FIV- dr. LAURA DRACEA - 10

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecord spune:

se pare ca nu pot scrie numele pt ca e considerata reclama, o sa incerc altfel. da cautare pe google bebelusultau.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

buna fetelor astazi pentru prima data in 15 ani am reusit o zi fara cafea, si de felul meu daca se putea mi-o bagam direct in vena, si se pare cu efect, sper sa ma tina oricum imi propusesem cand incep tratamentul sa ma las, dar se pare ca a fost necesar mai devreme
si eu maria sper sa incep tratamentul luna asta ca daca nu din cauza serviciului va trebui sa aman pe mai iunie cea ce nu-mi place deloc
pentru burtici le sugerez site-uri din afara daca prinde-ti reduceri pute-ti gasi seturi de bady-uri de f buna calitate cu 2 eur, e un pic mai dificil cu transportul dar merita si biberoanele si sterilizatoare in afara sunt la un sfert de pret, vb din experienta am nepotei recent
ps sory ca scriu cate o data,mai des, de parca as avea un grad de retard am un office in norvegiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

fetele care incepeti sa va aprovizionati cu "chestii" pt. bbi pot da sfaturi la greu ... just let me know.

deci maria a supravietuit histeroscopiei? hai ma mariaaa, ai vazut ca n-a fost mare lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Amzulica: Daca ai sti ce frica mi-a fost...l aun moment dat ma luasera niste spasme la picioare.., a durut , dar a trecut! Hai ca poate incepi sa-mi dai si mie sfaturi in curand! ( ma refer la hainute)

Mergi la inceput

Hellen: Sa fii curajoasa!! Asteptam vesti!!!

Mergi la inceput

merci maria se pare ca ai gura aurita HSG meu a fost facut gresit, domna doctor mi-a spus de cum a vazut filmele de hsg se pare ca din contra nu am peretii uterini lipiti ci f permeabili lichidul de contrast circul f repede spre trompe care erau f permeabile
azi nu a fost nevoie sa fiu curajoasa deoarece doamna doctor a zis sa incercam sa face o Sonohisterosalpingografie inainte si daca nu se vede bine sa facem histeroscopia , din fericire nu a fost nevoie s-a vazut uterul curat fara polipi si permeabil asa ca de luni liber la injectat la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

merci maria se pare ca ai gura aurita HSG meu a fost facut gresit, domna doctor mi-a spus de cum a vazut filmele de hsg se pare ca din contra nu am peretii uterini lipiti ci f permeabili lichidul de contrast circul f repede spre trompe care erau f permeabile
azi nu a fost nevoie sa fiu curajoasa deoarece doamna doctor a zis sa incercam sa face o Sonohisterosalpingografie inainte si daca nu se vede bine sa facem histeroscopia , din fericire nu a fost nevoie s-a vazut uterul curat fara polipi si permeabil asa ca de luni liber la injectat la toate fetele

Doamne-ajuta Hellen! Iti tin pumnii! Ce ma bucur ca-i totul bine!

16+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

multumesc fly,sa dea Domnul sa fie bine si mai departe, oricum imi facusem o mie de ganduri negre aveam impresia ca nu mai ajung sa fac tratament,sper ca sotul meu sa aiba mana usoara la injectat, el va fi doctor Love, eu am facut stimulare cu Gonal F la IA nu a fost dureros dar au fost si putine doar 6 si mi le-a facut cineva acuma sunt prea multe ca sa deranjez lumea
maria ce faci cum stai cu produtia ?

Mergi la inceput

Hellen: Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine! Ce presupune exact sonografi? Eu deocamdata fac diphereline, maine am echo si sper sa incep si stimularea.
Cat despre injectii, crede-ma ca le poti face singura! Iti spune cea mai mare fricoasa...daca vrei vorbim pe pm; cu ce ti-a dat stimularea?
O zi buna tuturor!!

Mergi la inceput

la sono e ca la hsg, iti introduce un lichid de contrast numai ca in loc de radiografie iti face o ecografie, numai ca se vede numai uterul nu si trompele
eu fac inhibarea cu diphereline si stimulare cu 3X menopur
puntia o s-o am intre 16 si 18 martie, sper sa prind vreme mai buna, ca acuma a fost groaznic
tu m-ai iei ceva pe langa ?
eu beau ceai de cretisoara pt endometru, care nu prea il gasesc in iasi, am luat si macca si sotului, la el zice ca se cunoase in alte feluri , acuma nu stiu daca sa mai iau sau nu, ceai beau ca asta se pare ca face bine am edometru curat si cand nu uit mai iau acid folic si omega 3

Mergi la inceput