FIV- dr. LAURA DRACEA - 10
Raspunsuri - Pagina 8
bebecord spune:
bravo maria, ai vazut ca nu a fost greu.
claris, nu are rost sa ma repet camelia are dreptate. succes, noi iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti despre burtici.
31+
flyhigher77 spune:
Bravo Maria, Doamne-ajuta sa fie ultimul tau FIV si cel norocos! Raman aici pentru galerie!
15+
hellen79 spune:
maria esti o curajoasa, si sunt sigura ca va fi cu noroc.
tu ai facut cu tub subtire tot histero de diagnostic, eu am emotii ca la mine o sa am un 2 in 1, daca e vre-o problema,sa nu imi faca si histeroscopie reparatorie, om vedea ,
eu am emotii ca nu o sa fiu suficient de closcuta sa produc oute suficient,
am o intrebare cand am fost la prima consultatie, citisem ca se plateste cand incepi tratamentul la mine ar fi cam cand trebuie sa ma duc sa fac histero cum se procedeaza exact ca sa stiu sa am banii la mine, din cate am vazut se poate plati cu cardul.
maria08 spune:
Fly, Bebecord:
Hellen: Eu fiind la al 3-lea FIV, deja am "card de fidelitate"! Nu as putea sa-ti spun cum e cu plata acum , eu am inceput de vineri , dar inca nu am dat nici un ban...prima data cred ca le-am dat un avans si diferenta am achitat-o pana la sfarsitul procedurii( adica ziua cu ET). Cat despre histero, eu zic sa nu-ti faci probleme, daca si eu care sunt o fricoasa - am depasit, inseamna ca nu e chiar greu! Succes!
hellen79 spune:
merci maria sunt si eu curioasa ce o sa fie si la mine
eu am acuma o problema cu CM,mi-a venit joi dimineata, mai devreme cu o zi, joi la prinz s-a oprit pana vineri seara si de atunci nu se mai opreste, eu vineri trebuie sa ma duc la histeroscopie sper sa se opreasca pana atunci, de maine renut la cafea ca poate se opreste
parca de ce ma apropii mai mult am mai multe piedici,
maria08 spune:
Hellen: Pana vineri e timp sa se opreasca...daca nu vrea pana joi, da-le un mail celor de la clinica si vezi ce se poate face. Poate incepi si tu luna asta!
Mai fetelor, nu prea mai sunt aspirante aici....cred ca-i timpul sa fug si eu la odisee... La clinica e tot timpul aglomerat si pe aici bate vantul...
CAMELIA28 spune:
Maria, multi nu stiu de forum, o parte doar citesc fara sa intre, si mai suntem cateva gravidute care abia intelegem ca minunea ni s-a intamplat noua. Eu sincer la odisee nu prea m-am regasit, mai citesc doar la gemeni&tripleti sa aflu ce carut, patut, etc prefera mamicile.
Iti doresc mult, mult noroc sa iesi invingatoare in batalia asta si sa inchei si tu razboiul cu infertilitatea.
Bebecord, nu am reusit sa vad ce contine acel site, poti sa-l trimiti altfel, sunt curioasa ce contine.
Fly, unde esti ghiocel? Ai aflat ce ai in burtica?
Pupici tuturor!!
25+
maria08 spune:
Camelia:Gravidutzele sunt de inteles....
Tare mi-as dori sa se termine lupta cu infertilitatea!!
flyhigher77 spune:
Camelia sunt aici, ma fac si eu ca lucrez !
N-am aflat inca sexul bebelui, sincer nici nu ma grabesc, ma pastrez pentru echo de la dr noastra! Am nervii tari, recunosc . Am scapat momentan de fobia cu nevoia de echo la cateva zile , negociez cu mine de cate ori e nevoie, important e ca nu am semne de ingrijorare, ma simt bine! sunt calma, calma si senina si n-am luat nimic !
Voi cum sunteti, ce faci strumfii?
Maria eu te astept tura asta cu bebe la purtator, tot mereu am pumnii stransi, doar stii!
Helen incearca sa te calmezi, stresul poate influenta totul si nu neaparat in avantajul tau! Relaaax, cu incredere si optimism vei reusi!
15+
bebecord spune:
salutare,
camelia site-ul este reclama, sunt chestii interesante si la preturi cat de cat normale.
pupici fetelor si bafta multa.
31+