FIV- dr. LAURA DRACEA - 10

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Buna fetelor,

noi am fost azi la eco, avem 800 g fiecare si suntem tare miscaciosi.

Fly, poate ne spui si noua ce ai acolo in burtica!

Bafta fetelor in focuri!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

ce faci maria, cum a fost la eco? ai productie buna?
eu supravietuiesc cu succes injectiilor, momentan nu am nici o stare de rau, cand am facut Gonal F aveam niste greturi groaznice, abia astept sa se faca 4 martie si sa merg la eco si eu
sigur anul asta ne aduce iepurasul ceva frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Camelia: Sa dea Dumnezeu sa creasca mari si sanatosi!!Felicitari!!
Hellen: Sunt bine, de maine incep stimularea; acum fac doar diphereline, de maine 150 UI menopur ( la celelalte 2 FIV am facut gonal), 1 aspenter si mai iau si niste vitamine recomandate de d-na dr.
Chistul hemoragic s-a retras si nu mai e nevoie de punctionarea lui, estradiol si progesteron cred ca sunt in regula ( doar ce am primit rezultatele), asteptam si rezultatul biopsiei de endometru.... asa ca optimista inainte!! Urmatoarea echo, pe 03.03.
Tu acum faci diphe, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

ma bucur ca esti bine, eu sunt inca la diphereline, si sunt tare curioasa cum raspund la stimulare, si eu ar trebuie sa iau vitamine dar nu iau inca imi e frica sa nu ma ingras, nu sunt filiforma de felul meu,
eu mai am de dus la endocrinolog sa-mi stabileasca doza de euthyrox, eu am probleme si cu tiroida si in rest astept sa treaca timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Amzulica, La multi ani! lui Luca, sa fie sanatos si sa aiba noroc!

Fly, unde esti?

Maria, Hellen spor la injectat!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CAMELIA28

Amzulica, La multi ani! lui Luca, sa fie sanatos si sa aiba noroc!

Fly, unde esti?

Maria, Hellen spor la injectat!

26+

Buna fetelor, sunt aici, prezent! Am o perioada infernala la munca!
Raportez: una bucata bebe vioi, in parametri! Am stabilit cu sotul sa nu aflam sexul, cat ne-o tine, ca si asa pana acum copilul n-a vrut sa arate ce ascunde, asa ca ii respectam dorinta! Mai am si perioade cu dureri de burta, dar traiasca No spa! Astept rezultatul la TT!
Camelia sa-ti traiasca flacaii! Tu cum esti, mai ai dureri?
Bafta multa Maria,Hellen, va tin pumnii!

16+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Amzulica La mult ani pentru Luca, sa fie sanatos si sa va bucure!!!

16+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Salutare fetelor! Nu am mai intrat de mult pe la voi, dar ma bucur pt vestile bune...Va doresc multa bafta celor care sunt in focuri si sarcina usoara celor care au deja bebeii in burtici.
Noi suntem bine. Strumful a crescut, merge in 4 labe( umbla peste tot), vrea sa-l tin de manute ca sa mearga in picioare. Azi dimineata am observat un coltisor de la primul DINTISOR.
Sa aveti o saptamana frumoasa!

Albert(01.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

multumim pentru urari fetelor, am postat poze de la aniversare, am sarbatorit 2 zile pentru ca am avut destui invitati si nu aveam spatiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Amzulica, Vanessa: Sa va creasca mari si sanatosi bb-ii!!!
Camelia, Fly: Multumesc pentru incurajari!
Tuturor va doresc o primavara frumoasa!!

Mergi la inceput