FIV- dr. LAURA DRACEA - 10
Raspunsuri - Pagina 23
maria08 spune:
Elena, Niko, Dani: Sunt cu gandul alaturi de voi!!!
Hellen: Cum a fost la punctie?? Asteptam vesti bune!!
hellen79 spune:
maria la punctie a fost ok, am avut 6 ovocite in diverese stadii de dezvoltare acuma asteptam sa vedem cate s-au fertilizat, dupa punctie a inceput distractia de la anestezie mi s-a facut rau, am avut un pic de hemoragie si cadere de tensiune si dureri de burta de care nu am scapat nici acuma, dar toate astea nu conteaza daca se lasa cu un bebe
bafta la toate fetele care se testeaza saptamana asta
va pup pe toate
bebecord spune:
Salutare fetelor,
Trebuie sa va dau vestea cea mare. De joi pe 24 martie am devenit parintii a doi flacai Horia, 3 kg si David 2.750 kg. Bebeii sunt bine, sanatosi de ieri suntem acasa, papam si facem nani.
Suntem in al noualea cer.
Va pup pe toate si va doresc din suflet sa traiti sentimentele pe care le traim noi acum.
Mami de
CAMELIA28 spune:
Bebecord, FELICITARI!!
Va dorim sanatate baietilor si voua parintilor sa aveti grija si sa va bucurati de ei.
Ma uit la burtica si mi se pare uneori ca parca nu-i a mea,dar durerile astea crunte de care nu am scapat si meciurile de box ale baietilor imi amintesc ca nu traiesc doar un vis, ci e chiar adevarat, e burta mea!
Mult, mult noroc fetelor ce sunt la inceput de drum!
31+
hellen79 spune:
am si eu o intrebare m-as putea vopsi intre punctie si transfer, mi-au crecut ghioceii cam tare, cei de la clinica mi-au spus ca pot sa ma fac curcubeu in par daca vreau si acuma si daca se prinde, eu sunt satena dar ma vopsesc cu blond deci vopseau are amoniac ca altfel nu prinde
daca am facut punctia ieri pe la 3.30 cam cand ar trebui sa ma sune sa-mi spuna cati embrionii am?
CAMELIA28 spune:
Hellen, poti sa te vopsesti, problema va fi in primul trimestru, adica ar fi bine sa eviti, am o prietena care doar l-a mai decshis putin, fara amoniac, zic eu ca ai sa rezisti si fara radacini facute.
Ar trebui sa te sune astazi pana la finalul programului, deci este timp, linisteste-te, va fi bine. Sa nu uiti sa te rogi, sa bei multa, multa apa si sa bei seara putin vin rosu. Doamne ajuta!
31+
flyhigher77 spune:
hellen bafta multa!
bebecord felicitari! Sa fiti sanatosi!
camelia te apropii vertiginos de termen, ma bucur pentru voi! Sanatate!
21+ cu
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
mrg spune:
Buna fetelor!
Sunt noua pe acest forum.Am citit ce ati scris voi pana acum si urmaresc cu interes ce scrieti,deoarece si eu doresc sa fac un fiv. Sunt la inceput de drum(abia fac analizele)si prima intalnire cu dr Dracea o am pe 14 apr...
Va doresc multa sanatate,reusita si poate mai imi dati si mie cate un sfat!
hellen79 spune:
din 6 , vocite doar 3 s-au fertilizat , sunt un pic dezamagita, maine aflu cand fac et joi sau daca sunt toti ok sambta, sper macar sa fie sambata cu toate ca abia astept sa-i iau acasa