Fluturasi de martie-aprilie 2011 (127)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

mai fetelor, lavinia nu zicea ca se duce la dr. astazi? ca e joi... da-ti si voi un tel., cine-l are, ca sa nu stam pe ghimpi...

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Am sunat-o adineauri, nu raspunde....Ce s-o fi intamplat, hai c ama ingrijoreaza deja

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

va dulce si va multumesc pt griji!!
mada, roxy, alina.n am vazut ca ati intrebat de mine@!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: 4 sapt!!

Mergi la inceput

leeloo felicitari pt vestile bune!!

cris, sa folositi sanatosi tot ce ati cumparat!

mada, nici eu nu consider o necesitate chlotii de unica folosnta. nici nu cumpar. iau normali care apoi oricum nu ii mai pastrez ca eu nu folosesc dinaceia.

roxy, si mieeeeeeeee imi place la nebunie paine cu unt.....

simo,mami, pai ce ai mancat tu astazi??? cam nimic!! doar salata si fructe.....de ce spui ca, calci stramb????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Ssabrya, am vazut ca ti-au raspuns cei cu tampoanele . Cred ca o sa ma apuc sa-mi fac. Dupa ce intru in luna 7.
In legatura cu spitalul, eu ar trebui sa nasc la cel din Curtea de Arges, ca medicul meu (si prieten de familie) acolo are ore. Doar daca apare ceva(dar desigur nu va fi cazul ) ma duc la Buc.

in sapt 27 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

am vb cu anaxena si se duce maine la dona sa vada daca ne aduc la comanda

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 28+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

vad ca vb de celulita: nu dati banii pe toate minunile de creme/aparate, cel mai bun este sportul, hidratarea si masajul (care il puteti face chiar si voi pe zonele afectate cu faina de malai, zat de cafea, etc apoi sa aplicati o crema fff hidratanta).

am vazut ca ati mai vb de spitalul particular si ca in caz de ceva tot la stat ajungi....gresit!! cel putin unde voi naste eu au aparatura mult mai moderna decat la stat. optez pt stat doar in caz de prematuritate si asta pt ca implica costuri prea mari statul in spitalul particular pana ia bebe in greutate si restul...

yasmi.. la tine e super daca e asa, dar de ex la medlife, in caz de prematuritate de 34-36 de saptamani, tin copii, dar daca sunt sanatosi, cu complicatii ii trimit la stat.
iar la mamici tot asa, daca domne fereste se intampla ceva intr-o maternitate e mai greu fie ea de stat sau rivata. Aici ma refer strict la maternitate.
Diferenta este ca de obicei maternitatile de stat sunt intr-un spital, unde au multe sectii si medici de garda si pot intervenii imediat.
Daca faci complicatii cardiace, de ex, intr-o maternitate nu vei gasi niciodata cardiolog, intr-un spital sigur este. si nu trebuie decat sa urce sau sa coboare niste etaje.
Intelegi tu ce vreau sa zic, nu?

Mergi la inceput

SSABrya unde nasc eu nu e doar maternitate privata, este si spital privat cu mai multe sectii si garzi asigurate 24/24 , 7 zile din 7.
cat despre bebelasii prematuri am vb cu ei deja....problema e doar ca te costa fff mult spitalizarea dupa un anumt nr de zile incluse....

Mergi la inceput

Daca este vreo mamica interesata de un carucior ABC design 3 tec, parte sport + landou, am de vanzare.
L-am folosit de cateva ori, doar partea sport cu Bry, landoul este sigilat.
Vreau sa il schimb pentru ca tocmai am vazut ca boggypod pt bb2 nu se potriveste la el.

Si abia l-am cumparat, daca stiam...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

Daca este vreo mamica interesata de un carucior ABC design 3 tec, parte sport + landou, am de vanzare.
Vreau sa il schimb pentru ca tocmai am vazut ca boggypod pt bb2 nu se potriveste la el.

daca spuneai putin mai devreme eu vroiam. imi place la nebunie modelul!!!! si firma ABC design este una nemteasca fff buna....din pacate nu am vrut sa dam 17 mil cat e unul nou :((

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

daca spuneai putin mai devreme eu vroiam. imi place la nebunie modelul!!!! si firma ABC design este una nemteasca fff buna....din pacate nu am vrut sa dam 17 mil cat e unul nou :((

eu acum am vazut ca nu e compatibil cu ce vreau eu, ca el ca si carucior imi place super mult.

Mergi la inceput

yasmi si tu ce carucior ai cumparat?
poate facem schimb daca iti place mai mult al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Buna dimineata,fetele..Eu mi-am facut o cafea decofeinizata si am intrat sa vad ce mai faceti..Nu stiu voi cum dormiti,dar eu f greu..nu prea-mi gasesc pozitia ..bebe ma boxeaza din orice pozitie..asa ca m-am ridicat din pat cand a sunat ceasul sotzului..desi el era bosumflat de ieri k vezi Doamne ,in loc sa stau acasa sa ma odihnesc,eu umblu toata ziua pe la prietene in vizita..eee...sper sa-i treaca pana diseara..

ieri am fost la echo si dr mi-a fixat cezariana pe 16.03..la 39w...dar cum pe prima am nascut-o la 38w..o sa ma astept de pe la 9.03...

hai k ma apuc sa va mai citesc..n-am apucat nicio pag din cap asta..

...

mamica de printzesa [ zana] MAYA (28.07.2006) si + 31 s

Mergi la inceput