FIV- dr. LAURA DRACEA - 10

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Multumesc tuturor!!! Deja facem palnuri de viitopr pentru a putea depasi "cat mai usor" aceasta perioada.
Analizele pentru trombofilie nu le-am facut inca, dar dr. mi-a dat preventiv aspenter....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Maria,CLEXANUL ajuta,daca ai trombofilie,la implantare.
Intradevar pe langa clexan se da aspenter,femibion,acid folic,DAR CLEXAN SE FACE.
Fa-ti macar gena MTHFR,te rog.

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Inna: Multumesc; pana vom face FET-ul am de gand sa fac o paleta mai larga de analiza: trombofilie, imunologice, poate si genetice.....iti multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena1981

Nikoniko, ma simt ok. Nu am dureri, ma simt mai bine decat dupa punctie.Astept si eu sa treaca zilele, insa incerc sa imi cultiv rabdarea si in rest - Cum vrea Dumnezeu. Ma gandesc ca mai mult decat ce am facut nu mai pot face si realizez ca nu eu detin controlul in continuare. Tu cum te simti? Si tu faci BHCG tot pe 30? Pupici tuturor fetelor si mult curaj, Maria!

Elena, si eu tot pe 30 fac beta. Sper sa nu o iau razna pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Nikoniko, eu m-am hotarat sa merg pe 31 la test. Pe 30 sunt foarte ocupata la serviciu si aman o zi. Adevarul e ca mi-e si teama de esec... Tu cum te simti? Eu nu am niciun simptom in afara de sanii durerosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

maria ce faci? cum iti este?
eu am ajuns intr-un final si la punctie care o am luni, mare productie nu am eu dar sa speram sa fie mari si grasi, am 7 foliculi mari, am emotii de nu stiu ce-i cu mine

Mergi la inceput

Hellen: Ce sa fac....incerc sa depasesc, desi e tare greu dupa atata chin.....Sa nu-ti fie teama la punctie, nu simti nimic si te trezesti imediat; eu zic ca 7 e un nr. bun, eu am avut 9 maturi si am ajuns la blasto; iti doresc sa fie totul bine!!
Elena, Niko: Mai este putin, va tin pumnii stransi amandurora!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Buna dimineatza, fetelor
Elena, si eu ma simt mai bine acum decat dupa punctie. Am ameteli cateodata, ceva dureri de burta si de mijloc dar neinsemnate , somnolenta ziua si insomnii noaptea dar le pun pe seama tratamentului hormonal din ultima luna. Avand in vedere ca am avut vreo 8 sarcini pana acum (implinesc 40 de ani in decembrie), pot sa ti spun sa nu cauti semne pt ca fiecare sarcina este diferita(nu exista niste semne stas). La primul copil, am avut cm peste sarcina. La altele, am avut petele roz, la altele nu. Asa ca nu ne ramane decat sa ne rugam la DD...
Maria, iti multumesc pentru gandul bun, si ...keep walking

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Salutare, fetelor! Hellen, bafta cu punctia si mult curaj! Sa ai embrioni foarte buni! Maria, sa nu te dai batuta si sa faci analizele de care vorbeai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielam1971 spune:

buna fetelor,
si eu am de facut bhg in 30 akum dar sincer nu am curaj sunt asa de speriata de un posibil rezultat negativ. eu sunt la primul fiv , sincer nu am nici o somptoma in afara de sani durerosi dar sunt asa din ziua punctiei
sa ne ajute D-zeu pe toate
dana

Mergi la inceput