FIV- dr. LAURA DRACEA - 10

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

solutia salina se injecteaza la HSG sub radiografie, este o interventie care vizeaza trompitzele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Mea cupla amzule! vezi ce varza am in cap, sa ma ierti, ca-s mama de brotac
Ce nazdravanii faceti voi?

si sanatate!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Mea culpa!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

maria o sa fim una dupa alta eu o sa ma duc la histeroscopie undeva dupa 15 si daca e ok la sfarsitul luni incep si eu inhibarea,
emotii nu mai am ca ma duc pe mana unor profesionisti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Maria, Helen, noroc la histeroscopie, sa veniti cu vesti bune!
Fly, la ce ora ai programare la Iasi? Data o stiu, am si eu in aceeasi zi, poate ne vedem. Ar trebui sa-ti spuna si sexul puiutului, cred ca abia astepti.

Va pup pe toate!!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mai fetelor, ce m-as face eu fara voi?
Cred ca am sa iau o masa sanatoasa dimineata si nu mai mananc pana la 3; daca e ceva sa poata sa-mi faca anestezie.
Amzu: De-ar da Dumnezeu sa vina si vremea cezarienei pentru mine!! Cand a departat colul pentru a introduce camera a durut rau?
Camelia: Multumesc!! Sarcina usoara in continuare!
P.S.: Am ramas cu un semn de intrebare; atunci cand sunt programata voi fi in ziua 23 !!

Mergi la inceput

Maria, stiu sigur ca doare fara anestezie, au povestit mai multe persoane, eu am facut de 2 ori , dar cu anestezie-nici nu am discutat altfel, pot sa-ti spun ca a doua oara nu apucasem sa adorm cand mi-a departat colul si a fost groaznic, noroc ca am adormit apoi si n-am mai simtit nimic.

Multa bafta!

23+

Mergi la inceput

buna dimineata!
am si o intrebare crede-ti ca daca cer sa lucrez la fiv cu un anumit embriolog e o cerere exagerata?

Mergi la inceput

Hellen, de ce? Eu cred ca fac echipa buna impreuna.dar poti incerca!
Recunosc ca m-am gandit si eu la asta, dar sunt si ele pe ture, la punctie a venit una din ele(deci ea a facut ICSI-si multumim lui Dumnezeu-l-a facut bine), iar la ET a venit cea draguta, blonda, Marzan parca o cheama care ne-a sustinut de parca eram copiii ei. Am stabilit cu ea, ca desi au super echipa, nu mai vreau sa-i vad in viata mea, ea s-a prins si-mi zice: atunci va spunem Buna ziua! (si nu La revedere ! cum se obisnuieste),m-am simtit gravida din momentul ala.

Iti doresc din suflet sa te intorci cu bebe la purtator si sa-l duci sanatos la termen!

Am primit PM-ul de la tine, vb cand te intorci de la Bucuresti si ai schema de tratament stabilita, e OK?

Week-end placut tuturor!

23+

Mergi la inceput

ideea e ca tot cu Marzan vreau sa fac, cu cealalta nu prea am incredere si deja am avut o experinta negativa cu ea la spermograma sotului si din cate am citi marzan ar fi mai experimentata ca embriolog, oricum vom face ICSI direct nu vreau sa risc si sa pierd nimic, am citit ce au patit celelalte fete, e drept la alte clinicii si m-am ingrozit.
problema e ca daca am un pitic pe creier cu un doctor nu mai pot lucra cu el,
voi arunca intrebarea cand ma duc la histeroscopie daca raspunsul negativ nu stiu ce voi face

Mergi la inceput