FIV- dr. LAURA DRACEA - 10

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Elena: Sunt cu pumnii stransi pentru tine!!!! Sa vii cu vesti bune!! Iti doresc sa ai cat mai multi blasto!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Elena multumesc, iti doresc si tie o fetita nazdravana! Bafta multa!
Maria am un sentiment bun in ce te priveste! Doamne ajuta ca Bunavestire sa-ti aduca vestea cea mare!
Hellen e important sa ramai optimista, ca nici eu n-am fost o mare ouatare, desi am avut 20 de foliculi doar 5 au avut ovule bune! Bafta!
nikoniko, anamariam79, bafta multa fetelor!

20+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Fly: Daomne Ajuta sa fie asa cum spui!!! M-au luat niste emotii...miercuri pleaca sotul din tara pentru cateva zile si va trebui sa primesc vestea de una singura!! Am momente cand sunt convisa ca-s gravidutza si dupa ceva timp imi revion....ma gandesc ca de fapt e acelasi rezultat ca si la celelalte 2 incercari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

maria eu sunt sigura ca o sa fie bine, si nu esti singura esti cu noi toate ,
fly la mine vineri se punea problema sa nu fac FIV-ul deloc luna asta si sa mai amanam cateva luni
astazi am primit vesti mai bune, a inceput gonal F sa-si faca treaba, endometru a crescut si foliculii au inceput si iei sa creasca si speram ca pe sambata duminica facem punctia, joi aflam cand
sa fie cu lipicii la cele care fac astazi ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Hellen, am vazut ca esti din Iasi ca si mine. Cu monitorizarea cum faci? Nu cred ca mergi de fiecare data la clinica in Bucuresti nu?

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

maria eu sunt sigura ca o sa fie bine, si nu esti singura esti cu noi toate ,
fly la mine vineri se punea problema sa nu fac FIV-ul deloc luna asta si sa mai amanam cateva luni
astazi am primit vesti mai bune, a inceput gonal F sa-si faca treaba, endometru a crescut si foliculii au inceput si iei sa creasca si speram ca pe sambata duminica facem punctia, joi aflam cand
sa fie cu lipicii la cele care fac astazi ET

Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

ana marea majoritate a fetelor din iasi, sau din partea moldovei, au mers la dr. grigore pt monitorizare,poti sa te duci la ea pt PAP si histeroscopie pt dosarul de fiv
cazul meu particular este ca daca nu venem pt ultimile eco la bucuresti pt mine tura asta ar fi fost un fiv ratat, pt ca a putut doamna doctor sa vada ca ceva nu merge bine si sa intervina,
asa ca cand te hotarasti sa vi sa faci fiv sa-ti iei cateva zile libere de la servicii in caz de
eu am fost vineri, am fost azi, ma mai duc joi, sa vedem cand facem punctia si am inceput inhibarea pe 21 februarie, la mine e un caz mai dificil avad un fsh mare si probleme cu tiroida, care inhibarea mi-a dat-o peste cap, acuma mi-am facut vineri analize si se pare ca e ok,
astazi sunt un pic mai optimista vineri si sambata am fost la pamant si eu si sotul

Mergi la inceput

Hellen: Se pare ca lucrurile evolueaza in bine!!
Fetele gravidutze, am si o eu o rugaminte......ati facut cumva test de urina inatnte de cel de sange?? Nu ma certati, dar parca nu mai am rabdare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

hellen79, flyhigher77, multumiri pt gandurile voastre bune. Eu am emotii mari, azi am fost la et - 2 i am luat acasa, alti 5 au ramas la crio. Va doresc tuturor sa va atingeti visul. ...stiti voi cum e vorba aia : "no pain, no gain".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Maria , eu am facut test Barza la 7 zile de la ET(la ambele FIV-uri ) si mi-au iesit pozitive, roz foarte ,foarte pal, dar pozitive. Bafta!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Maria eu am facut test de pipi cu 1 zi inainte de testul de sange si-a iesit slab pozitiv! Ramai optimista, Doamne-ajuta! Suntem aici sa te sustinem! Te-asteptam sa impartasesti vestea cu noi!
Hellen niciodata sa nu-ti pierzi speranta, Dumnezeu face minuni!
Pup toate fetele in focuri!

20+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput