FIV- dr. LAURA DRACEA - 10
Raspunsuri - Pagina 21
crudiutalida spune:
of Maria,imi pare sincer rau
Dar trebuie sa fi puternica si sa o iei de la capat,trebuie sa reusesti sa ai si tu un
16+ cu
maria08 spune:
Undeva trebuie gasita cauza.....embrionii arata foarte bien la ET , dar nu se implanteaza....
inna08 spune:
Maria imi pare tare rau.Mutatiile pentru trombofilie ti le-ai facut?
Poate asta este cauza.
Citeste postarile aristicai.
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
nikoniko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria08 Si de aceasta data tot negativ este.... |
nikoniko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elena1981 Stau acasa cu bebeii mei si ma simt increzatoare. Am avut 5 blastocisti, mi-au transferat 2 si am congelat 3. Mi-au dat multe sperante dr si embrioloaga ca sunt niste embrioni f buni si chiar inainte de ET unul dintre ei a iesit din invelisul lui, gata sa se implanteze. Mi-au dat o stare de bine... Fac BHCG pe 30. Bafta multa Maria, Nikoniko! Astept vesti bune inainte de vestea mea buna! |
flyhigher77 spune:
oooofffff maria imi pare sincer rau! Fa-ti un profil de trombofilie, cine stie, poate asta ar putea fi cauza problemei de implantare! fii tare si nu renunta, cu siguranta vei fi si tu mamica!
20+ cu
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
hellen79 spune:
maria ce pot sa sun e decat ca imi pare rau, acuma trebuie sa fi increzaroare in viitor, ai si 3 omuleti care asteapta sa ii iei acasa
Elena1981 spune:
Nikoniko, ma simt ok. Nu am dureri, ma simt mai bine decat dupa punctie.Astept si eu sa treaca zilele, insa incerc sa imi cultiv rabdarea si in rest - Cum vrea Dumnezeu. Ma gandesc ca mai mult decat ce am facut nu mai pot face si realizez ca nu eu detin controlul in continuare. Tu cum te simti? Si tu faci BHCG tot pe 30? Pupici tuturor fetelor si mult curaj, Maria!