FIV- dr. LAURA DRACEA - 10
Raspunsuri - Pagina 16
Elena1981 spune:
La mine a intervenit o alta problema urata: am racit sau am luat o viroza si ma simt ingrozitor-amigdale f. umflate, dureri de cap, febra... Am sunat la clinica si mi-au spus ca pot lua orice medicamente pentru a ma trata, pe langa tratamentul hormonal. Sunt tare ghinionista. Sper sa imi revin pana maine si sa pot merge la monitorizare. Va doresc multa sanatate!
nikoniko spune:
Hello
Sunt noua pe aici, dar va urmaresc de ceva vreme. Mai precis de cand m am hotarat sa fac fiv. Sper sa fie the first and the last...
Maine merg la ultima monitorizare la dr. Codreanu-Gynera, iar miercuri urmeaza punctia. Sper sa fie ok, dr zice ca e bine, f bine chiar. As vrea sa va cer opinia. AMH 7,2, analize ca la 18 ani, in urma stimularii 12 foliculi, in iua a 10 a de stimulare estradiol 1973 si endo 10,5. In urma experientelor voastre, ce parere aveti?
Am apelat la fiv, pt ca in 2006 am facut o intrerupere de sarcina care a avut ca urmare alipirea uteruli si obturarea trompelor...Aveam 35 de ani...
hellen79 spune:
maria azi iei puiutii acasa si de data asta o sa stea cu tine 9 luni,
eu m-am umflat ca un butoi si beau apa si ceai la greu si cu venirea primaverii am vrut si eu sa ma fac o floricica si m-am iritat de la epilat si sunt o maimuta oparita, sper sa-mi treaca pana vineri cand ma duc la control, ca ma fac de ras
niko eu cred ca ai mari sanse mai ales ca ai raspuns bine la stimulare, eu la 32 am analizele unei de 45 si se pare ca am raspuns la stimulare la fel, la mine singurul lucru pozitiv e edometru care se pare ca e bun
elena in privinta medicametelor poti lua orice eu cand am fost, inanite sa icep inhibarea, eram racita si mi-a spus sa ca pot lua tot ce vreau si eu si sotul e bine totusi sa nu fac sotul febra pana la punctie ca asta cam distruge gigei,
Elena1981 spune:
Salutare!
Ma simt mult mai bine astazi si pot merge si eu la ultima montorizare.
Nikoniko bine ai venit si cred ca vom face punctia in aceasi zi, adica miercuri, insa eu merg la dr. Dracea.
hellen79,multumesc mult ca m-ai linistit cu raceala mea. Sper ca pana la urma tot raul sa fie spre bine.
flyhigher77 spune:
Elena sunt atatea femei care racesc si mai raman si insarcinate natural. Nu-ti fa griji, raceala nu va influenta punctia! Sanatate multa si bafta!
Maria asteptam vesti!
Hellen, nikoniko bafta multa!
19+
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
anamariam79 spune:
Buna fetelor. Ma primiti si pe mine in club? Ana ma numesc, ai am aproape 32 de ani. La noi problema este urmatoarea: avem o fetita de 10 luni, Miruna, diagnosticata cu o boala genetica cu prognostic foarte foarte rau, desi eu am incredere ca DD face o minune si mi-o face sanatoasa. Si FIV ar fi pentru noi modalitatea prin care sa facem un copil sanatos (adica sa nu dezvolte boala pe care o are fetita), pentru ca se pare ca amandoi suntem purtatori. Evident ca habar nu am avut pana la diagnosticul fetitei, pt. ca nu intra in categoria bolilor standard care se cauta la DT sau TT, nici macar la amniocenteza - trebuie sa ai in familie ca sa stii sa cauti dupa boala asta (Atrofie Musculara Spinala). Am discutat de mai multe ori cu cei de la Gynera pe email, si la ei in clinica se face testarea genetica pentru o anumita boala inainte de embriotransfer (deci se cauta tintit o anumita boala - trebuie sa stii care e).
Acum incerc sa fac o programare, si sa vedem ce urmeaza. Voi medicamentele pt. stimulare le gasiti in tara? (stiu ca difera de la caz la caz medicatia).
Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna
Ella2010 spune:
Nikoniko, a durat mult pana ai fost programata la FIV?
Urmeaza sa fac si eu pasul acesta la Gynera, dar mai am inca analize de facut pentru a merge cu profilul cat mai complet la dr Dracea.
Multa bafta si sa se lase cu bebe!
Vad ca avem aceeasi varsta.
maria08 spune:
De ieri am in burtika 2 blasto "perfecti"!! Din 8 au ajuns la blasto 5, dar unul nu e prea stralucit...ceilalti 3 i-am congelat.
Va multumesc tuturor pentru sustinere!!
Hellen: [/red Nu am facut ICSI la nici una din proceduri, nu a fost nevoie; iti doresc ca totul sa fie bine si cu rezultatul asteptat.
Ana:Sa nu-ti perzi niciodata nadejdea in Bunul Dumnezeu; poate face o minune si pentru voi si va afce bb-lina sanatoasa! Sa stii ca la Gynera gasesti o echipa serioasa!!
[red]Ella, Niko: Tin pumnii stransi pentru miercuri!! Luna acesta va fi plina de vesti bune la Gynera!!
anamariam79 spune:
Maria, felicitari iubita! Sa dea DD sa se prinda bine bebe, sa fie sanatos/sanatoasa si sa va aduca fericire si implinire. Iti schimba atat de mult viata in bine un copil, chiar si eu care am probleme cu fetita spun asta.
Am mare incredere in cei de la Gynera, nu stiu de ce, am asa un feeling pozitiv. Am mai dsicutat cu alte 2 clinici din Bucuresti (nu spui cine, persoane importante), dar parca cu Gynera fuzionez, desi am vorbit doar pe mail. Poate ca au fost promti, si mi-au dat 1 mil. de detalii si materiale informative pt. problema noastra.
Eu voi ajunge pe 22 in Bucuresti (ma duc doar sa obtin mai multe informatii de la o alta clinica, asa pentru mine, sa fiu cu lectiile facute cand ajung la Gynera; asa simt eu ca e bine, nu dati cu rosii, ca tot la Gynera il fac pe bebe 2 si/sau 3 ). Si cand avem si noi parintii analizele genetica gata, ne programam.
Ce complicat va fi la noi, dupa ce ca vom ajunge la un numar mic de embrioni de ziua 3 sau 5, se va micsora si mai rau dupa testarea genetica.
Bafta multa fetele!
Citat: |
citat din mesajul lui maria08 De ieri am in burtika 2 blasto "perfecti"!! Din 8 au ajuns la blasto 5, dar unul nu e prea stralucit...ceilalti 3 i-am congelat. Va multumesc tuturor pentru sustinere!! Hellen: [/red Nu am facut ICSI la nici una din proceduri, nu a fost nevoie; iti doresc ca totul sa fie bine si cu rezultatul asteptat. Ana:Sa nu-ti perzi niciodata nadejdea in Bunul Dumnezeu; poate face o minune si pentru voi si va afce bb-lina sanatoasa! Sa stii ca la Gynera gasesti o echipa serioasa!! [red]Ella, Niko: Tin pumnii stransi pentru miercuri!! Luna acesta va fi plina de vesti bune la Gynera!! |
Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna
nikoniko spune:
Salutare Ella
A durat cam o luna. Dar eu am preferat sa scurtez timpul de asteptare si sa merg la dr. Codreanu. Ma felicit pt alegerea asta. Este un om si un medic de exceptie. Iti doresc succes. Ti-ai facut baremul de analize? Cum stai? Pt ca mie dr mi a spus ca sunt un caz atipic (amh 7,2 si 15 foliculi in urma stimularii). Bafta si rabdare
Maria FELICITARI si sa dea dd sa auzim numai de bine.
Btw, mi e tare frica de sindromul de hiperstimulare care poate sa apara dupa punctie
Tu cum esti?