FIV- dr. LAURA DRACEA - 10

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Stau acasa cu bebeii mei si ma simt increzatoare. Am avut 5 blastocisti, mi-au transferat 2 si am congelat 3. Mi-au dat multe sperante dr si embrioloaga ca sunt niste embrioni f buni si chiar inainte de ET unul dintre ei a iesit din invelisul lui, gata sa se implanteze. Mi-au dat o stare de bine... Fac BHCG pe 30. Bafta multa Maria, Nikoniko! Astept vesti bune inainte de vestea mea buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Da, nr asta 5 e cu noroc! Eu am avut 20 ovule si am fost f suparata ca am avut doar 5 blasto, din care cei 2 transferati la fel ca la tine Elena, ca dr Marzan era f incantata incat voia sa-mi transfere doar unul pt ca sunt tanara si a avut dreptate... acum asteptam 2 flacai! Am plecat de la Gynera f linistita, ferm convinsa ca sunt gravida si asa a fost. Fetelor, Dumnezeu e mare, trebuie doar sa avem incredere si rabdare.

Bebecord, ce faci? Cum esti? cand nasti?
Amzulica, unde ai disparut?

Pupici tuturor, sanatate si noroc!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Niko, Elana: Doamne Ajuta!!
Camelia: Asa este, Dumnezeu e mare si are grija de noi toti! Iti doresc sa-ti creasca sanatosi flacaii si sa-i aduci pe lume cu bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecord spune:

Salutare fetelor,
Noi suntem bine, maine ma internez si joi fac cezariana. Sunt foarte multumita ca am ajuns pana aici, sint 37 de saptamani, iar flacaii au stat cumintei.
Avem emotii mari, nu-mi doresc decat sa fie sanatosi. Sotul meu de duminica nu are somn si nici pofta de mancare , parca naste el. Dupa atat asteptare cred si eu.
Va pup pe toate si va doresc sa vi se implineasca maretul vis, vorba Cameliei, trebuie sa credeti si Dumnezeu va va ajuta.
Pentru ultima data cu semnatura pe care am asteptat-o 6 ani +37
Data viitoare nu vom mai fi 2 in 1

Mergi la inceput

Bebecord: Iti doresc sa-i aduci pe lume cu bine si sa te refaci repede!!
Fetelor, eu sunt "varza"....am facut ieri un sure check care a iesit negativ, azi am recoltat pentru beta hCG , dar nu am mari sperante......si mai sunt si singura , sotul nu e langa mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

maria asteapta testul de sange, in cate ore trebuie sa ti-l dea, noi toate suntem alturi de tine si trebuie sa fi puternica
bebecord nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Maria, nu deznadajdui! Nu e cazul! Mie dr mi-a spus clar sa nu fac test de urina ca nu e relevant! Doar BHCG iti poate spune! Stiu ca e greu, dar tb sa ai rabdare. Testul pe care l-ai facut e egal cu 0! Roaga-te si fii increzatoare! Asteptam rezultatul pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Maria nu dispera, in cazul meu si al Cameliei ne-au iesit testele de pipi pozitive pentru ca amandoua aveam sarcina gemelara si de aici un nivel mai ridicat de hormoni de sarcina!
Hai ca va fi bine, iti tin pumnii, ramai optimista!

20+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Multumesc!!!
Elena: Stiu "teoria" cu testul, dar cand te lupti ani la rand pentru a face un copil........ai vazut ca fetele care au rams au avut testele pozitive inca din ziua 7....oricum nu pot schimba nimic, Doamne Ajuta sa fiu puternica si sa trec peste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

bebecord ma bucur ca ati ajuns la linia de sosire! Nastere usoara bebei mancaciosi si laptic mult!

20+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput