FIV- dr. LAURA DRACEA - 10

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

hellen, camelia am aprox. acelasi tratament pe care-l ai tu hellen de la dr Uscatescu, banuiesc. Imi fac hemoleucograma la 2 sapt si nici urma de anemie, eu cred ca va functiona si la voi! Eu personal nu m-am ingrasat de la vitamine, nici pofta de mancare mai mare nu am, deocamdata mi-a crescut strict bombeul si ma simt bine!
cu drag!

19+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Camelia, la mine in sarcina cu Miruna au mers bine niste fiole de fier TOT’HEMA , ajunsesem la 11,6, tot era putin sub limita, dar cat de cat ok. Nici nu ma constipam de la el, in schimb ma lua putin ameteala daca il luam pe stomacul gol.

Nikoniko, wow!!! Bravo pentru productie! Iti doresc sa-ti dea DD cei 2 gemanuti pe care ti-ii doresti, si cum iti urez tie, imi urez si mie . Foarte dulce ce spui tu acolo despre palmutele lu’ bebe pe fata ta! A mea inca nu spune nici macar mama, dar tot e cel mai frumos sentiment cand ma atinge cu manutzele ei delicate. Of, asa o vreau sanatoasa, pe picioarele ei, sa o vad mare la casa ei, cu copii, cu cariera, si sot iubacios, cu tot ce trebuie in viata asta. Scuze de offtopic.

Elena, buna buna si la tine productia. Hai cu bebeii!

Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Nikoniko, ce schema de tratament ai avut, de ai avut asa o productie? Si ce ai mai luat pe langa, suplimente, vitamine?

Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

anamariam79, sa te auda DD si sa ti daruiasca bb si sa fie toate cum vrei tu.
Cat despre schema de tratament, in perioada de inhibare-gonapeptyl 1 fl pe zi injectabil subcutan, iar din 3 martie pana pe 11 martie-1/2 fl gonapeptyl+ 225 gonal f pen, 12,13 martie 1/2 fl gonapeptyl+ 150 ui gonal f pen. In rest, 1 aspenter zilnic+ 1 cps selezin. Atat.
M-a sunat dr Marzan de la Gynera azi. E si ea, ca si dr. Codreanu, o tipa superok. Imi spunea ca s-au fertilizat 13 ovocite. Savedem ce mai e pana luni...Bafta fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Fetelor, voi dupa punctie cum v ati simtit? Ca eu mai am putin siplang de dureri...Am luat un calmant, dar mi s a cam umflat burta. Voi ce simptome ati avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Niko: Este normal disconfortul, dar daca nu cedeaza durerea dupa no-spa vorbeste cu cei de la clinica...poate e o usoara hiperstimulare....nu te speria, daca e ceva te sfatuieste dr ce-i de facut.
Elena: La ET nu simti mare lucru; iti vor da diazepam ( eu am luat doar 1/2 deoarece la celalalte FIV-uri mai aveam putin si adormeam pe masa) si un supozitor care te vor relaxa. Succes1
Hellen: Draga mea , iei o 'sacosa" de medicamente ; pe cand faci punctia??
Eu ma simt bine, azi prima zi de munca, incerc sa-mi ocup timpul....si ma rog la Bunul Dumnezu ca saptamana cu o sarbatoare asa de mare cum e Buna Vestire sa ne aduca si noua o veste minunata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

se pare ca nu am raspuns bine la menopur, 3x zi pe zi acuma pe lanaga 3x zi trebuie sa fac si 15o gonal f, la care stiu sigur ca am raspuns bine cand am facut IA, sunt sanse mari sa nu fac acuma FIV
si ca sa nu mai spun ca menopurul mi-a atacat si endometru inainte era gros f probleme fara nici un fel de stimulare acuma e 2 -3 cm
luni astept sa vad ce-o fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Hellen: Iti doresc sa fie bine pana la urma, chiar daca nu va fi sa faci acum; fiecare organism are particularitatile lui....dar cred ca cei de la Gynera o vor scoate cumva la capat !
Eu sunt bine, ma cam dor ovarele si burta uneori; am remarcat ca nu mai "pierd" asa mult din ovulele de arefam ,sper sa fie semn bun; vreau sa va aduc vesti bune saptamana viitoare, dr. mi-a "promis" 2 baieti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

maria asa o sa fie sunt convinsa,
eu astept ziua de luni sa vedem ce-o fi, decand am inceput sa fac si gonal f m-au luat niste dureri de burta de mor, eu iau asta ca un semn bun, inseamna ca creste ceva acolo
vineri eram la pamant acuma suntem un pic mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Astazi e o zi importanta pentru mine si bebeii mei. Merg la embriotransfer. La ultima discutie cu dr Marzan aveam 4 embrioni A, 6 embrioni B si 1 C.
Hellen, sunt sigura ca vei reusi. Incearca sa privesti lucrurile mai optimist!
Maria, cand vei afla vestea cea buna?
Fly, e superb ca ai fetita!!!

Mergi la inceput