FIV- dr. LAURA DRACEA - 10

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

O primavara minunata pentru toata lumea cu multe realizari!
Maria ce faci ai facut si eco nr 2.
Eu sunt un pic dezunflata dipherelin-ul mi-a cam dat tiroida peste cap si astept eco 1 si analizele sa vad ce a iesit din cauza asta va trebui sa fac menopur la greu
si plus ca daca se prinde nu e bine pt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Hellen: Maine merg la echo 2, sper sa fie cativa foliculi, e prima data cand fac stimulare cu menopur si sper sa nu am surprize.
Cand despre tiroida, tu oricum faci tratament pentru asta....nu-ti mai face ganduri aiurea...Doamne Ajuta sa se prinda si vei urmari TSH pentru a putea lua tratamentul corespunzator...a fost o vreme cand eram si eu stresata cu TSH-ul....dr. din Constanta mi-a spus sa als deoparte pentru o perioada proiectul bb , insa am fost la o a 2- parere, un endocrinolog f. bun din Bucuresti si m-a linistit...toate celelalte analize erau in regula ( ma refer la cele pentru tiroida) doar TSH-ul era in neregula....se pare ca a fost transzitoriu, lucrurile au revenit la normal dupa o vreme......sper sa ramana asa!! Cand faci echo?

Mergi la inceput

maria sunt un pic speriata de valoare tsh ca e un pic cam mare, nu l-am avut asa nici o data, am bifat de 2 endocrinologi din iasi si bine inteles doza de euthyrox nu coincid asemanator dar nu la fel , si eu nu stiu pe care sa-l ascult cand ma duc la buc, pt ultima eco si punctie voi merge si la cel de la gynera, e f important sa am dupa ET o valoare buna a THS , stiu ca par paranoica dar imi doresc un copil sanatos,
astept sa-mi spui cate ovocite ai, eu nu sper la f multe din cauza tsh om vedea din pacate eco o fac sambata in loc de vineri dar asta e
bafta multa maine

Mergi la inceput

ce faci maria cum stai cu productia?
pentru cine a mai facut fiv la prima eco poate sa-ti zica cam cati folicului ai sau nuami incepand cu a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Hellen: De regula la o 2- a echo ( cand deja ai inceput stimularea) poti sa stii p ce te bazezi, cu toate ca abia dupa punctie stii exact cate ovule mature ai avut. Eu am pe OD 7 folicului mai marisori si pe OS mai multi, nu mai stiu exact, sper sa ne putem baza pe 10 ovocite mature.....astept rezultatul de l aestradiol si in functie de rezultat fac maine sau luni echo. S-ar putea ca miercuri s afac punctia, Doamne Ajuta!!

Mergi la inceput

bravo maria sa fie cu succes,
la mine e din rau in mai rau mi-a iesit estradiol 119 si progesteronul 10, in loc sa ma apuc de menopur am ramas tot la dipherelin, nici eco 1 nu mai fac
poate sa-mi spuna cineva cat de prost mi-a iesit estradiol-ul si progesteronul, ca eu nu ma pricep ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Felicitari pt productie, Maria! Iti tin pumnii sa dai lovitura decisiva infertilitatii si sa intri in randul gravidelor, paranoice, dar gravide! Valabil si pt Hellen

Noi ne-am perfuzat 3 zile cu Gynipral+No-spa si mare lucru nu am rezolvat, asa incat nu-mi mai fac iluzii ca mai scap de durerile astea pana la termen.

Amzulica, ai spus la un moment dat ca ai avut in sarcina niste contractii, nedureroase, ai scris si o denumire, poti sa le descrii putin? Si daca ai avut lenjerii de patut de la Ikea, cum s-au purtat?
Mie imi plac la nebunie si voi ruga pe cineva sa-mi cumpere.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

Salutare fetelor! Imi pare rau ca nu am mai scris de mult timp.Noi suntem bine, in grafic, usoare dureri de burtica si migrene, dar trecatoare. La eco am aflat ca va fi baietel, nu ca ar fi contat foarte mult sexul. Dar ne bucuram nespus.
Fly, multumesc de urari si iti doresc un bebe cu un sex surpriza sanatos.
Maria succes! ce a fost mai greu a trecut.
Fetelor gravidoase nastere usoara si la termen!
Celor in curs de FIV multa bafta si D-zeu sa va ofere sansa de a deveni mamici!
Va pup pe toate si pastram legatura.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CAMELIA28

Noi ne-am perfuzat 3 zile cu Gynipral+No-spa si mare lucru nu am rezolvat, asa incat nu-mi mai fac iluzii ca mai scap de durerile astea pana la termen.

27+

Camelia imi pare sincer rau! si la mine au revenit durerile in dupa-amiaza asta, desi initial cedasera durerile la gynipral pastile!
sun maine la clinica sa vad ce pot face! presimt ca urmeaza perfuzare si la mine, din pacate! sanatate multa si rabdare, ca numai asa trecem peste toate!

18+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Bine Hellen , dar cine ti-a zis ca nu sunt bune? Sa-ti dea si o explicatie, sunt mai multe unitati de masura, noi am avut estrogen 12 si progesteron 0.7, dar repet nu stiu ce-s astia.
Te pup, trebuie sa fie bine!

27+

Mergi la inceput