Fluturasi de martie-aprilie 2011 (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata fetelor,

Saptamana asta am cam tras chiulul ..am tot umblat prin oras si nu am apucat sa scriu cine stie ce.
Vreau sa va intreb pe cele care nu aveti landou:in ce scoateti bebele din spital??Stiu ca sunt niste cosulete...asa cumanere dar eu inca nu am gasit unul pe placul meu....Plus ca acum caut si scoica,dar modelele care erau la reducere erau aiurea rau....

In rest nu am mai cumparat nimic,dar cum acum sunt acasa,sigur o sa-mi fac si eu bagajul asa incet ,incet!

BB_Yasmi..felicitaript eco!
Anaxena..super caruciorul.Mi-a placut mult de tot!
Viss...raspund si eu legat de problema cu hemoroizii cam intarziat cei drept..M-am confruntat si eu cu aceasta problema in week-end si am folosit crema Hermozon.Nu are contraindicatii in sarcina si m-a calmat.

Astazi plecam la munte...,sper sa nu vin cu raceala sau alte incidente.Asta este ultima excursie inainte de venirea lui bebe...ca de ..apoi este greu cu miscarea plus ca mi-e teama ca ma apuca cine stie ce dureri sau contractii...

Saptamana viitoare,joi,mergem si noi la eco.Sper sa fie ok bebelul.

Va pup si va doresc un week-end placut!!!

27+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neatza fete.

Azi m-am speriat tare rau.AM iesit cu sange, era plin WC-ul ...Am fost panicata pana am realizat de unde era...Parca a mai fost o fata asa. Ofof, abia astept sa nasc, sa termin...

Lavi, ce mare si grasunel e! Vezi, iti faceai degeaba griji, mi se pare ca a crescut multCe grija are el de mami lui
Catank, arati nemaipomenit..mai chiar ca numai gravidutze siluete pe aicibravo fetele!!!

Hai sa va arat livingul meu, sa-mi spuneti ce parere aveti.AM incarcat pe picassa.

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza fetelor!
da simo, iubita, eu eram.... stai linistita ..... eu deja m-am obisnuit...nu e mereu , dar...incearca sa bei mai multa apa, cica ne ajuta...

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

yasmi, felicitari pentru eco. A luat f bine in greutate bebelinul si o sa tot ia pana la nastere

shihana, foarte bine ca te plimbi acum, dupa nastere o sa fie o perioada cand nu vei putea merge pe nicaieri.

lalely, eu o scot din spital in scoica. la fel am procedat si la Cristi. Distractgie placuta la munte. ce-as mai vrea sa plec si eu pe undeva...dar cred ca abia la vara mai reusesc

simo, nasoala sperietura. Asta e livingul tau actual? Wow, arata superb, zici ca e din emisiunea de FLN - Design de vis . Sa va relaxati cu placere pe acolo

io aseara am si de atunci nu ma mai lasa contractiile . Am bagat no-spa...sper ca pana diseara sa treaca..

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeeeeee

eu sunt treaza de la 8
dar am dormit f bine
bebe inca doarme
ca ne-am culcat aseara ca oamenii normali
pe la ora 10
am reusit performanta
sper si azi sa imi iasa ceva de genul
ahahahahah

doamne mai fetele
si stati sa va curga sange asa ailed si simo? nu exista nici un remediu? mi se pare foarte greu .... si eu as fi intrat in panica

yasmi pai la voi e spital privat .... la noi e doar maternitate privata .... si sigur nu au cardiologi .... de aia ziceam .... si sa vin sa nasc la particular in bucuresti nu am atatia bani ca e aproape dublu .... de la 45 de mil la 80 de mil .... offffffffffff ..... eu eram cu dilema si nu stiu ce sa fac .... sa vedem

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata mada si tieeeeeeee

lalely sa te distrezi frumossssssssss

noi scoatem pe bebe din spital cu landoul
chiar tre sa il bag in casa .... ca il am depozitat undeva .... si sa il pregatesc cu scutec si ce mai trebe in el

aaaaaaaaaaaaa
si mai aveam sa va zic ceva
despre care ati discutat
si nu am apucat sa raspund
eu am cantar
de bebelusi
ne este inca f util
nu sunt paranoia
si nici nu am fost
dar m-a scutit de n drumuri lunare la medicul de familieeeeeeeeeee
plus ca antonia a avut ceva probleme dupa 7 luni
lua f greu in greutate
desi se lungea bine
si era bun
ca mereu verificam daca asimileaza mancarea
si tot asa
eu zic ca se merita investitia

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cami, pai se opreste mami, odata cu incetarea activitatii ca sa zic asa...pe mine m-a controlat dr si a zis ca nu e nimic grav e doar o zona care se sensibilizeaza mai usor...

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

la noi ningeeeeeeeeeee nu mai vreau!!!!

multumesc frumos.... cum am mai spus...mie tot nu mi se pare mare bb ci exact atat cat trebuie.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: 4 sapt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Neata buna,fete dragi!!
revin si eu dupa o perioada luuunga de absenta cu vesti noi si in acelasi timp bune.
Am fost luni la eco la dr de la Bucuresti unde am aflat ca bb e bine.
Tot luni am facut si primul control pe masa si colul este ok.
Am repetat si analizele de sange si culturile de col.
Acum astept cu nerabdare rezultatele si sper sa nu iasa iar vreun balaur pe acolo.
Intrebare:voi ati mai repetat toxo,cmv,rubeola si restul?
As vrea sa felicit toate fetele care au fost la eco si si-au vazut comorile bine sanatoase.
Felicitari si harnicutelor care au terminat cu cumparaturile pentru bebelusi si cu bagajelul pentu spital.
Eu una nu am cumparat nimic pentru bb si deja sunt putin panicata,in schimb am primit ffff multe hainute pt el.
Va trimit mii de la toate mamicile.

fericita de +27 Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo ce frumos e livingul!!!!!!!!!!!!!! vreau si eu!!!!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: 4 sapt!!

Mergi la inceput