FIV- dr. LAURA DRACEA - 10
Raspunsuri - Pagina 12
flyhigher77 spune:
doina ma bucur de vesti bune! sanatate multa in continuare si bebe in grafic!
maria, hellen Doamne ajuta sa fie bine!
pup toate fetele!
18+
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
flyhigher77 spune:
doina felicitari pentru baietel!!!
ma scuzi,dar citesc si gandesc in reluare!
18+
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
hellen79 spune:
voi cum ati facut dipherelin 0,1 pe zi si din ce zi a CM?
eu fac 1/2 de dipherelin pe zi incepand cu ziua 11 de CM, monenta sunt in ziua 22 de CM si am facut deja 12 injectii,
Gabi_B spune:
Cami, se cheama contractii Braxton-Hicks alea nedureroase. Imi pare rau sa aud, fetelor, ca aveti dureri de burtica. Eu in perioadele cand am avut, faceam injectii intramusculare cu Scobutil maxim 2/zi si No-Spa maxim 3/zi(astea dooor!). La perfuzii n-am ajuns.
Va pup pe toate
Gabi+35
placenta previa centrala
flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_B Cami, se cheama contractii Braxton-Hicks alea nedureroase. Imi pare rau sa aud, fetelor, ca aveti dureri de burtica. Eu in perioadele cand am avut, faceam injectii intramusculare cu Scobutil maxim 2/zi si No-Spa maxim 3/zi(astea dooor!). La perfuzii n-am ajuns. Va pup pe toate Gabi+35 placenta previa centrala |
gabi ce aproape sunteti, asa ma bucur pentru voi! Doamne ajuta in continuare!
Am facut no spa injectabil, dar nu mai functioneaza tura asta! macar reactionez la gynipral pastile, mi-am revenit bine de ieri pana azi-dimineata! nu stiu ce-mi provoaca durerile, sper sa nu apuce sa lase urme! raman optimista!
camelia, cum esti?
18+
CAMELIA28 spune:
Fly, nici eu nu mai stiu cum sunt! Am contractii din alea de care zice Gabi, cand spun nedureroase inseamna ca am doar strangeri suportabile de burtica, pe cand partea de jos ma doare continuu, acum parca m-a mai lasat putin, efectul intarziat al perfuziilor..
La ce te referi cand ai spus ca speri sa nu apuce sa lase urme? Stai linistita , eu vb cu baietii si le spun ca nu e vina lor, ei doar trebuie sa stea cumintei si sa apara sanatosi tun la termen , ca mami suporta orice: dureri, injectii, perfuzii, contractii, supozitoare si un pumn de pastile pe zi, ca dee, avem si anemie. Chiar daca burtica se mareste si imi limiteaza capacitatea de miscare, cu cat sunt mai aproape de termen cu atat e mai usor de suportat.
Pupici!
27+
flyhigher77 spune:
Ma gandeam la col, sa nu se scurteze din cauza durerilor!
Ma bucur ca esti un pic mai bine! si la mine au cedat durerile, dar nu pot garanta ca nu revin in 2-3 zile! Suport si eu ca am intrat in hora, am un fund dureros de la no spa, cred ca mai dureaza vreo saptamana pana trece si durerea de la injectii! Sanatate multa, va pup cu drag!
Tinem legatura!
18+
amzulica spune:
fetelor, ce pacat ca nu se mai gaseste gravibinon - eu faceam una pe zi si pluteam - mi-era asa de bine dupa - desi uleios fiind, tare greu se injecta si ma durea fundul o sapt. dar ce mai conta ... eu nu am avut contractii dureroase - doar Braxton care erau normale si chiar si alea nu prea multe. Gynipralul e cam nasol ca da palpitatii ...
flyhigher77 spune:
Buna amzulica nu exsita o varianta prin strainatate a gravibinon-ului?? M-am obisnuit cu Gynipralul. Daca mananc inainte sa-i iau cu vreo jumate de ora nu-s asa aiurea starile, plus ca daca-mi cedeaza durerile fac compromisul si-l iau, nu prea am de ales!
18+
amzulica spune:
mai erau ceva prin Pakistan, stiu pe cineva care a facut comanda acolo dar vin greu ... dureaza ceva. Dar va spun - mana lui Dumnezeu nu alta! Grozave ...
Hellen - vei face inhibare cu diphereline pana vei aduce valoarea estradiolului sub 50 (parca) eu am avut alta schema de tratament cu inhibare din prima zi a ciclului - trebuia sa fac 21 de zile inhibare dar la mine estradiolul dupa 11 zile era 13 ca valoare deci super ok pentru a putea incepe stimularea ... da-i inainte cu diphereline ca ai alta schema de tratament. Cand va fi suficient de scazut ti se va da ok-ul pentru startul stimularii. Doamne ajuta.
Camelia - iti raspund pe PM cu detalii. Hai ca mai ai putin.