FIV- dr. LAURA DRACEA - 10
Raspunsuri - Pagina 6
hellen79 spune:
maria ce faci?
tu ai mai multa experienta cu ei ce parere ai de embriologii? te-ai intalnit numai cu una sau cu amndoua.
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria08 Mai fetelor, ce m-as face eu fara voi? Cred ca am sa iau o masa sanatoasa dimineata si nu mai mananc pana la 3; daca e ceva sa poata sa-mi faca anestezie. Amzu: De-ar da Dumnezeu sa vina si vremea cezarienei pentru mine!! Cand a departat colul pentru a introduce camera a durut rau? Camelia: Multumesc!! Sarcina usoara in continuare! P.S.: Am ramas cu un semn de intrebare; atunci cand sunt programata voi fi in ziua 23 !! |
eee i-a sa vezi ca o sa vina ... asa ziceam si eu. Cezariana doare fizic tare nasol, dar cine mai simte durerea ... restul, departari de col, lesinuri raman istorie, eu ma gandeam mereu ca tot ce fac, fac pentru puiul meu. Nici o durere n-a fost prea mare.
maria08 spune:
Amzulica: Tu nu vrei sa ma sperii?? Care a fost senzatia cand ai facut histeroscopia, pe bune?? Vreau sa vorbesc cu ei pentru anestezie; eu sunt cam sensibila....
Hellen: La primul FIV cred ca a fost Marzan ( nu mai stiu exact) si acum am facut cu dr. Coricovan.
hellen79 spune:
Si cu care din cele 2 ai prefera sa faci fiv-ul acuma?
Oricum cand ma duc la histeroscopie voi arunca intrebarea, voi vedea ce raspuns primesc. Eu as prefera cu Marzan, cred ca ar fi mai bine macar pentru confortul meu si mai ales al sotului psihic. Indiferent vom face ICSI direct.
bebecord spune:
Buna fetelor,
Maria, eu am facut histeroscopie cu anestezie, nu cred ca se face fara. Am simtit ca o intepatura si apoi a fost bine, mi-am revenit repede. Nu trebuie sa-ti fie frica, trece repede.
Succes.
30+
maria08 spune:
Bebecord: A fost o histero de diagnostic sau operatorie? Ai facut la Gynera? Dr. mi-a spus ca-mi propune fara anestezie....eu sunt moarta de frica!!
bebecord spune:
Salut maria,
am facut histero la maternitatea cuza voda iasi, in sala de operatie. si am facut-o pentru diagnostic.
30+
hellen79 spune:
maria fi curajoasa eu sunt sigura ca o sa fie ok, si mie imi e frica de durere dar nu as vrea sa fac 2 anestezii chiar si locale la un interval de o luna, daca fac acuma si peste o luna la punctie cred ca e prea mult pt ca eu imi revin f greu din anestezii nu vomit dar ma trezesc greu, dupa ce mi se fac perfuzii si acuma la histeroscopie cred ca va trebui sa merg singura ca sotul nu poate si nu cred ca as vrea sa stau singura in tren si adormita
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hellen79 maria fi curajoasa eu sunt sigura ca o sa fie ok, si mie imi e frica de durere dar nu as vrea sa fac 2 anestezii chiar si locale la un interval de o luna, daca fac acuma si peste o luna la punctie cred ca e prea mult pt ca eu imi revin f greu din anestezii nu vomit dar ma trezesc greu, dupa ce mi se fac perfuzii si acuma la histeroscopie cred ca va trebui sa merg singura ca sotul nu poate si nu cred ca as vrea sa stau singura in tren si adormita |
draguta sunt anestezii f. usoare oricum ... iti revii imediat din ele. Eu nu-mi mai aminteam de ex. la punctie ca aratam sotului cu mainile 10 (ovocite) eram in sevraj. Apoi si el ...
maria fii barbata, nu e de speriat, pe bune.
maria08 spune:
Oricum nu am ce face.....merg inainte! Va scriu maine seara cum a fost....daca am sa fiu in stare...
Ma simt oarecum in siguranta cu dr. Dracea; stiu ca are "mana usoara"; am avut un polip la nivelul colului si mi l-a scos fara sa simt ceva, bineinteles ca nu stiam ce urmeaza, altfel as fi simtit eu ceva in imaginatia mea...