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ally eu am luat asa: baneocin pudra pentru buric, bepanthen, comprese sterile tot pentru buric, supozitoare cu glicerina, glicerina boraxata si fase pentru tampoane.
cam atat,dar mai trebuie pe langa astea cate ceva....

AMR 5 sapt!!!

compresele sterile si ser fiziologic trebuiesc pentru stergerea ochisorilor in ficare seara dupa baita. se sterg din ext spre interior, fiecare ochisor cu o alta bucata de tifon steril impregnat cu ser fiziologic.

serul fiziologic se mai foloseste si pentru nasuc, cand are nasul uscat sau putini mucisiori.Inainte de masa se verifica daca tb ser fiziologic sau nu. pt a ssuge bine, bebe tb sa aiba nasul desfundat.

glicerina boraxata este pentru aftele din gurita. De multe ori bebelusii fac afte pe limba sau in int pe falcute..sunt niste punctulete albe..se sterge gurita pe int cu fasa sterila imbibata in glicerina boraxata sau glicerina cu nistamin (dar asta e marara rau), sau se pune pe mamelon inainte de a pune copilul la san.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

va inebunesc cu dm -ul... voi aveti in oras?
aici e f raspandit si au chilotei marca lor, jessa se cheama, sunt de unica folosinta si sunt si cu floricele, bulinutze, sunt divers colorati... eu am zis ca din aia imi iau...

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

eu stiu unul langa piata Delfinului. Am intrat odata dar eram cu cristi care agata toate rafturile si nu prea am putut sa ma uit bine... Am inbteles ca preturile sunt fff bune, nu-i asa?

Povestea nasterii

AMR 4 sapt

Poze

madutza nu stiu acasa, dar aici sunt acceptabile aproape ca-n metro, iar la produsele lor pe care scrie dm intr-un colt sunt super, calitativ sunt bune, au o gramada de chestii de scos pete, cosmetice, ceaiuri, produse bio...merita sa cercetezi, pt bb au de toate eu am unul langa mine, asa ca nu ma stresez , cand e timpul ma duc si-n jumatate de ora am luat totul in afara de carutz, patutz si haine...

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

da madutza, am auzit ca si pampersii de la ei, marca proprie, sunt f buni..calitativ si ca pret..si multe altele..

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

parca leeloo avea programare la 11 la eco azi

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Miki daca te ajuta, vreau sa te incurajez cu o povestioara. Cunosc o familie care are doi copii. Cand erau mici era unu (cel mare)ca o tornada, asa cum il descri tu pe Vlad si unul (cel mic) era asa cuminte ca unde il puneai acolo statea si nici nu stiai ca ai copil in casa. Dupa ce au trecut de 3 sau 5 ani, nu mai tin minte, cel mare a devenit foarte ascultator, iar acuma la maturitate (au 19-23 ani)e un om de milioane, foarte intelegator si cu mult bun simt, nu ar supara pe nimeni si isi respecta f mult parintii. In schimb cel mic este cam obraznic, nu ii asculta de loc pe parinti si cam i se falfaie de orice(scuze expresia). Asa ca poate si Vlad este asa acuma, dar se poate schimba oricand.
Si da, voi naste in Aprilie. Termenul este 23.04 deci de Paste. Dar si Giulia a venit cu 3 saptamani mai repede, asa ca nu se stie.
Sper ca Yasmi este bine. Asteptam vesti bune Yasmi

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

aa...ia sa-mi pun si 2 paie ca ziceati ca sunt necesare.

AMR 5 sapt!!!

paiele mi-ar fi fost necesare pt ca am facut ceza si nu puteam sa ma ridic in prima zi in fund sa beau apa. daca nasti natural nu cred sa fie necesare.
mai pune un strugurel de buze ca sigur iti vor crapa. Vorba lui miki, alaptatul iti face o sete teribila.

Povestea nasterii

AMR 4 sapt

Poze

Mergi la inceput