Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

LA MULTI ANI MAMI ANDREEA DE IUSTIN,SASHA SI HOREA!!!

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

multumim mult mult de tot.
doura nu stiu ce sa zic despre dinte....vad ca mai multe fete cred ca le ies dintii.... cel putin ai mei flacai tot asa mancau orice prindeau si aveau balute de la 2 luni si ceva...dar nu asa... de ii schimbam de cateva ori pe zi ptr ca erau fleasca pe piept iar dintii la iustin a aparut la 6 luni jumatate iar la sasha la 8 luni. asa ca daca ar fii sa fie dinte macar sa nu fie dureros si cu probleme

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

heidy, pune-l pe bebe sa suga din ambii sani. Adica lasa-l sa goleasca jumatate dintr-un san, apoi muta-l la celalalt. Astfel, din cauza consistentei mai slabe, bebe va cere papa mai des si dupa cateva mese rezolvi problema. Plus ca scapi de tensiunea din sani. Repeti faza cu pusul la ambii sani de vreo 3-4 ori. Eu asa am rezolvat la Nicholas, s-a intamplat doar o data.
Sper sa functioneze si la tine

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

merci mult. Asa am facut. Sper sa functioneze.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Helllpppp!!!! Am sanii piatra din cauza pompei asteia. Si nu pot sta toata ziua sa ma mulg. Ce sa fac ? Bebe nu poate suge tot si imi ramane un san plin si tare. Ce sa fac sa nu mai ajung in situatia asta?? Imi e frica sa nu fac vreo mastita..

Scriu pe fuga...

1. Pui bebe la san cat mai mult si cat mai des

2. Dupa ce ai alaptat golesti sanul cat mai bine

3. Reduci lichidele daca bei foarte multe

Daca nu scoti laptele dupa alaptat canalele se blocheaza, se umplu acele "pungute" si ajungi sa faci infectie. Cu schema asta functioneaza desi la inceput pare ineficienta. Bafta!

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

mirunam, partea cu golitul de san cred ca m-a adus in starea asta. Ca dupa ce papa bebe mai ramanea lapte in san si eu scoteam cu pompa (pun la congelator) si am tot folosit pompa si se pare ca sanii mei au inteles sa produca mai mult si mai mult si mai mult... Vreau eu sa fac depozite, dar totusi, nu pot sa ma mulg zi si noapte in conditiile in care din 3 in 3 ore trebuie sa ii dau sa manance. Ar insemna sa nu mai dorm deloc.

Te si daca nu merge metoda Claudiei, am sa incerc sa golesc sanii si sa pun comprese reci apoi, poate asa intelege creierul meu cu neuroni lipsa ca am gresit si nu mai fac (adica nu mai folosesc pompa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

La multi ani Andreea!!!! Petrecere frumoasa!! si multa sanatate lui Iustin!!!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Si noi am pus ochii pe Pufice ...de fapt consideram ca avem chiar cele mai mari sanse avand in vedere ca suntem vecini

io de cate ori ies din casa pe aci prin zona si vad carucior cu gemeni ma uit cu atentie ca poate e Sugubina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

hello fetelor!
La multi aniAndreea!!!
Abia am reusit sa adorm vikingul desi azi a dormit 45 min la pranz, si jumate de ora dupa-amiaza. L-am tinut ocupat ca sa doarma bine la noapte pt ca ieri si alaltaieri noapte mi-a facut show.Raportam distractie maxima la prima balaceala cu colacelul.Multumesccris81 & ana_vio[\b]!!Nu credeam ca o sa-i placa pt ca era somnoros si morocanos dar i-a super placut. E tare marait din cauza gingiilor
sugubina tare dulci is puficele
[b]bebelu
admirat pozicile cu superba Natalia
Intreba cineva de masajul bebelusului.Eu fusei ieri la ortoped si mi-a zis sa nu-i fac masaj pt ca pt bebe nu este relaxant ci tonic si daca nu e bine facut poate face mai mult rau decat bine. Asa ca eu ma limitez la a-l da cu crema de corp dupa baita prin miscari usoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

An am reusit sa le adormim in sfarsit!

Dupa ce de ex Maruta papase vreo 120 LP, am zis sa o pun la titi poate se linisteste..Si a suupt, si a suupt..vreo tri sferturi de film! Cu pofta asa, si concentrata de zici ca rezolva probleme de matematica avansata. Ce mai, cu titi nu se compareaza nimica!

De data asta dorm eu in sufragerie (fara fete) si dady in dormitor cu patutu cu printese. Intelegerea e ca azi sunt pe tura cu Ilinca, cand se scuala imi da bip sa o culeg sa o ogoi. El e pe tura cu Mara. Deh, un bebe pentru fiecare.

Sashenka, daca zici ca ai zestre va luam in considerare, mai ales ca sunt si frumusei. Deci aveti potential.

Lidia sunt deschisa la negocieri..Pt Mara nu se ofera niminea? O lasam nemarite?

Amymona esti din cartier? Pe unde stai? Vezi ca noi avem carutz violet deschis, e dinala cu unu langa altu. Asta ca sa ne recunosti. Da deocamdata ca ie frig iesim cu portbebe.

Anya merci te pupez! Il luam in considerare si pe vikingu Gabriel, doar e fix de o varsta cu Puficele.

Noapte buna, fara treziri va urez, ceea ce imi dorex si mie!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dana, am "colindat" putin pe la fotografiile cu bebei, am mai postat si noi doua poze recente si.......mi-a atras atentia paturica lui bebe Lucas. De unde ai cumparat-o? Stiu ca mai mi-ai spus odata, dar am uitat. A!Te pricepi la facut fotografii!

Mergi la inceput

A adormit la 1 si s-a trezit acu. Speram sa doarma cel putin pana la 8-9 avand in vedere cat ne-a chinuit aseara. De la ora 18 pana la 1 ne-a frecat. Nu am stat 5 min intr-un loc....am facut poteca. Cred ca am febra musculara la picioare

Sugubina, eu stau pe socului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

SASHENKA LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA SI SA TE BUCURI DE CEI TREI BAIETI FRUMOSI!

Heidy si la mine s-a produs mai mult din cauza pompei pentru ca organismul nu percepe daca este copil sau pompa. Secretul e reducerea lichidelor . Orice metoda ai aplica bea mai putin. Eu ajunsesem la 4l pe zi

Vad ca se intrevad ceva dueluri pentru castigarea Puficelor . Noi suntem seriosi si consecventi si concuram la mana Ratustei mici

ma duc sa vad pozicile

Mergi la inceput