Fluturasi de martie-aprilie 2011 (127)
Raspunsuri - Pagina 15
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish yasmi, felicitari pentru bebe grasan ma bucur ca esti happy giulia, si la mine s-a inmultit celulita, parca a explodat...bine am zile cand ma vad ca portocala si zile cand mi se pare ca nu e chiar asa grav, dar concluzia oricum e ca am destula pentru gustul meu eu dupa ce nasc vreau sa mi cumpar niste bande care se pun pe picior cu saculeti de greutati atasati cu care sa umblu toata ziua prin casa. si evident, creme anticelu si sper, dupa vreo 2 luni de la nastere sa ma pot apuca de vacuum si masaj... s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
dragutza mea din cate stiu eu cremele anticelulita sunt interzise pe perioada alaptatului..
mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu
AMR 8 saptamani
69/11
anaxena spune:
bb_yasmi felicitari pt grasunel!!ia zi ce te-a suparat la dr? ce mult a crescut bebe!!
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex
AMR 8s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
alina.n spune:
lavi felicitari pentru bebe in forma si sa-ti fie de bine papa buna
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!
alina06st spune:
Yasmi, n-ai de unde sa iei un aparat pt masurat tensiunea? Sa te monitorizezi cateva zile? Si eu am patit-o odata la medicul de fam. Aveam 13.8, eu care nu prea trec de 10.7 M-am monitorizat cateva zile si era totul ok. Am verificaat apoi si la ginecolog si, la fel, totul ok. Eu zic ca si daca a fost o intamplare si mai ales daca e sa fie crescuta, e bine sa o urmaresti. Felicitari pt grasunel
in sapt 27 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
giuliaa spune:
Multumesc de raspunsuri. Am crezut ca mi s-a intamplat mie pe motiv de .
Yasmi felicitari pentru stirile bune de la eco.
Va doresc noapte buna si ne mai auzim maine
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+
bb_yasmi spune:
va multumesc.
voua vi se pare grasunel???? mie nu . mie mi se pare ca este exact atat cat trebuie....
alinao6, are mama mea tensiometru. o sa im monitorzez tensiunea zilele astea. eu nu aveam pb.
anaxena, vb noi pe mess... a crescut bebe....si sunt sigura ca de acum o sa tot creasca destul de mult...de fapt amandoi crestem :))) si burta tareeee s a mai schimbat....
mada, eu te sustin cu adidasii de slabit....dar doar daca ii folosesti la alergat sau la aerobic
mada, spuneai ca nu mai simti asa tare cum misca buburuza.....ei mai stii ca spuneam ca eu am un duracell exact ca sora sa ???? s a mai linistit nitel si la mine, bine tot agitat e dar ceva mai calm si mai finut
catank....ce frumoasa burtica!!! exact pe placul meu....micuta si finuta!!
miki, si tu mergi maine la eco, nu???? la ce ora?
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: 4 sapt!!
cami_antonia spune:
yasmi
felicitari pt bebe grasun
si eu stiu ca tensiunea mare nu e buna la sarcina
dar in acelasi timp poate fi si doar o intamplare
intr-adevar
incearca sa o monitorizezi cumva
asa cum zic si fetele
xeo mercic de rasp
oare in contractul vechi de munca era acelasi nr de art?
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI
bb_yasmi spune:
mi-am schimbat si eu semnatura din seara asta
viss spune:
buna, fetelor.
- mmm..superb caruciorul anaxenei, desi initial am strambat din nascand am auzit ca e negru, de- eu nu suport nici hainele negre, la nunta lu varamea au tot incercat sa-mi ofere diverse variante de rochii negre, dar nici in ruptul capui nu am vrut sa pun negru pe mine, gravida fiind - de, fiecare cu piticii lui, ..caruciorul arata foarte bine.iar mami e tare sic langa el.
- catank - am revazut cercelusii tai, ti-am zis ca eu vreau cu pietre albastre, ei bine azi am vazut in obor cu pietre albastre si cu rosii, si na, m-au atras mai mult aia cu rosu, dar am vazut mai multe marimi, cat eu dimatru ai tai? ca erau unii atat de mici, ca se pierdeau pe tabla aia, si unii usor mai mari..habar n-am ce sa-i zic sotului sa ia- ca marime..
30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
AMR 6 SAPT.
bb_yasmi spune:
vad ca vb de celulita: nu dati banii pe toate minunile de creme/aparate, cel mai bun este sportul, hidratarea si masajul (care il puteti face chiar si voi pe zonele afectate cu faina de malai, zat de cafea, etc apoi sa aplicati o crema fff hidratanta).
am vazut ca ati mai vb de spitalul particular si ca in caz de ceva tot la stat ajungi....gresit!! cel putin unde voi naste eu au aparatura mult mai moderna decat la stat. optez pt stat doar in caz de prematuritate si asta pt ca implica costuri prea mari statul in spitalul particular pana ia bebe in greutate si restul...