FIV- dr. LAURA DRACEA - 10

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

[quote]citat din mesajul lui amzulica

mai erau ceva prin Pakistan, stiu pe cineva care a facut comanda acolo dar vin greu ... dureaza ceva. Dar va spun - mana lui Dumnezeu nu alta! Grozave ...

Am gasit pe net 2 produse cu aceeasi substanta activa ca si gravibionul - hidroxiprogesteron caproat, se numesc lentogest si proluton si se gasesc in Italia.

18+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui flyhigher77

[quote]citat din mesajul lui amzulica

mai erau ceva prin Pakistan, stiu pe cineva care a facut comanda acolo dar vin greu ... dureaza ceva. Dar va spun - mana lui Dumnezeu nu alta! Grozave ...

Am gasit pe net 2 produse cu aceeasi substanta activa ca si gravibionul - hidroxiprogesteron caproat, se numesc lentogest si proluton si se gasesc in Italia.

18+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

deci gravibinonul contine intr-adevar hidroxiprogesteron caproat dar si estradiol valerat (nu mai stiu proportia - gasesti pe google) deci nu numai progesteron, eu procurasem si componentele separat din Germania dar nu am mai avut nevoie, ulterior le-am donat separat la cine a avut nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

amzu merci de raspuns se pare ca nu sunt singura cu protocol f lung, acuma astept ziua 2 de CM sa refac analizele, la eco 1 s-au vazut 9 folicului deja, chiar nu stiam la ce valoare ar trebui sa am sa fie ok
mai am o in intrebare inhibare intarzie CM sau il scurteaza
fly in italia medicamentel sunt f scumpe, soacra mea lucreaza acolo si a incercat sa ma ajute si in noiebrie cand am facut IA cu gonal F si acuma cu menopurul si erau mult mai scumpe ca la noi, dar as putea sa o rog sa se intereseze de un pret

Mergi la inceput

fly in cat timp ti-au dat rezultatul de la synevo pt trombofilie? si ai facut numai profilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecord spune:

La multi ani fetelor!
O primavara frumoasa cu bebei sanatosi. Rabdare si putere celor care lupta si bebei sanatosi la termen celor care au castigat batalia.
Va pup pe toate.
34+

Mergi la inceput

Buna dimineata si la multi ani tuturor fetelor! Celor care sunt gravidute sa fie sanatoase si sa nasca la termen, mamelor sa se bucure din plin de copii lor si aspirantelor le doresc sa li se umple casa de veselia unui copil!

Hellen am facut pachetul urmator de la Synevo:
"Profil trombofilie ereditara II; (pret 690 ron), contine: antitrombina III, proteinaC, proteina S, mutatia factorului V Leiden (obs: aceasta iese pozitiva in 90% cazuri cu APCR), mutatia protrombinica (factorII) , gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C, daca iese pozitiva se va face si analiza homocisteinei pt a vedea cat de grav este afectat organismul).
Rezultatele au venit asa: pentru prima parte la o saptamana, iar gena MTHFR la 14 zile de la recoltare.
Iti tin pumnii, cum stai cu intepatul?
Maria cum esti?

18+

Mergi la inceput

merci, la ultimile analize 3 oameni s-au chinuit sa imi ia o putin sange,si am zis ca totusi e cazul sa fac si analizele acestea macar ca sa stau linistita, la fundeni ai incercat sa le faci cu trimitere de la doc de familie?
cu injectatul stau bine am intrat in a treia saptamana de inhibare astept cm sa trec la stimulare
maria ce faci maine ai punctia? cand ii iei acasa, eu saptamana viitoare o sa fiu in bucuresti asa ca poate ne vedem da ii ei acasa atunci,
o primavara plina de bucurie

Mergi la inceput

Hellen la Fundeni am avut trimitere de la medicul de familie, dar nu mi-au oprit-o acolo, e bine totusi sa ai. analizele au fost gratuite. Daca tot ajungi la Bucuresti, ai putea merge dimineata la recoltat si dupa -amiaza ai rezultatele, doar ca ei nu fac analizele pentru mutatii (care se fac la Synevo si alte centre medicale) ci doar cele specifice de hematologie.

18+

Mergi la inceput

asa vreau sa fac, dar din analizele preliminare isi dau seama daca e cazul sa fac si analizele genetice, tu cum ai facut ai facut toate din prima?
faci tratament cu clexan sau ai ramas la aspenter?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Un 8 Martie fericit va doresc tuturor!!
Eu maine fac punctia, Doamne Ajuta !!!
Hellen: Mi-ar face placere sa ne vedem saptamana viitoare, dar inca nu stiu cand voi face ET-ul...cred ca luni ( asta daca mergem pe blasto).
Fetelor , era ieri o aglomeratie la clinica , s-au decalat programarile...trebuie sa fug repede la gravudutza!!!

Mergi la inceput