FIV- dr. LAURA DRACEA - 10
Raspunsuri - Pagina 17
flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria08 De ieri am in burtika 2 blasto "perfecti"!! Din 8 au ajuns la blasto 5, dar unul nu e prea stralucit...ceilalti 3 i-am congelat. |
Draga mea sa spunem ca in ce ma priveste 5 e numar norocos, 5 blasto, 2 transferati si-o fetita nazdravana in evolutie! E foarte bine! Doamne ajuta sa fie cu noroc si la tine, ca m-am saturat de cand te astept la odisee, e timpul! Astept beta uriasa!
Tuturor noilor aspirante va doresc din toata inima muuulta bafta si copii sanatosi si isteti!
19+ cu
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
doinaelena78 spune:
Maria sunt foarte fericita pentru tine.Urmeaza o perioada de asteptare, dar cu siguranta va merita.Toata gasca de pe forum vom fi mamici anul acesta, cu ajutorul lui D-zeu. Felicitari!
18+ cu
Ella2010 spune:
[red]Nikoniko
A durat cam o luna. Dar eu am preferat sa scurtez timpul de asteptare si sa merg la dr. Codreanu. Ma felicit pt alegerea asta. Este un om si un medic de exceptie. Iti doresc succes. Ti-ai facut baremul de analize? Cum stai? Pt ca mie dr mi a spus ca sunt un caz atipic (amh 7,2 si 15 foliculi in urma stimularii). Bafta si rabdare
Aparent stau bine, doar ca nu raman insarcinata. Eu am inceput investigatiile la alta clinica. Nu am tot ce se cere la Gynera in lista de pe site. Amh-ul il fac saptamana viitoare. Multa bafta si tie!
anamariam79 spune:
Voi v-ati facut dinainte investigatiile? Eu ma gandeam ca iti spune la prima intalinire ce si cum e de facut, ca banuiesc ac variaza de la caz la caz. Sau exista setul standard (inteleg ca il luati de pe site) si apoi mai adauga la fiecare dupa cum este cazul?
Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna
flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariam79 Voi v-ati facut dinainte investigatiile? Eu ma gandeam ca iti spune la prima intalinire ce si cum e de facut, ca banuiesc ac variaza de la caz la caz. Sau exista setul standard (inteleg ca il luati de pe site) si apoi mai adauga la fiecare dupa cum este cazul? Ana cu bebe Miruna-Andreea pozici cu Miruna |
anamariam79 baremul de investigatii se gaseste pe site sau il poti solicita de la clinica pe email. Daca atunci cand ajungi la clinica ai mai toate analizele facute castigi foarte mult timp, putand demara foarte repede procedura FIV.
Bafta multa tuturor fetelor!
19+ cu
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
hellen79 spune:
fly sa-ti traiasca fata, vreau si eu una,
maria ce faci cum te simti, cate zile stai acasa?
eu am fost la fundeni si nu m-am intors cu vesti nici rele nici bune , se pare ca nu am probleme cu trombofilia dar am sisteul imunitar facut praf si o anemie f severa, mi-a dat o sacosa de vitamine si trebuie sa repet analizele intr-o saptamana sa vada daca cum reactionez, daca nu asimilez nimic trebuie sa iau clexane inainte de ET
CAMELIA28 spune:
Hellen, ce inseamna anemie f severa? Si ce tratament ti-a dat? Te intreb pt ca si am anemie pe sarcina si am incercat deja trei forme de fier si nici una n-a mers.
Pupici si bafta!!
29+
nikoniko spune:
Buna seara fetelor
Cum esti elena1981? Cum te simti?
Am avut 18 ovocite(dr a zis ca pt varsta mea e mai mult decat spera)...
Sa speram ca rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor.
Imi doresc inca doi copii pt ca mai am un baiat de 16 ani-Alex.
Va doresc sanatate si sa va vedeti visul transformat in realite. Pt ca nimic pe lume nu se compara cu sentimentul pe care il ai cand copilul tau iti prinde capul in manutzele lui mici si te alinta si ti spune "frumoasa mea, iubita mea". Sigur astea s doar amintiri...Pt ca la 16 ani, lucrurile stau diferit. E aproape razboi. lol. Dar e tot minunat...
Astept vesti de la voi
Elena1981 spune:
Dupa multe emotii, ieri am facut punctia. Totul a decurs foarte bine si foarte rapid (mi s-a parut ca timpul a trecut foarte repede). Mi-am revenit imediat dupa anestezie si eram ca "noua", asa ca am plecat repede acasa. Am vb cu embrioloaga -dr. Marzan, care mi s-a parut extraordinara si de un devotament cum nu am mai intalnit- si am 14 ovocite, insa nu par toate mature. Astazi sper sa aflu cate ceva despre embrioni.
Maria, cum a fost la embriotransfer?
Va pup pe toate!
hellen79 spune:
camelia eu trebuie sa iau asa 3x magneb6, 1 Femibion, 1 acid folic, 1 centrum materna, 2X cetebe , 1 vitamina E, omega, aspenter , eu cred ca o sa aiba la mine efect pt ca pana acuma nu am luat decat acid folic de frica sa nu ma ingras si nici in 9-10 ore de servici nu prea mancam si daca mancam luam numai prosti,la mine problema e imunitatea mi-a spus ca anemia se rezolva mai rapid
restul fetelor astept teste cu 2 liniute poate asa prind si eu mai multa incredere